Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva heter hundene deres?


Azyria
 Share

Recommended Posts

  • Svar 114
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Thorvald Bare likte det egentlig. Liker menneskenavn på hunder Alle tror han er oppkalt etter Thorvald Stoltenberg, og hvis vi engang får mulighet til å få en valp etter Thorvaldsen skal det vær

Den eneste hunden vi (jeg) har funnet på navn til selv, er Scilos. Uttales: Skilåsog betyr "hund" på gresk. Han er gresk, så jeg har igrunnen en gresk hund som heter hund. Edit: Skrives: σκύλος på

Nåværende: Denali (høyeste fjellet i N-Am sitt inuitnavn, er i Alaska) Freke (en av Odins ulver, den andre er Gere) Fjellbris (norsk navn på katabatisk vind) Bonfire Gaia (moder jord i gresk myto

Den eneste hunden vi (jeg) har funnet på navn til selv, er Scilos. Uttales: Skilåsog betyr "hund" på gresk. Han er gresk, så jeg har igrunnen en gresk hund som heter hund.

Edit: Skrives: σκύλος på gresk, men altså :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundene våre heter Shensi og Bamse.

Forrige hunden het Ulrik. Personlig synes jeg det er det peneste navnet som finnes i hele verden, men det er nok pga nettopp han het det...

Samboer hadde labrador som het Monty
Jeg og en eks hadde en hund som het Anton og ei som het Becky.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pappa sine vorstehhunder:

Ani (Jeg heter Ane, og min søster Ingri, dermed "Ani")

Henni (Siden første hunden het Ani, så fant pappa ut at neste måtte hete "henni". Altså en annen måte å si "borti" på. Folk tulla lenge med at tredjemann burde hete borti :P hehe)

Mia (Min mor heter Mette, søster Ingri, og Jeg Ane, dermed MIA)

Vitani (En hvit vorsteh, som ligner på Ani, og også har henne som tante, så dermed (H)Vitani, kalles til daglig Vita).

Brøyt (Var største valpen i kullet våres, var den som brøytet bort de andre, og alltid den som stod igjen å spiste opp restene. Var 2kg tyngre enn neste valp ved 8 uker).

Min:

Nora (Ingen forklaring egentlig, bare fordi jeg liker menneskenavn, og hun virkelig så ut som en Nora).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunden vi hadde når jeg var liten het Timmy og min mormor hadde en tibbe med navnet My som jeg gikk på agilitykurs med. Før det har det vært en sito her. Trente jakthunder i noen år og de jeg hadde annsvaret for var Tinka og Mira.

Tinka var nok startet på mine hunder og etter henne så hadde jeg Amy som fikk 2 valper med navnet Nusse(beholdt) og Dennis(solgt 7mnd gammel).

Borderene heter Rex og Lady(eksen sine).

Nå har jeg Ivo og Lea. Snart flytter min tante inn her med Sandy. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min eldste heter Aiko, som betyr lille elskling på japansk (shibaer kommer fra Japan) og er et jentenavn. Jeg synes derfor at det er ekstremt festlig med alle disse digre barsking-hannhundene som heter Aiko. :teehe:

Den yngste heter Imouto, som betyr lillesøster på japansk. Det skrives egentlig Imõto for at kanjiene (det japanske alfabetet) skal bli riktig, så Imouto er en vestliggjøring av navnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har Chessea (uttales "tschessi"), en portugisisk vannhund. Navnet er satt sammen av Chess, siden hun er svart og hvit, og sea, nettopp fordi hun er en vannhund :)

Andre hunden min heter Leja (uttales "léija"), en papillon. Papillon betyr sommerfugl på fransk. Siden jeg snart er ferdig landskapsarkitekt måtte hun oppkalles etter noe med planter. En av mine favorittplanter heter på norsk "sommerfuglbusk", på latin Buddleja Davidii. Så Leja er en forkortelse av buddleja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Dagene går. Litt for mye ramp fremdeles, elsker å bite og hoppe høyt. Har vært på et kurs som ble ferdig for et par uker siden, og begynner på et nytt kurs på mandag.
    • Her går det i vom og hundemat, rett og slett fordi oppdretter begynte med det. Latte er nå 4 mnd. Synes det både er lettvint og greit, virker som hunden trives med maten, og det blir mindre avføring enn med tørrfôr. Har ikke regnet på om det lønner seg da. Vi har kjøpt 9 kgs esker med puppy easy pack.
    • Lurer på om dette er løsningen? Rett og slett at jeg gjør det selv  - Nå fikk jeg noe å tenke på. Takk for tips 👍😊
    • Jeg klipper min selv. Har kjøpt en billig klippemaskin på Biltema som fungerer helt supert, med flere ulike innstillinger for pelslengde. Klipper henne 3 mm på kroppen og 6mm på hale og ører. Når hun skal klippes tar jeg frem en slikkematte med leverpostei som hun koser seg med mens jeg klipper. Gjør dette ca. 5 minutter om dagen, så det tar en stund før hun er helt nedklippet, men hun slipper det stresset hos frisøren i hvert fall, og hun rekker ikke å bli lei ettersom det er såpass korte økter.
    • Sommeren nærmer seg (håper jeg), og jeg har begynt å tenke på om jeg skal klippe ned hunden i år også (som tidligere somre), eller ikke: Han blir så fin med kort lettstelt pels, Han takler varmen så mye bedre, han tørker fortere etter han har badet osv. Men; Han liker absolutt ikke denne timen det tar å klippe han ned. Hundefrisøren sier han er grei, oppfører seg bra. Men pistrer og piper. Og jeg må dra han inn "med makt". Og da blir jeg litt sånn; "Er det verd det? Skal han få slippe klippingen?" Skal / Skal ikke 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...