Jump to content
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar

Recommended Posts

Forumet fortsetter under annonsen

Godt nyttååååååår sonen!! :D

Feiringa igår gikk over all forventning! Mana var stressa i et kvarter rundt kl. 12, og that`s it! Hun var så flink og helt normal ellers. Wiho! Og så veldig greit å sitte inne sammen med henne.. Det skal jeg gjøre hvert år.

Nå skal jeg se litt anime, slappe av og så skal vi til fattern for å spise.. Gjør ikke noe annet enn å spise i ferien omtent :lol: Nesten så man blir lei av mat :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om 2,5 timer starter jeg til gardermoen for å hente Bella og venninna min. Det har vært rart å være 4 måneder uten hunden min.. Godt nytt år, alle sammen :) Sent from my GT-N7000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akkurat nå håper jeg 2013 blir bedre enn 2012 og at jeg overlever morgendagens lille samtale med begravelsesbyrå og søstrene mine, samt at jeg gruer meg til begravelsen på fredag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barnslige dere er! Hvem bryr seg vel om første siden, liksom..

:whistle:

FØRSTE SIDE YEEEE!!! WOHOO!!

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig leit å lese Margrete. :( Det der må være helt forferdelig. Jeg håper (og tror) at dere kommer dere gjennom det.

Sov meg gjennom nyttårsaften jeg. Sovna rundt halv 12, og letta såvidt på øyelokkene når klokka runda hel - før jeg slokna igjen. Hu hei hvor det går.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...

Skallebank. Skulket skitur.

Jeg hadde uansett en veldig bra nyttårsfeiring! Det var helt super stemning! Hundene slappet av hjemme med søstra mi og kjæresten hennes. Yippie var litt stresset, men det er lite bråk her, så det gikk veldig greit med alle sammen.

Godt nyttår!

Share this post


Link to post
Share on other sites

For en start på det nye året. Heldigvis går det bra med han som fikk hjertestans i går. Naboen som sannsynligvis er i familie eller venn kom bort i dag og takket meg for det jeg gjorde og fortalte at alt sto bra til. Han vil klare seg meg formen hans er selvsagt ikke bra. Kjente meg veldig lettet til tross for at jeg er skikkelig fyllesyk i dag. Hadde flere ubesvarte annrop på telefonen fra venner med lot være å ringe opp. Glad for det for når jeg kom på facebook for da kunne eksen si til meg at en av mine gode venner døde i natt. Slosskamp med en godt voksen mann(eller kanskje gammel? nesten 80år var han). Har ikke fått så mye info enda men han ble erklært død på stedet etter en stund og den andre mannen ligger alvorlig skadet på sykehuset... Året skulle ikke starte som dette :( Stakker gode snille.... Tenker på familien, venner og kjæreste som fikk denne beskjeden i natt... Litt glad for at jeg satte mobilen på lydløst for jeg trengte å hente meg inn igjen i natt kjenner jeg.... :icon_cry: Etter bildene i avisen og dømme så ser det tragisk ut..

Nå er Lea sendt ut på tur med foreldrene mine og jeg har tatt med meg Ivo og lagt meg i sengen... Skal ligger her i fosterstilling og håpe at fyllesyken forsvinner litt snart. Tror jeg skal sende en melding til beste mannen i kveld og høre om sengen og armkroken hans er ledig...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Søren får ikke sove..... se The Expendables da :w00t:

Zebra sover, heldiggrisen :baby: Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel :bananas: Merkelig nok så har jeg ikke lyst til å ta oppvasken :icon_confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akkurat nå er jeg glad jeg skal hjem i morgen, savner både bikkjer og gubbe. Kommer ikke hjem før på torsdag da, reiser med nattoget.

Er det forresten noen som har tips om billig og grei overnatting i/rundt Drammen? Med hund. Har bare mobilnett og det er så tregt å google med :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hug: Arielle

Her har vi til slutt stått opp og luftet hundene på jordene. Hannhunden som er på besøk har litt issues med Doffen (enda han bare er peace and love og forstår ikke hvorfor han skal absolutt ta han :P ) så satt opp grinder igjen. Fordel med små hissigpropper er at jeg bare løftet han rett opp og holdt han rett ut når han startet :lol:

Dustelymfeknutene er vonde igjen da :( dritt!

