Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Excuse My French

Recommended Posts

Siden er ikke ferdig helt enda, men vil gjerne vite hvordan dere opplever den, hva som mangler eller kan forbedres osv. :)

Jeg er ikke helt fornøyd med fotoalbumet, men har foreløpig ikke funnet en bedre løsning. Det mangler også en god del teks foreløpig, men håper at det kommer om ikke så alt for lenge.

Excusemyfrench.no

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hva er det du ikke liker med fotoalbumet, om jeg tør spørre? Jeg likte veldig godt at man kunne bla gjennom bildene med piltastene - for meg er det en slitsom greie om jeg må trykke for hvert enkelt bilde jeg har lyst til å se. I tillegg likte jeg at bildene ikke er så fryktelig store.
Ellers synes jeg at det var en pen side (sett fra amatørnivå), det eneste jeg må si at jeg ikke liker er rødfargen du har brukt på skriften i stamtavlene. Den var forstyrrende, og passet rett og slett ikke inn etter min mening. Men overall en ok hjemmeside - oversiktlig, og enkel å navigere i :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar :) Jeg har ikke sett på hjemmesiden på en annen data enn min egen, men hos meg skjer det ofte at når jeg skal scrolle meg til toppen av siden igjen hopper den mellom de forskjellige bildene, og det ser jeg ikke på som helt optimalt.

Fargen på titlene kan jeg fikse på! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det problemet har ikke jeg her, og jeg har ikke peiling på sånne ting, men kan det ha noe med nettleseren å gjøre.? Jeg bruker iallefall Opera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Det problemet har ikke jeg her, og jeg har ikke peiling på sånne ting, men kan det ha noe med nettleseren å gjøre.? Jeg bruker iallefall Opera.

Det vet jeg ikke, jeg har bare prøvd i Firefox og Safari. Tror grunnen til at det skjer er fordi jeg har lagt det i en iframe. Mulig det går an å ordne, skal sjekke det ut litt nærmere :)

Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.

Takk! Det var hyggelig :)

Har endret skriften fra rød til sort nå. Mulig dere må laste inn siden på nytt før det synes (f5 eller cmd+r).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjempeflott side!

Designmessig så syns jeg det er litt rart at borderen rundt headeren er er mørkere utenfor content-boksen enn i, hvis du skjønner hva jeg mener. Dette er veldig småpirk, hehe, men jeg klarer ikke å unngå å henge meg opp i slikt ;)

emfheaderemf.png

Ellers savner jeg og egne gallerier som samler bildene av hver hund.

Enig i at den røde skriften i stamtavlene bør få en annen mer nøytral farge. Det er vel og bra at hunden har fått titler, men det bør ikke dominere så mye som det gjør nå.

Men for all del, en veldig, veldig pen side :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg får ikke til å lage piler på bildet, men.. du vet disse: { } som er kanten rundt headeren din? Altså over og under teksten Excuse My French. Jeg trooor kanskje hun mener at den øverste kanten er mørkere enn den nederst. Altså, den nederste ser mer skyggeaktig ut - mens den øverste har en definert kant.
Jeg er som sagt en amatør, så det er ikke sikkert at det er det hun mener ;)

Men jeg må få si at jeg synes det var ganske så fint jeg, at kanten ser ut til å gradvis gå over til å se mer skyggeaktig ut. Haha, ræva forklart - men ja. Pent var det :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når du nevnte skyggen ser jeg det, tror hun mener selve rammen(borderen som hun sa) rundt den. Gikk inn på filen og så nå, og tror at grunnen til at den har blitt duset ut er fordi den ble veldig pikselert, og jeg er ingen ekspert så fant ingen måte å fjerne det på. Men jeg skal prøve meg litt frem, for er egentlig enig i den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jupp, akkurat hva jeg mener.

Det er bare flisespikkeri asså, ikke noe å egentlig henge seg opp i. Kjempe flott side som sagt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pent, selv om jeg syns det kanskje blir noe smalt og smått.

Scrollingen med bildene er pga det er i iframe tror jeg ja (men det ligger vel inn i javascript på albumet også - det skulle vel være mulig å forhindre navigering med tastatur der kanskje? - ikke vet jeg, jeg har ikke peiling på det, så det får de som kan det ev svare på). Når den er aktiv, så scroller bildene. Aktiverer man selve siden (med å trykke utenfor) så scroller siden. (firefox og Opera testet)

Den validerer nesten også, kun 3 småfeil.

En favicon hadde gjort seg

Header kunne kanskje vært klikkbar for å komme til hovedsiden? (litt smak og behag, men jeg syns det gjør seg)

Syns du har vært flink jeg, for som flere har sagt, så er det bare småting å sette fingeren på - hvis man engang kan kalle det å sette fingeren på ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morsomt med positive tilbakemeldinger!

Siden er 800px bred, og tenkte at jeg ville ha noe som så ok ut på de fleste skjermer. Ser på statistikken over de 100 som har vært innom i dag at 18% har 1440x900, 11% med 1280x800 og 64% "øvrig"... :P Det å endre på bredden nå vil bli veldig mye jobb, så får ev. vurdere å gjøre den bredere om jeg endrer mer drastisk på designet senere.

