Gå til innhold
Hundesonen.no

Frilansjournalister og hobbyfotografer søkes!


Anki
 Share

Recommended Posts

Vil du være en del av noe nytt og spennende?

Vi er på jakt etter skrivelystne som er aktive innenfor dyremiljøet, alt fra hest, hund og katt, til fugl, fisk og reptiler. Er i etableringsfasen av en spennende ny nettside som vi håper vil slå ann blant landets dyrevenner. Navnet vil ikke bli offentliggjort enda. Nettsiden vil hovedsaklig være en nyhetsside for innenriks (og noe utenriks), samt nyttige og lærerike artikler med faglig innhold. Målet er at det skal være enkelt å få oversikten over hva som foregår i dyreverden i norge, hovedsaklig i hundemiljøet.

Vi trenger noen som har lyst til å skrive litt om lokale, nasjonale og internasjonale utstillinger, konkurranser, sammenkomster, eventer, egne og andres unike opplevelser, osv. Mulighetene er mange! Vi regner ikke med å tjene noe på denne siden, og kan derfor heller ikke lønne skribenter, men du vil få masse ros, heder og ære. (og navnet ditt under artikkelen!) Lanseringsdato for nettsiden er foreløpig satt til 15. april 2014. Vi trenger ikke artikler før den tid, men skrivelystne oppfordres til å ta kontakt allerede nå.

Skriv litt om deg selv, hva du interreserer deg for, hvor i landet du bor og hvorfor du tror du kan være et godt "fjes utad" for vår nyhetsside! Du må ha et godt og flytende skriftspråk. Artikler vil gjennomgå korrektur før publisering, men det er fint om du har få skrivefeil.

Vi søker også fotojournalister til de samme formålene som over! Du må ha et speilreflekskamera og kunne levere skarpe bilder i høy oppløsning. Vi ønsker ikke vannmerker eller signaturer på bildene, men du vil selvfølgelig bli nevnt som fotograf under artikkelen/bildeserien.

Håper å høre fra akkurat deg! (send meg en pm)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 months later...

Heihei! Vi har foreløpig "ansatt" én journalist, men håper på mange flere! Siden er under utvikling, og fremtiden ser lys og spennende ut! Vil du være med så heng på! Skriv her eller send meg en PM!

Siden heter http://dyreriks.no og lanseres 1. april!

Som journalist/fotograf for oss, binder du deg ikke til å levere arbeid jevnlig. Du skriver fullstendig på din egen tid, når du har lyst og overskudd til det. Men nettopp på grunn av dette trenger vi mange frivillige! Vi vil nå ut til folk i hver eneste krik og krok i dette landet. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, hvis du kjenner at dette er noe som vekker nyskjerrigheten i deg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...