Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvis du ikke hadde hatt den rasen du har nå...


twix_fan@live.com
 Share

Recommended Posts

Hvilken annen rase ville du hatt da?

Jeg har to JRT (Jack Russell terrier), men hvis det ikke var for de, ville jeg gått for Cairn terrier. Men planen er å skaffe meg en Alaskan malamute når jeg er førti, feit og ferdig :D Da bor jeg forhåpentligvis på en stor gård og har masse tid til malamuten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 165
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja men hvis dere ikke visste at portis og shiba eksisterte, ville dere da heller ikke hatt noen hund isteden? Så dere de respektive rasene og tenkte en slik MÅ jeg ha? Kom rasen før tanken om å skaffe

Ja det stusset jeg også på. Det er mange raser jeg aldri kunne tenkt meg å ha, men hvis ikke noen av de rasene jeg har lyst på hadde eksistert så tror jeg jammen meg at jeg mye heller ville hatt en ra

Jeg aner faktisk ikke hva jeg hadde landet på om jeg ikke skulle hatt briard igjen. Jeg TROR det hadde blitt en siberian husky faktisk, evt en riesen. Husky kunne jeg hatt fordi jeg synes tur til fots

Åh for øyeblikket har jeg flere... jack russel, cairn terrier, amstaff/pittbull (den lette varianten. Nå er jo ikke det lov, så da er det ikke aktuelt, men lov å drømme litt), boston terrier. Kinesisk nakenhund, og irsk ulvehund. Så jeg har litt problemer med å velge en bestemt rase her :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, skulle jo egentlig ha Dalmatiner, fordi når jeg gjorde resarch på aussien, så var jo den en udulige monsterbruks hund som ikke kunne passe noen normale folk på noen måte..

Så hadde jeg ikke hatt aussie, hadde jeg vel hatt Dalmatiner.

Skulle jeg valgt en annen rase enn det hadde det blitt Korthåret Collie, Langhåret Collie eller en Storpuddel.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo så mange.. Men vorsteh korth og riesenschnauser er høyt oppe, det samme er korth. collie, storpuddel og bruks sch. Andre raser som jeg liker godt, men som ikke passer mine bruksområder så godt er Grand danois, skotsk hjortehund, greyhound og en stor korthåret mastiff.

Edit: må jo ha med Basenji også (en rød og hvit en) og pitbull (om det hadde vært lov)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Saluki

(men hadde det vært for fem år siden, og det ikke hadde blitt dalmatiner, hadde jeg nok sittet med en boerboel eller en grand danois nå.)

Er mange raser jeg har lyst på da, det varierer egentlig veldig. Det bytter fra mynder til bullehunder... ser jeg dogo canarioen som bor her i byen så får jeg akutt lyst på en slik, men så ser jeg en saluki eller en annen myndesak og får akutt lyst på en slik en. Noen ganger får jeg lyst på en litt mindre hund og, type staff.

Men jeg tror nok at om jeg skulle hatt noe annet enn dalmatiner en gang ville det nok blitt en saluki altså. Selv om jeg faktisk ikke kjenner en eneste en, er bare innmari betatt. Edit: ja om amstaff var lovlig så hadde det blitt en slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, om jeg skal gå ut ifra de samme kriteriene og begrensningene jeg måtte sette meg da jeg kjøpte Milo(DP), så hadde det blitt en sheltie. Kan kanskje nevnes at den største begrensningen var størrelse, siden jeg ikke eier egen leilighet og kommer til å leie en stund til :P

Kunne jeg glemt de kriteriene så er det en stor sjanse for at det hadde blitt en Aussie, langhårs collie eller rottweiler :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg ikke rasen i mitt hjerte akkurat nå, men alternativene til riesen er vel schæfer, howavart(ble det riktig da?), briard, rottweiler, doberman, med andre ord de fleste brukshundrasene med størrelse på.

Alternativene til saluki måtte vært russisk mynde, slougi eller azawak(?).

Alternativene til basenji hadde nok blitt dverschnauzer eller løwchen - hvertfall sånn det står i dag, ikke fordi de er "tilsvarende" men de er små maskotter som passer inn i det livet jeg tilbyr basenjien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...