Men nå skal jeg spise frokost med vennene her og sløve litt til før de drar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Side 1 i AN på side 1 i 2013 :bananas:

Også klikket nettet og da rekker jeg det sikkert ikke :gaah:

Joooo rakk det jo :w00t:

Nei :aww: du er på side 2 :aww:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Godt nytt år, alle sammen!

Her var det en del fyrverkeri fra ti minutter før til tyve minutter etter midnatt, og hundene brydde seg ikke døyten. De bjeffet når det kom lysglimt hver tiende minutt tidligere på dagen, men når selve oppskytingen var på det mest intense var det ikke noe å bekymre seg for, mente de.

Dog finner jeg det ironisk at det i fjor ble sendt ut brev fra styret om å holde all oppskytning unna boligfeltet, fordi det er gamle trehus her som kanskje ikke tåler det. Mens i år sto folk midt på feltet på lekeplassen og skjøt opp ting ti meter fra døra mi.

Året startet med et skrivekick, så jeg fikk ikke lagt meg før klokka seks... Men det var gøy, wup wup!

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • https://www.nrk.no/urix/tysk-laboratorium-anklages-for-omfattende-mishandling-av-aper-og-hunder-1.14742188?fbclid=IwAR24fQKcVrWflq5sRCA1ib5tdLMuKelVi4xUzJYULl3_loK-_LVr7fMDvu0
  • Når dere først er inne på løpetid: Hvor lenge holder dere tispe og hannhund adskilt? Har ny, voksen tispe og vil ikke ha valper før neste år på denne tiden sånn ca. Vi overtok henne sånn ca dag 2 eller 3, og nå er hun ca dag 17-18. Litt stusselig for henne å ikke få hilse på "stebrødrene" sine. Hun aktiviseres på andre måter, men ser at hun kunne hatt godt av lek med dem. Torsdag sist uke var ene hannen løs ved en feiltakelse, da var han helt koko etter å få komme inn der hun var. I går virket de fremdeles veldig interessert i hverandre, men vet ikke om det akkurat var paring de var gira på. Holder dere de adskilt i 3 uker? Et annet spørsmål: finnes det noe ála tørrsjampo til hunder, trenger å få bort lukt i pelsen uten å bade henne?
  • Synes det høres litt tvilsomt ut at det skulle være så enkelt  
  • Nei, vi har jo ikke det siden vi kjøpte omplasseringshund. Jeg skjønner at mange, og sikkert særlig dem som driver med rene raser selv, har problemer med blandingsraser, men vi fant ingen rene raser vi hadde lyst på, vi har hatt rene raser med store helseproblemer og ønsket å unngå det. Derimot fant vi han her på Finn, og falt pladask. Det skal også sies at vi hadde lyst på en hund med pit bull/amstaffutseende så da fikk vi jo det vi ønsket oss. Som oppdretter sa, så hadde en annen av hans kjøpere allerede opplevd å bli stoppet av politiet, men fått tilbake hunden etter at de tok kontakt med oppdretter. Det kommer tydelig fram i innlegget mitt. Selvfølgelig er det ikke sikkert det skjer neste gang, man kan være maks uheldig og treffe på noen som hater bikkjer, men vi har helseattest på ham hvor mor, far, og oppdretter står I tillegg til nr til oppdretter så han kan kontaktes, så jeg regner med at det vil ordne seg. Å kvitte seg med hunden nå i tilfelle det skulle skje noe i fremtiden, synes jeg høres absurd ut. Å ta hunden ut av landet har jeg i mine 20 år som hundeeier hverken hatt lyst til eller behov for, så akkurat det vil nok ikke bli et problem. 
     Takk for innspill på eventuelle sykdommer, men jeg var egentlig ute etter å komme i kontakt med folk med liknende hunder for å utveksle erfaringer, rottweiler, amerikansk bulldog og SDGs ulike helseproblemer kan jeg Google selv👍🏻
  • Jeg bruker også ullhansker uten fingertupper, og har med varme votter å ta utenpå ved behov. 
   Når det er veldig kaldt prøver jeg å finne ting å belønne med som funker med hansker (leke, tubeost, våtfôr på klemmeflaske o.l.), også kaster jeg mye godbiter så jeg slipper å få så våte vanter.  Også liker jeg disse: https://xxl.no/phoxx-handvarmer-hvit/p/1070389_1_style
   Varmer hendene i lommene, eller putter dem inni hansker/vanter. 
 • Nylig opprettede emner

×