Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mai!


Anette
 Share

Recommended Posts

Guest Gråtass

Akkurat nå... Føler jeg meg skikkelig ensom og hjelpeløs.

Jeg har hatt en lang utstillingsdag med nesten 100 hunder i ringen, og kom hjem solbrent, sliten og med skikkelig vond og hoven ankel (ny legetime er allerede bestilt). Etter middag og litt sløving i sofaen, skulle jeg bare kjapt ned i kjelleren for å hente mer vom til jentene for i morgen før vi la oss. Men jeg tråkker rett i noe vann, og tenker i grunnen WTF? Får på lys, og ser at det ligger vann på gulvet i cirka 2/3 av kjelleren. Konstaterer at det er helt tørt på vaskerommet, sjekker at fryseren fremdeles er frossen, før jeg klør meg grundig i hodet.

Roper på helgegjesten, som konstaterer at det må komme utenfra; muligens mye undervann på grunn av flommen. Vedkommende legger seg igjen, mens jeg går for å høre med naboen om de har fått inn vann i dag.

Det viser seg at de har hatt en lekkasje i kjelleren, oppdaget de i dag (kjelleren min var tørr i morges, for da hentet jeg meg klær fra tørkesnora), og vann har dermed sivet inn til meg.

De skal få tak i en avtørrer, som vi setter hos både dem og meg for å trekke vannet opp av betonggulvene. Forhåpentligvis er den her i begynnelsen av uka.

Så den siste halvannen timen har jeg ommøblert i kjelleren - flyttet ting som sto på de våte gulvene til der det er tørt, hengt opp til tørk det som var våtest, kastet noen relativt verdiløse ting, og håper at mest mulig er uskadet. Det som sto på 2/3 av gulvet er nå stablet røft på 1/3 av gulvet. Det er ikke noe vits i å bære opp noe, for da blir det bare pisset på av besøkshundene før de drar på mandag. Den ene har allerede klart å tisse inni et vitrineskap jeg har. Veden har jeg ikke fått flyttet, men forhåpentligvis er det bare en fem-seks sekker som er rammet, og ikke de som er stablet over disse igjen.

Akkurat nå er jeg så sliten, nedbrutt, oppgitt og lei, og det verste er at jeg skal være ringsekretær i morgen og har et sekstiårslag på mandag, så jeg får egentlig ikke sett noe mer på dette før til tirsdag. Jeg får heller droppe bursdagen om jeg trenger, det er ikke noe stivt lag.

Jeg har satt på en vifteovn i håp om at den kanskje kan tørke noe, og i hvert fall ikke gjøre det verre. Jeg har lagt utover plutoduker og håndklær på mest mulig av gulvet, og tykk papp på resten av gulvet (har vært brukt som underlag på gulv når jeg har malt tak og vegger, så det kan bare kastes etterpå). Håper det kan suge til seg noe. Det er jo ikke vits i å tørke opp noe grundigere før naboen har fått en slutt på sin lekkasje, men de holder på med det nå i kveld. Lekkasjen er funnet og stoppet, og nå tørker de opp vann, men det sto fem cm opp på veggen hos dem.

De beklaget selvfølgelig at det trengte gjennom, men akkurat nå gjør ikke "vi er lei oss" noe for hvor trøtt og deppa jeg føler meg. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så ensom og hjelpeløs.

Ikke tenk på det, ring forsikringsselskapet ditt og la de ta diskusjonen med naboens forsikring. Husk å skrive opp hva som er skadet eller ødelagt av løsøre i kjelleren.

For noe skiiiiit da! Har du vinduer du kan åpne? Her er det kun snakk om å få luftet nok, og industritørkere - som du IKKE skal betale for, ei helle strømmen de bruker - det får gå på naboens forsikring. Tenker det går bra jeg, når du oppdaget det så fort. Og stort mer får du ikke gjort her og nå så prøv og hvile.

Så kan jeg heller fortelle om da vi bodde i leilighet og naboen over hadde selvkoblet en brukt oppvaskmaskin (dette har jeg fortalt før, men det var så skrekkelig..). Og den pumpa leiligheten vår full av vann mens vi var borte i helgen. All parketten i stua gikk med, men verst var det at taket på badet røk og vi hadde åpent hull rett opp i naboens kjøkken.. (deres kjøkken var over vårt bad av alle geniale ting..) Vi hadde huset fullt av industritørkere i 6 uker.. men verst var det å lure på om naboen var på kjøkkenet når man gikk på do.. og unngå ertesuppe i 6 uker..

Helt ubetalelig!!!! Dævver av latter, sikkert ikke kult da, men en himla god historie etterpå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 6.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå må jeg bare SKRYTE litt altså! Døde nesten i går av stress og frustrasjon over eksamen i salgsfaget i dag. Men det gikk helt sinnsykt bra. Jeg var ufattelig nervøs og usikker. Jeg vet jo jeg kan j

Vi har blitt mor og far:D

Ååååhh På sykehjemmet i dag ble jeg vitne til et fantastisk øyeblikk! En av våre faste pasienten sliter voldsomt med smerter, men vil alltid hilse på Thorvald, samme hvor syk han er, så karrer han se

Posted Images

Hei folkens! :) takk for alle gratulasjoner, jeg mistet quotene istad! Men takk! :)

Stappmett på hjemmelaget pizza og kaker, nå venter jeg på Lill som lufter hundene mens jeg surfer litt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...