Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mai!


Anette
 Share

Recommended Posts

Jeg er glad jeg ikke holder pusten mens jeg venter på at Ringvoll-klinikken skal ringe meg.

Skulle vel ringt meg Mandag i forrige uke, og etter fire purringer har de enda ikke ringt!

Nå håper jeg de ringer i dag, hvis ikke blir jeg SUR!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 6.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå må jeg bare SKRYTE litt altså! Døde nesten i går av stress og frustrasjon over eksamen i salgsfaget i dag. Men det gikk helt sinnsykt bra. Jeg var ufattelig nervøs og usikker. Jeg vet jo jeg kan j

Vi har blitt mor og far:D

Ååååhh På sykehjemmet i dag ble jeg vitne til et fantastisk øyeblikk! En av våre faste pasienten sliter voldsomt med smerter, men vil alltid hilse på Thorvald, samme hvor syk han er, så karrer han se

Posted Images

Nirm - god ide med rejsetid. Det vil jeg skrive i annoncen :) Og Marvin, jo planen er at finde et sådan jobb, hvor jeg kan jobbe i helga eller som tilkaldevagt... Men det er vanskeligt at søge jobb nu, synes jeg.
Tror det har skjedd noe med siteringen til malamuten, for det der med tilkallingsvakt og helgejobbing har jeg ikke sagt :P Jeg bruker ikke det ordet tilkallingsvakt en gang :P *ler*

Rettelse: Hvis det er mitt sitat, så skrev jeg det ihvertfall ikke i går. Jeg har ihvertfall helt glemt det og må ha blitt påvirket av andres språkbruk :P

Men det gjør jo ikke noe, kanskje det er et eldre sitat jeg har glemt haha

Samme det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånne skulle vi hatt, sa min kjære.... :lol:

923248_504180699635942_1498311887_n.jpg

Det var dødskule!

Da var det fredag, denne uka har gått fort! Har kanskje noe med saken at jeg hadde "mandag" igår da (fri de tre forgående dagene). Jeg får vel komme meg ut på morgentur med Luna, selvom hun sikkert gjerne sover videre :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj. Nå er det 4 stykker på avdelingen som har sagt opp i løpet av halvannen måned. Og de er liksom de hyggeligste menneskene på avdelingen. Nå har jeg iallefall ikke lyst til å være her lenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det har skjedd noe med siteringen til malamuten, for det der med tilkallingsvakt og helgejobbing har jeg ikke sagt :P Jeg bruker ikke det ordet tilkallingsvakt en gang :P *ler*

Rettelse: Hvis det er mitt sitat, så skrev jeg det ihvertfall ikke i går. Jeg har ihvertfall helt glemt det og må ha blitt påvirket av andres språkbruk :P

Men det gjør jo ikke noe, kanskje det er et eldre sitat jeg har glemt haha

Samme det :)

Det er helt i orden. Men uanset, så vil jeg finde et jobb. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lita!! Hun våkner, vekker meg med litt masing, jeg våkner og går på do og når jec kommer tilbake på soverommet...jo, der ligger hun å sover :wacko:

Og hun ligger der fortsatt. Snedig hund det der!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fuckings snør her og :(

Jeg hadde mareritt i hele natt om en blanding av sommerfugl og menneske. På størrelse som et menneske, med litt meneskelige trekk, men samtidig veldig insekt. Den holdt meg gissel, og jeg prøvde å hive lapper ut av vinduet der jeg ba folk ringe 900... jeg skjønte det var noe feil med det tallet, men klarte bare ikke å finne ut hva. Sommerfuglen var skikkelig skikkelig slem, ville voldta meg hele tiden, og var egentlig bare megakåt. Og jeg var så redd, gråt og hadde panikk, var faktisk utslitt da jeg våknet. Egentlig pleier jeg å vite når jeg drømmer (med mindre jeg går i søvne), men det skjønte jeg ikke denne gangen, så da måtte jeg bare drømme den ferdig. Usj! Den var virkelig dritekkel altså!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømte utrolig mye rart, men samtidig var det kjemperealistisk. Blant annet noe med Harry Potter, hvor han og vennene hans skulle snike seg inn et sted for å finne ut hva slags ulovligheter de drev med, og så viste det seg at det var en type spesielt intelligente, blodtørstige piraiaer. :aww: En liten gutt ble spist og greier. Veldig merkelig.

I dag skal jeg jobbe mer med bacheloren. Nå sitter jeg og fikser på kildene mine. Herregud, så mange kilder jeg har. :|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, for et vær!

Straks til vetten for å fjerne et rør hun har i magen. Det kan bli interessant å se hvordan går denne gangen. Sist gang tok det 1 time, i forhold til 15 min det egentlig skulle ta, og hun hylte og styrte kjempe masse. Det hun styrte mest med var at de hadde limt fast noe for å dekke over stingene, og det lugget i pelsen. Denne gangen har de bare lagt en løs kompressor inni bodyen, så det er nok ikke like mye styr denne gangen :) Men hun vil nok ikke la vetten være i nærheten av magen hennes..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens voksenting: Dra til Blomqvist på CC-vest og få taksert, eller veiledning på hva jeg skal gjøre, for å få taksert diverse malerier og et gedigent skatoll og noen dingser. Har bilder av skatollet, et par Nesh-bilder og et bilde med pip-piper. Resten får jeg høre hva de vil vi skal gjøre med. Kan ikke dra med meg tjue malerier på t-banen, heller :) Ja, foreløpig står det meste på lager på Lillehammer, men altså. Dessuten har vi en haug "oldemormøbler", altså møbler etter vår oldemor som ingen vil ha, men som sikkert verdt en del. Vonde byantikviteter som har en eim av fyrstekake og kamferdrops og Jacob Aaallsgate over seg :)

Dagens moroting: Bestille fly og hotell i Barcelona for Ane og meg :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...