Gå til innhold
Hundesonen.no

Canis konkurs


Stine
 Share

Recommended Posts

  • Svar 95
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå vet vi hvem vi kan skylde konkursen på.

Sånn kan det vel også gå når en ofte er grinete til kundene sine, roter med leveranser og nekter å forstå hva kundeservice er...

Vi får satse på et heidundrande relanseringssalg da - de må jo rett opp intrykket igjen.

Det er faktisk helt etter boka det de gjør når de svarer sånn, alt går via bostyrer når det er tatt ut konkurs. Canis er konkurs hvilket betyr at alt av verdier tilfaller kreditorene, de ikke har ikke lov til å gjøre en dritt annet enn å se hva resultatet blir etter at bostyrer er ferdig med å rydde opp. :)

Dvs. nesten, de kunne sikkert ha opplyst om konkursen. Spiller vel liten rolle de får fortsatt ikke gjort en d-r-i-t-t.

Meeen, hvis de hadde opplyst om hvorfor de ikke svarer, så kunne iallefall jeg valgt om jeg ville bestille fra et annet sted. Når de svarer slik så aner jo ikke jeg om pakken kommer eller ikke...

Ser du har redigert inn navn på bobestyrer nå, men det stod ikke i min mail... Synes godt de kunne lagt det in i sitt automatiske svar, da...

På nettbutikken står bare dette: http://www.canis.no/nettbutikk/midlertidig.php

Synes det er såå dårlig altså. Jeg står her og vet ikke om jeg får disse dekkenene, eller hva jeg skal gjøre med pakken som er kommet allerede. Jeg skulle hente den og vente på pakke to der de skulle legge returlapp for varene jeg ikke skulle ha. Æsj! Skal jeg bare drite i pakken og bestille et annet sted? Jo mer jeg venter jo lenger tid tar det jo...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Konkursboet tar over kravet fra Canis, så de vil sannsynligvis drive inn regninger som ikke er betalt, for å ha mest mulig å betale kreditorene med.

Ok, da regner jeg med jeg får regning i posten på noe jeg uansett ikke vil ha... Jeg vil jo bare ha deler av pakken... Lurer på om jeg bare dropper å hente. For Bobestyrer gidde vel ikke å sende den returlappen Canis skulle sende med neste pakken..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Konkurs, eller på godt norsk "kroken på døra" i ordets rette forstand betyr i praksis at direktør Egtvedt med frue og undersåtter er fysisk utestengt fra alt som angår bedriftens virksomhet inkludert kundeservice. Det er ikke noe som heter skal bare please en god kunde i ett konkursbo.. :)

Kan du ikke bare la vær å hente den på posten, ev. sende angrerettsskjema pr.post for seg så har du vel ditt på det tørre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henta pakken jeg, og siden dekkenene passer så beholder jeg dem. Regner med jeg får regning i posten, og da betaler jeg selvfølgelig! Var jo ikke at jeg ikke ville betale heller da, men at jeg bare får to like. Men men, får se om de har de samme billig i Sverige da. Hurtta kjøledekken, noen som vet hvor de er billigst?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Info fra facebooksida til cAnis:


(Foreløpig) Informasjon til Canis sine medlemmer og kunder

Etter 15 års sammenhengende drift leverte styret i Canis AS den 11/6 sin egen konkursbegjæring, etter at vi ikke lenger klarte å betjene gjelden i selskapet. Vi må bare beklage sterkt ovenfor leverandører som er rammet av dette. Et dårlig 2012, som hovedsaklig skyldes etablering av den nye butikken CanisCity i Trondheim ble for tøft for oss, og dermed gikk det som det gikk.

Det viktigste først: Canis-gründerne Cecilie Køste og Morten Egtvedt har (etter hard innsats denne uka) kjøpt rettighetene til Canis-merket tilbake igjen, og Canis-konseptet kommer dermed til å fortsette.

Vi har mye mer informasjon å gi, men dette blir nødt til å vente over helgen mens vi jobber på spreng for å samle sammen de siste løse trådene.

