Gå til innhold
Hundesonen.no

Tur/treff i nærheten av Lørenskog?


Maria
 Share

Recommended Posts

Noen som er med på en tur eller et treff i nærheten av Lørenskog og omegn? Kjedelig å gå så mye tur alene! :) Jeg er fleksibel og åpen! Begge jentene mine er greie med andre hunder, og går overens med nesten hva som helst.

Noen? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 64
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hadde vært hyggelig det, om dere tok turen. Vi kunne prøvd å finne en dato litt frem i tid også se om flere vil være med? Er f.eks. fint å gå flere steder i marka ved Mariholtet. Østmarka mao. Man ka

Da er det dogs4all!!

Vi blir gjerne med på tur en dag er ikke så lenge siden vi flyttet til Lørenskog så hunden vår får desverre ikke sosialisert seg like mye som før. Kjenner ingen med hund her.

Blir også gjerne med :) Jeg kjenner ingen med hund, og mr JRT har ingen hundevenner etter vi flyttet fra England. Han er ikke alltid så veldig glad i andre hunder lenger (kommer seg veldig med tilvenning), og er også under opptrening etter prolaps (første langturen i dag), men de trenger vel ikke å løpe løse og herje og tulle?
Vi går gjerne bli-kjent-turer og treningsturer, hvis vi får være med :)

Endret av minimoo
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spesielt eldstemann her gir f*** i hunder som ikke er "hyggelige" eller som ikke apellerer til henne, så med henne er det egentlig helt greit å gå tur med de hundene som ikke er så glad i andre hunder. Ingen av mine er noe spesielt glade i å løpe og å herje, med mindre det er med hunder de liker spesielt godt. Chess er ganske bedagelig av seg sånn sett :P Leja leker, naturlig nok, best med andre småttiser. Så båndtur er også helt ok for min del!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Du bor i nærheten? :)

Ingen av mine er spesielt keene på å leke. Men gamlemor er flink til å sette på plass yngre hunder (på en fin måte altså) og lillemor likeså. Hun liker å leke, men hun er alt for liten for de fleste hunder. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kan sikkert bli med på en tur en gang, men da må det avtales litt på forhånd (er 45 minutter å kjøre for oss). Har to hannhunder, whippeten går fint med alle, salukien trenger litt tid rundt nye hunder, men tisper er normalt ikke noe problem. De leker hvis andre hunder vil leke, og lar være hvis andre hunder ikke er interessert, er da i stedet opptatt av å gå tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...