Skal sjekke ut mer om det med scrollingen :) Og favicon har jeg helt glemt bort, men det skal jeg ordne! Klikkbar link til forsiden kan jeg også få til. Takk! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg syns den var veldig fin :)

Det eneste jeg vil plukke på er "The dogs" siden. Jeg syns bannerne til hundene er litt store. Man får jo se hundene bedre når man trykker seg inn på de, så de trenger ikke å være så store syns jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Husk på at det nå er krav om godkjent ferdselsprøve for å kunne delta!  
  • To dager igjen her! 😱 Hagen er gjort så valpesikker som den kan få blitt, lekene ligger klare, hundegården er delt i to, alt er helt klart. Nå er jeg mest spent på hvordan hun tar bilturen hjem, som er over fire timer, og hvor trygg hun vil være i nytt miljø. Og hva hun kommer til å synes om han vi har fra før. 😄 Vi kommer ikke til å ha dem løse sammen til å begynne med, for han er veldig voldsom og har dårlig språk. Men håper de får glede av hverandre allikevel. Har sommerfugler i magen nå ja 😄   
  • Jeg har to tollere, en på snart 8 år og en på snart 1 år. Jeg har vært ganske bevisst på hva som har vært utfordringer med hun eldste og jobbet mye med det på den yngste for å unngå problemer. Den eldste girer seg til tider alt for mye opp under trening og i andre situasjoner det skjer noe gøy, som f.eks bading. Med hun kjenner jeg meg veldig igjen i det @Miloficent sier. Hun tilbyr atferd i hytt og pine og blir frustrert om hun ikke får noe. Jeg tror at i hennes tilfelle grunner det mye i dårlig impulskontroll. Nå som hun begynner å bli gammel og har kreft konkurerrer vi ikke lydighet eller RL lengre så jeg trener bare for gøy. Jeg lar hun slurve og tulle som hun vil, vi trener for bare for gøy 😊 Valpen, som jeg kaller han selv om han snart er et år, har jeg hatt litt andre utfordringer med. Jeg har trent mye ro og selvkontroll fordi han kan til tider være "all over the place". Jeg ønsker å gå jaktprøver med han, og er så imponert over roen han har under jakttrening selv om dummyer kastes. Problemet her der i mot er at han ikke kommer tilbake med ting han apporterer. Han synes det er så kult og leker "fang meg hvis du kan" leken med meg. Det er så frustrerende at jeg nå har lagt det litt på hylla. Nå jobber vi bare med håndtarget for at han etterhvert skal kunne avlevere i hånden. Han har vært en stortyv som valp og jeg har vært dum og ikke tenkt så mye over at jeg flyr etter han for å få tilbake ting han har stjelt 🤔 Jeg prøver å bytte til meg ting nå, og det går litt bedre, men det er krise om han er løs og finner en ball eller noe annet kult. Da løper han bare rundt meg og bøller. Håper vi snart også knekker koden sånn som @Sprettballen😃
  • Trekker opp denne igjen!  Frister litt å prøve med mine to bordere. Yngstemann tenker jeg at jeg sikkert kunne trent til å løpe fint ved siden av sykkel, og hun er også god til å trave. Men i utgangspunktet prøver jeg å lære henne det motsatte, å ligge foran i stram line i galopp og trekke. Så vil aller helst ikke trene henne til å jogge ved siden av. Eldste er en håpløs traver (han galopperer hvis jeg jogger sakte, til tross for at han er nesten 60 cm høy...) og kommer heller aldri til å løpe med sykkel uten å trekke som et uvær. Vil det da si at vi ikke kan være med? Er det helt uaktuelt å ha hund foran sykkelen som trekker i galopp, så lenge vi holder oss innenfor gitt hastighet? (Evt trekker på siden i Springer i galopp). 
  • Vel vi møter jo titt på utfordringer på trening, like så ofte som vi møter på ting som går superlett. Den største utfordringen for min del med Milo er at han blir så giret at han bare fjaser med å hoppe rundt eller gjøre dekk/sitt i tide og utide frem til han får en kommando. Når kommandoen kommer så gjør han det han skal for en godbit, mens med en ball så koker det litt vel mye i toppen og hvis jeg venter han ut kan han bli frustrert å starte å bjeffe eller vise alle triksene i boken. Dette er dog noe vi jobber med, sånn at jeg bruker ball der jeg vil ha han gira og på, mens godbit brukes for å roe han ned. Prøver også å lære han at han skal holde kommandoen selvom han får en godbit, og at vi kan gjøre sammensatte øvelser uten påfyll med godis hele tiden (øvelser han altså kan godt). Skulle alikevel ønsket at han bevarte roen selvom ballen er tilstede, men han bare eeeeelsker ball😅 Ellers hvis han kjeder seg litt under trening (feks fellestreninger der vi gjør ting etter tur) så kan han finne på grave febrilskt i bakken eller konstant snuse under kjedelige øvelser hvis han lukter noe spennende på bakken. Dette med at han girer seg enormt er jo også veldig positivt. Han er ALLTID klar for trening, elsker å jobbe og vi har kjempegod kontakt stortsett. Vi har startet med lydighet (rettet mot konkurranse) ganske sent og ser utfordringer med det, med tanke på at enkelte ting som feks utgangsstilling hadde vært mye lettere å trent på fra han var valp kontra 2 år gammel. Jeg er også ganske fersk i gamet, så vi lærer sammen😄 Milo er blanding av dansk-svensk gårdshund, toller og cocker spaniel.
 • Nylig opprettede emner

×