For ordens skyld vil vi bare kort understreke at Canis Hundeskole fortsetter alle sine gode kurs som før. Vi har over 70 dyktige instruktører som driver avdelinger av Canis Hundeskole rundt om i Norden. Alle disse instruktørene driver sin egne selvstendige foretak, og er derfor ikke rammet av konkursen til nettbutikken på noen måte. Så hvis du vil lære mer om klikkertrening er det bare å ta kontakt med din nærmeste Canis-avdeling.

Vi ønsker alle en god helg, og så kommer vi tilbake med mer praktisk info tidlig i neste uke.

Mvh
Morten & Cecilie

PS: Tusen takk for veldig mange positive meldinger i løpet av uka! Det har vi satt veldig stor pris på, selv om vi ikke har hatt tid til å svare alle sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, Canis har gjort mye bra også, men nettbutikken kan de bare legge ned for min del. :P

Ellers så kunne de jo vurdert å dele informasjonen med de som ikke er på facebook også... men, kundekommunikasjonen deres (evt mangelen på) er nok noe av grunnen til at de ikke får flere kunder enn det de har gjort.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest vivere

Joda, Canis har gjort mye bra også, men nettbutikken kan de bare legge ned for min del. :P

Ellers så kunne de jo vurdert å dele informasjonen med de som ikke er på facebook også... men, kundekommunikasjonen deres (evt mangelen på) er nok noe av grunnen til at de ikke får flere kunder enn det de har gjort.

http://www.canis.no/innlegg.php?iid=1675972#1675972

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det viktigste først: Canis-gründerne Cecilie Køste og Morten Egtvedt har (etter hard innsats denne uka) kjøpt rettighetene til Canis-merket tilbake igjen, og Canis-konseptet kommer dermed til å fortsette.

Surprise, surprise...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir ikke nettbutikk...

Hei xxx

Canis AS gikk dessverre konkurs i denne uken etter 15 års sammenhengende drift. Nettbutikken blir derfor stengt, og affiliateprogrammet er herved nedlagt. Eventuell opptjent provisjon kan dessverre ikke utbetales, og vi beklager sterkt ovenfor de av våre trofaste affiliates som rammes av dette.

Vi anbefaler at du tar en gjennomgang av nettstedet ditt, og fjerner alle affiliatelinker, ettersom du ikke lenger vil bli betalt for disse.

Hvis du fortsatt ønsker å vise Canis-annonser gratis, bør "affiliatedelen" av linken på annonsen oppdateres til "http://www.canis.no" (eller .se/.dk i Sverige og Danmark), slik at annonsen peker til en levende side.

Canis sin nettsted vil i løpet av neste uke starte opp ny drift under et nytt selskap, men vi vil fra nå av ikke drive nettbutikk men i stedet fokusere på drift av Canis Hundeskole og på å lage et nettsted med masse interessant innhold for aktive hundeeiere.

TUSEN TAKK til alle affiliates som har gjort en kjempejobb med å markedsføre Canis over flere år!

Vennlig hilsen
Morten Egtvedt

mvh
Morten Egtvedt
(affiliate manager)

(har ikke hatt annonser der fra dem på årevis, så har aldri tjent noe heller... men surt for de som har tjent opp litt da.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Åh. Hvor skal man få tak i alle de hundebøkene man ønsker seg da??? :( Håper de starter opp igjen...

adlibris f.eks har da også vært rimeligere enn canis på mye..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest vivere

Canis tok jo stort sett inn fra andre forlag og evt. oversatte. Nå har jeg kanskje ikke den videste interessen innen hundesport, men jeg kjøpte aldri bøkene mine fra Canis.

Jeg har hatt kundeforhold med Canis siden ca 2002/2003 og har kjøpt mange av mine "hundebøker" og andre bøker relatert til etologi, hundetrening og atferd fra forlaget. For meg har det vært en fordel å forholde meg til et firma med et "smalt" innhold. Jeg har ingen ting å utsette på Canis sin kundebehandling og ville heller sett at forlaget fortsatte. Hundeskolen er vel et franchiseopplegg og forumet er i og for seg mindre interessant. Etter min mening har Canis vært et fyrtårn m h t å formidle positiv basert hundetrening.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...