Gå til innhold
Hundesonen.no

Excuse My French


LindaM
 Share

Recommended Posts

Siden er ikke ferdig helt enda, men vil gjerne vite hvordan dere opplever den, hva som mangler eller kan forbedres osv. :)

Jeg er ikke helt fornøyd med fotoalbumet, men har foreløpig ikke funnet en bedre løsning. Det mangler også en god del teks foreløpig, men håper at det kommer om ikke så alt for lenge.

Excusemyfrench.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er det du ikke liker med fotoalbumet, om jeg tør spørre? Jeg likte veldig godt at man kunne bla gjennom bildene med piltastene - for meg er det en slitsom greie om jeg må trykke for hvert enkelt bilde jeg har lyst til å se. I tillegg likte jeg at bildene ikke er så fryktelig store.
Ellers synes jeg at det var en pen side (sett fra amatørnivå), det eneste jeg må si at jeg ikke liker er rødfargen du har brukt på skriften i stamtavlene. Den var forstyrrende, og passet rett og slett ikke inn etter min mening. Men overall en ok hjemmeside - oversiktlig, og enkel å navigere i :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar :) Jeg har ikke sett på hjemmesiden på en annen data enn min egen, men hos meg skjer det ofte at når jeg skal scrolle meg til toppen av siden igjen hopper den mellom de forskjellige bildene, og det ser jeg ikke på som helt optimalt.

Fargen på titlene kan jeg fikse på! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det problemet har ikke jeg her, og jeg har ikke peiling på sånne ting, men kan det ha noe med nettleseren å gjøre.? Jeg bruker iallefall Opera.

Det vet jeg ikke, jeg har bare prøvd i Firefox og Safari. Tror grunnen til at det skjer er fordi jeg har lagt det i en iframe. Mulig det går an å ordne, skal sjekke det ut litt nærmere :)

Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.

Takk! Det var hyggelig :)

Har endret skriften fra rød til sort nå. Mulig dere må laste inn siden på nytt før det synes (f5 eller cmd+r).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempeflott side!

Designmessig så syns jeg det er litt rart at borderen rundt headeren er er mørkere utenfor content-boksen enn i, hvis du skjønner hva jeg mener. Dette er veldig småpirk, hehe, men jeg klarer ikke å unngå å henge meg opp i slikt ;)

emfheaderemf.png

Ellers savner jeg og egne gallerier som samler bildene av hver hund.

Enig i at den røde skriften i stamtavlene bør få en annen mer nøytral farge. Det er vel og bra at hunden har fått titler, men det bør ikke dominere så mye som det gjør nå.

Men for all del, en veldig, veldig pen side :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får ikke til å lage piler på bildet, men.. du vet disse: { } som er kanten rundt headeren din? Altså over og under teksten Excuse My French. Jeg trooor kanskje hun mener at den øverste kanten er mørkere enn den nederst. Altså, den nederste ser mer skyggeaktig ut - mens den øverste har en definert kant.
Jeg er som sagt en amatør, så det er ikke sikkert at det er det hun mener ;)

Men jeg må få si at jeg synes det var ganske så fint jeg, at kanten ser ut til å gradvis gå over til å se mer skyggeaktig ut. Haha, ræva forklart - men ja. Pent var det :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du nevnte skyggen ser jeg det, tror hun mener selve rammen(borderen som hun sa) rundt den. Gikk inn på filen og så nå, og tror at grunnen til at den har blitt duset ut er fordi den ble veldig pikselert, og jeg er ingen ekspert så fant ingen måte å fjerne det på. Men jeg skal prøve meg litt frem, for er egentlig enig i den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pent, selv om jeg syns det kanskje blir noe smalt og smått.

Scrollingen med bildene er pga det er i iframe tror jeg ja (men det ligger vel inn i javascript på albumet også - det skulle vel være mulig å forhindre navigering med tastatur der kanskje? - ikke vet jeg, jeg har ikke peiling på det, så det får de som kan det ev svare på). Når den er aktiv, så scroller bildene. Aktiverer man selve siden (med å trykke utenfor) så scroller siden. (firefox og Opera testet)

Den validerer nesten også, kun 3 småfeil.

En favicon hadde gjort seg

Header kunne kanskje vært klikkbar for å komme til hovedsiden? (litt smak og behag, men jeg syns det gjør seg)

Syns du har vært flink jeg, for som flere har sagt, så er det bare småting å sette fingeren på - hvis man engang kan kalle det å sette fingeren på ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Morsomt med positive tilbakemeldinger!

Siden er 800px bred, og tenkte at jeg ville ha noe som så ok ut på de fleste skjermer. Ser på statistikken over de 100 som har vært innom i dag at 18% har 1440x900, 11% med 1280x800 og 64% "øvrig"... :P Det å endre på bredden nå vil bli veldig mye jobb, så får ev. vurdere å gjøre den bredere om jeg endrer mer drastisk på designet senere.

Skal sjekke ut mer om det med scrollingen :) Og favicon har jeg helt glemt bort, men det skal jeg ordne! Klikkbar link til forsiden kan jeg også få til. Takk! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...