Jump to content
Hundesonen.no

Ser som blir planing første kull Siberian husky hos meg...

Recommended Posts

hvis blir drektig, da vil ho komme i juni/juli:-)

post-10493-0-86066000-1366478537_thumb.j

Annemonens Husky`s Rikissia

3år

vært utstilling har to cert seg..supre gemytt og flott tispe og gå som led..

post-10493-0-21646100-1366478546_thumb.j

Nordens Skogul`s Birk Mocca

2år

flott trekkhund, vært litt med utstilling med god krtikk..

Riki er stor tispe med herlig gemytt, og ho er showlinje og ho elsker alle og alle folk.. og jeg bestemt ho skal få en kull, jeg kommer beholde en av dem.

jeg valgt Mocca, side han er litt lita hannhund med supre gemytt og ren brukslinje og Mocca er ikke såå stor.. Riki er stor.. tanker fin fyller på Riki sin for hannhund sin str som Mocca..

det blir spennede synes jeg.. og blir første kull SH.. jeg hatt en blanding kull en gang 2år side..tyvparring.. men blitt fin kull likevel Border collie /husky valper..

så nå planing kull og sats på få utstilling og god gemytt og arbeidhund..

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh! Så spennede! :D Gleder meg til å følge med denne tråden. Nydelige foreldre!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja. kommer MYE bilder vil tro!:-P hvis blir noe av det og drektig håper jeg.. krysser finger at de lykkes det;-) skal til dyrelege sjekk røgthe mage se om ho er drektig:-) da skal info her når skjer noe:-)

ja, jeg synes de begge ser veldig fin par, bra str akk der.. sånt valper blir ikke bare kun såå stor de kan bli;-) da blir ikke noe av utstilling, jeg sats litt på utstilling og fin arbeidhund:-) blir spennede tenkt jeg..

side show og brukslinje er krysser sammen, er ikke alltid få "midt av begge":-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Gratulerer, og lykke til! Gleder meg til bilder. :D

Haha.. blir Full bilder av valper her :-D til dere måtte sparke meg ut pga jeg legg bilder for mye! ;-P (bare små spøke)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nære seg veldig..

nå er 54dager igjen på vei..

kanskje noe av dere vil tipper hvor mange valper inn vil tro?:-)

post-10493-0-85384600-1372010010_thumb.j

Riki runde mage!

post-10493-0-65700100-1372010093_thumb.j

aktiv høy nok.. ville alltid løpe rundt og kose seg som ho pleie til!:-)

gleder meg til små valper om 10dager igjen ca:-)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh :wub: så herlig å se! Gleder meg til valpebilder! Godt jeg har valp for tiden :P

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

tipper dere antall valper inn mage? jeg tror 6 valper.. med alle svart og hvit og litt brun som Mocca (far) tenkt jeg.. men:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi.. 7-8 valper.. hørt ut spennede ut:-) Riki sin mage er rask litt stor ut.. men jeg føler ikke mer enn 6.. for jeg føler ikke noe begve seg så mye der.. kanskje akk den tida de tør ikke "vis";-) for jeg tror det er bare 3..:-P men koselig hvis kommer flere små søt valper;-) jo snart næreste seg.. bare 1uker igjen! gruer meg mye og samtid gleder meg så mye!:-)

vil kommer bilder av valper når det blir tida!:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her kjekk Mocca som blir snart far:-)

post-10493-0-43646900-1372172942_thumb.j

Happy boy på 2år..

post-10493-0-21784400-1372172979_thumb.j

han har fin farge seg.. som ikke mange Tan farge på siberian heller.. men få noe har;-)

blir spennede se noe arvlig av ham!:-) han er en av min viktig hannhund på spann og bra gemytt enn de fleste:-)

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Flere år til noen måneder. Denne gangen bestemte jeg meg for denne rasen for et års tid siden og valpen er enda ikke kommet. Blir over et år fra rasevalg til valpen er i hus.
  • BC har vært planen ‘’hele livet’’, har vært drømmerasa så lenge jeg kan huske. Hadde aldri veldig lyst på hund, men hadde alltid lyst på BC. Så dukket det opp blandingskull med border collie/langhåra collie som var leveringsklare om tre uker, så det gikk jo i grunn bare 3-4 uker.
  • Nei, det var ikke gudoghvermann, men det er noe rart med rollene her. Jeg trodde først noe var fjernet fra artikkelen siden jeg leste den først, men ser av NRK-artikkelen at det nok var den jeg leste først. Det står det at de kom fra Sel Fjellstyre og hadde en lue med påskrift "Viltforvaltningen". Det er altså snakk om en dobbeltrolle. Båndtvangen her var ikke på noen måte relatert til viltforvaltning. Da synes det rart at det kan skrives ut bot basert på en rolle knyttet til det. Fjellstyrene, som sannsynligvis står for skiløypene, har noen rettigheter, men om å skrive ut bøter er en av dem det vet jeg ikke. Hvilken hatt hadde de på seg når boten ble utskrevet? Uansett, hovedpoengene er at deler av hundeloven er urimelig og at det er mulig å utvise skjønn. Det gjør politiet daglig i andre sammenhenger. Raver du rundt med en åpnet boks øl i sentrum på dagtid så er ikke veien til bot lang. Sitter du med et par venner på stranda med en boks øl og litt god mat så kan du bli bedt om å helle ut drikken eller de kan til og med late som de ikke ser deg. Når noen som kan skrive ut bøter kommer over en enslig kvinne, med god kontroll over hundene, ved en løype tom for folk og når båndtvang grunnet vilthensyn ikke er iverksatt, så utviser man skjønn. Man stopper, opplyser om båndtvangen og lar livet gå videre. Det hadde vært en annen historie om fjellet var fullt av påsketurister. Jeg hadde nektet å legitimere meg for disse personene. Jeg kan ikke tenke meg at de har mandat til å bruke maktmidler.  
  • Det var spennende å se utstillings video fra 1989 men noen raser har blitt bedre border collie har bedre trøkk i dag og har bedre fart på agility. Border collie er i dag like aktive som en malle men man slipper vakt instinktet og de er mykere slik at de er enklere å korrigere enn en malle.  
  • Gudoghvermann, nei. Viltoppsynet? Ja, og det var ifølge dem satt opp skilting på alle relevante parkeringsplasser i området. Det eneste som ble useriøst med dette var når han begynte å trekke inn dette med folk som er redd for hund, på slutten der. Etter 20 år med hytte på fjellet bør man også vite å sjekke de lokale forskriftene om båndtvang når man drar opp. Jeg har ikke mer enn halvparten så mange år, men det er en selvfølge å sjekke status på fjellhyttene vi bruker (og ellers når det kan tenkes å være ekstraordinær båndtvang av noen grunn).
 • Nylig opprettede emner

×