Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor mange dyr har du?


roxie88
 Share

Recommended Posts

Mulig det finnes en lignende tråd men jeg fant ikke :icon_confused:

Det jeg lurer på er: hvor mange dyr har du? Tenker på alle slags dyr fra hund til papegøye. Har du eneansvaret eller deler du ansvaret med noen?

Kunne du tenkt deg til å hatt flere eller færre? Og sist men ikke minst; møter du fordommer fra andre fordi du har de dyrene du har?

Alt skal man lure på her i verden :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 77
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har fem hunder og to katter boende hjemme Vi håper på to kull i år, og da blir det nok en valp boende hjemme fra et av de kullene, og en/to satt ut på fôr. Itillegg så holder mannen nå på å bygge

1000, sånn ca. To hunder, én katt og 997 hybelkaniner.

2 hunder 3 katter 1 skorpion 1 bille og ørten larver 21 taranteller Et hundretalls terrarierenholdsarbeidere (springhaler og skrukketroll) + ca 100-150 kakerlakker som eddisene og skorpisen s

1 hund og 1 katt.

Hadde på det meste 1 hund og 5 kattar (wohooo, crazy cat (wo)man), men då hadde katta vår fått 4 ungar. Vil beholdt den eine (dei tre andre fekk alle gode heimar :) ), men så stakk mora av. Ho var aldri heilt god, trur ikkje ho hadde det så godt :( . Så då endte vi opp att på det opprinnelege talet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har to hunder, som jeg har eneansvaret for. Skulle gjerne hatt blandt annet hest og katt, men det får bli om noen år. Har ikke møtt noen fordommer, noen eldre mennesker har sagt "eier du begge to?!" og en bussjåfør sa en gang: "Ikke skaff deg noen flere hunder nå da" (for da fikk jeg ikke komme på bussen med de..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har i dag bare en hund, som moren min har hovedansvar for, men som hele familien hjelper til med. Har hatt mye forskjellige dyr tidligere, men det var på det meste da vi hadde hund, rotte (kun min) og tre flaske-lam i hagen som jeg og mamma stelte med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har mine to shibajenter. I tillegg bor jeg med Marianne som har to hunder, men hun klarer stort sett å ta vare på dem sjøl, så jeg føler ikke så mye ansvar der. :teehe:

Du klarer stort sett å ta vare på dine du også :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hunder

3 katter

2 hester

2 marsvin

5 kaniner

De er vel i hovedsak mine hele gjengen, men jeg får mye hjelp med dem. :) Mangler en hund, og ønsker meg en ridehest til på sikt.

Bonden har et ukjent antall kuer. :aww:

Edit: glemte akvariet! Og så har jeg deltidsansvar for mellom 20 og 40 ungdyr når jeg er arbeidsfør. Og jeg hjelper med bondens kuer også da når jeg er i form. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to hester, en hund og en katt som er mine egne.

Jeg som har hovedansvaret for alle og har litt vanskeligheter for å reise bort da det er vanskelig å få pass til hestene (har en unghest som er litt uberegnelig så eks mammaen min som hjalp til når jeg hadde bare en hest tørr ikke med denne).

Ønsker meg veldig en hund til men de aller fleste mener jeg er helt gal som tenker på det - jeg må da vel ha mer enn nok dyr nå? Og hva i alle dager skal jeg med hele TO hester; det er jo økonomisk ruin og tenk å bruke så mye penger på dyr som det er så mye arbeid med. Og hvor skal jeg bo når jeg skal begynne i annet arbeide etterhvert (bor hjemme på heimgården vår nå, driver den alene i perioder når faren min jobber borte men nå funderer han vel på å legge ned hele drifta) og hvordan skal jeg ha råd til dyra mine? Og hvem vil leie ut hus til noen med hund og katt?

Det verste er at jeg er ikke så bekymra og tenker at det ordner seg, ikke vil jeg bo midt i en by og jeg bor gjerne landlig for å ha dyra mine, men det er jo slitsomt når "alle" rundt meg er så negative hele tiden, føler meg jo helt unormal som så sterkt ønsker meg en hund til :P Men ser jo her på sonen at det er jo ikke bare jeg som har mer enn ett dyr heldigvis :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...