Sign in to follow this  
Followers 0

Tispenavn

9 posts in this topic

Hei :lol:
Skal hente oss en kjempefin, brun mellompuddelvalp i midten av juli. :wub:
Trenger gode forslag til tispenavn, om noen har :ahappy:

Vanskeligere enn man skulle tro, dette med å finne navn :icon_confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liten, søt, brun? Det må jo bli noe sjokoladerelatert?

Mokka

Pralin

Valrhona

Brownie

Nugatti

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

tenkte også noe sjokoladerelatert, Freia for eksempel :D

mange gode forslag her, tar gjerne imot flere :D morsomt å høre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Har forresten et spørsmål til. Valpen blir å bo med en eldre hund den første tiden hos oss fordi vi venter på ny leilighet og bor derfor foreløpig hos svigers ;) den andre hunden er ei stabil, snill 11 år gammel puddelfrøken. snill som dagen er lang - men herregud hvor hun bjeffer på lyder!!! sinnsykt irriterende, dette. Kommer valpen til å ta etter henne og bli like bjeffete, eller er dette noe vi kan kontrollere? :P den intense bjeffinga er noe som er absolutt noe vi IKKE vil ha i vår hund. kjipe greier denne bjeffinga, i og med at valpen kan lære såå mye annet positivt fra gamla! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Troika :)

Min erfaring med bjeffehunder er at de kan ta etter hverandre når de er sammen, men når de er alene går de tilbake til å bjeffe like mye som de vanligvis ville gjort. :P Dårlig forklaring, men altså, mine 3 dvergpinschere kan bjeffe en del når de er sammen. Men er de hver for seg er det kun en av dem som bjeffer like mye som når de er sammen. En bjeffer når det ringer på, og den siste bjeffer minimalt.

Men vær litt på forskudd, belønn valpen for at den ikke setter i å bjeffe selv om gamlemor gjør det :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulera så mykje med valp i hus om kort tid!
Et godt råd er å lage ei liste over aktuelle namne kandidatar og så luk ut heilt til du står igjen med et par namn.. Då skulle det bli lettare å velje det rette namnet! :)
Elles har eg et par forslag til deg

 • Kamelia
 • Emma
 • Amelie
 • Linea
 • Fryd
 • Freia
 • Pernilla
 • Mina
 • Ronja
 • Runa

Lykke til og kos deg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tusen takk for svar :D mange fine navn! må ta det opp med halvdelen min ;)

Det var godt å høre at de som regel tar etter hverandre når de er sammen, men ikke bjeffer når de er alene! takler litt bjeffing, men ikke ei gneldrebikkje uten like, sånn som gamla er, hehe ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Jeg har tidligere i livet overtatt hunder med mye frykt og angst. Og du må faktisk beregne mye tid før frykten slipper taket. Med den "verste" brukte jeg 2 - 3 mnd der hunden satt under kjøkkenbordet og jeg daglig hadde mange økter der jeg satt med ryggen til hunden og slapp godbiter ned ved siden av meg, før hun turte å komme helt inntil meg for å hente godbitene. Og 4 - 5 mnd før hun turte å bli klappet av meg. 9 mnd før ungene i huset ble "godtatt" som ufarlige Etter 3 år løp hun til døra når det ringte på. Men det var en lang veg, mye trenining og MYE tolmodighet.
   Og hun kunne aldri brukes i typisk hundesport/trening, kunne ikke omgås fremmede hunder eller fremmede barn. Men hun fungerte hjemme, var med på turer i marka og viste tydelig at hun følte seg vel sammen med familien.
  • Paracet lille venn. 1 gram.
  • I dag våknet jeg med skikkelig sår hals. Så jeg trakk dyna godt opp over hodet og la meg til å sove igjen. Når klokka var nesten 11.30 ble jeg vekket av at Sjef stod oppå meg og logret vilt og så meg rett inn i øynene. Teite meg må jo skjønne at det er tid for mat for lengst da   Det har vært ringtrening også i dag, og nevnte vekkerklokke oppførte seg plutselig eksempelarisi   Litt tøys med å prøve å kose med hun som hadde treningen og kaste rumpa inntil, men et par strenge beskjeder og stahet fra min side gjorde susen. Etterpå stod han fint gjennom alt   
   Så nå har jeg faktisk mer trua på å komme hjem med en liten juniortittel fra D4A     Det var dritkaldt å stå ute, og dumme meg ble stående igjen i en time etter treninga var ferdig og snakke. Og nå skjelver jeg sånn at jeg knapt klarer å treffe tastene. Fleeceteppe fungerte det. Men hvis jeg sitter lenge under der så fryser jeg jo så snart jeg tar det av meg igjen uansett. Uansett så blir det feil   Ikke har jeg tatt opp noe middagsmat heller siden dagen ble så kort. Så da blir det enkelt og greit sen middag på meg. Eller rettere sagt veldig sen frokost. Egg og bacon er jo per definisjon frokost  
  • Gratulerer så mye Krilo!   Og litt søtt at du oppdaterer hundesonen før Facebook!  
  • Jeg har prokastinert hele helga. Orka rett og slett ikke å være fornuftig... I dag ny tur i finværet. Og i ettermiddag har jeg vært privat instruktør for en koselig familie som akkurat har kjøpt seg valp. Og som ville ha noen gode råd på starten av reisa med hunden. Den får nok et bra liv med en slik flott og engasjert  familie. (foreldre og tre barn).
 • Nylig opprettede emner