Sign in to follow this  
Followers 0

Tispenavn

9 posts in this topic

Hei :lol:
Skal hente oss en kjempefin, brun mellompuddelvalp i midten av juli. :wub:
Trenger gode forslag til tispenavn, om noen har :ahappy:

Vanskeligere enn man skulle tro, dette med å finne navn :icon_confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liten, søt, brun? Det må jo bli noe sjokoladerelatert?

Mokka

Pralin

Valrhona

Brownie

Nugatti

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

tenkte også noe sjokoladerelatert, Freia for eksempel :D

mange gode forslag her, tar gjerne imot flere :D morsomt å høre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Har forresten et spørsmål til. Valpen blir å bo med en eldre hund den første tiden hos oss fordi vi venter på ny leilighet og bor derfor foreløpig hos svigers ;) den andre hunden er ei stabil, snill 11 år gammel puddelfrøken. snill som dagen er lang - men herregud hvor hun bjeffer på lyder!!! sinnsykt irriterende, dette. Kommer valpen til å ta etter henne og bli like bjeffete, eller er dette noe vi kan kontrollere? :P den intense bjeffinga er noe som er absolutt noe vi IKKE vil ha i vår hund. kjipe greier denne bjeffinga, i og med at valpen kan lære såå mye annet positivt fra gamla! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Troika :)

Min erfaring med bjeffehunder er at de kan ta etter hverandre når de er sammen, men når de er alene går de tilbake til å bjeffe like mye som de vanligvis ville gjort. :P Dårlig forklaring, men altså, mine 3 dvergpinschere kan bjeffe en del når de er sammen. Men er de hver for seg er det kun en av dem som bjeffer like mye som når de er sammen. En bjeffer når det ringer på, og den siste bjeffer minimalt.

Men vær litt på forskudd, belønn valpen for at den ikke setter i å bjeffe selv om gamlemor gjør det :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulera så mykje med valp i hus om kort tid!
Et godt råd er å lage ei liste over aktuelle namne kandidatar og så luk ut heilt til du står igjen med et par namn.. Då skulle det bli lettare å velje det rette namnet! :)
Elles har eg et par forslag til deg

 • Kamelia
 • Emma
 • Amelie
 • Linea
 • Fryd
 • Freia
 • Pernilla
 • Mina
 • Ronja
 • Runa

Lykke til og kos deg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tusen takk for svar :D mange fine navn! må ta det opp med halvdelen min ;)

Det var godt å høre at de som regel tar etter hverandre når de er sammen, men ikke bjeffer når de er alene! takler litt bjeffing, men ikke ei gneldrebikkje uten like, sånn som gamla er, hehe ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Jeg har kjetting med svivel på mine. Binder de i trær, stolper osv når vi er borte og på hytta  Funker gull for oss. Har forskjellig lengde på kjettingene også, så noen ganger har de 3-4 meter radius, og noen ganger har du kun 1,5 m radius. Kommer an på terrenget og hvor god plass det er der de står. 
  • Jeg kjøper fra Norsk Dyrehelse, bruker den som heter Multiflex da den har en god blanding av div som passer bra til mitt bruk av hund.
  • Jeg er ikke så glad i halv mørkt blankt tregulv, ikke når det er sånn semi-gammelt, ikke gammelt nok til å være fint liksom. 2.etasje er mye penere synes jeg, med gråmalte tregulv, sånn fin-gammelt 😀 har ikke noe imot gamle hus, men synes stua nede faller litt mellom to stoler, sikkert pusset opp i en tidsepoke mellom ting jeg liker Men neida, er ikke så ille altså. Blir bra når jeg får opp ting på veggene og gulvtepper.
  • Nei, det var også grunnen til at jeg skrev krevende i anførselstegn. Jeg har ikke problemer med at folk velger hund ut fra 'totalpakken' så lenge de faktisk vet hva de har mellom hendene og er sitt ansvar bevisst. Jeg har som nevnt i andre tråder, vært nabo med en person som hadde staffer. H*n var ikke det minste i tvil om hva som kom til å skje, hvis staffene og mine hunder kom sammen..  Vedkommende sikret da også hundene meget godt og uhell skjedde aldri.  Men..og det er et stort men her, så har vi de andre typen eiere.. De som gir beng i hva slags hund  de har og syns ansvar og slikt tull er oppskrytte greier. Så har vi kanskje den skumleste eiertypen ( og jeg har vært i diskusjon med slike) 'Alle hunder er i utgangspunktet like, de blir hva eieren gjør de til og det er bare sosialisering som skal til, så blir de så snille atte..'  Hvis slike eiere skaffer seg chi, så kan det være irriterende  med ei aggressiv 'drittbikkje' men skadepotensialet til lille Trille på 3 kilo er ikke riktig så stort som hvis samme eiere skaffer seg en canario eller andre lignende raser..
  • Kan jo oppdatere litt  Har gitt Eine fiskeolje i litt over 1 mnd og jeg synes pelsen har blitt mykere og ikke like tørr som før. Har også byttet til Orijen med fisk. Den dårlige ånden kommer antakelig av at han har noen sår på tunga, så den har han fortsatt.  
 • Nylig opprettede emner