Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

Nei :aww:

Har prøvd flere ganger, funker aldri.

Jeg har greid å ha noen andre oppe ei stund nå, men ender vel med å locke de etterhvert igjen. Må ha litt lette raser også, er så lenge mellom hver gang jeg får BOB, blir utålmodig xD

Men har ei tispe som nesten sikkert blir BOB i morgen da, så lenge ingen med bedre hunder åpner hunder i dag da :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ut av det blå BOB plassering er moro :D Nå har jeg 8 BOB Bordere, alle fra eget oppdrett.

Men en ting jeg lurer på. Jeg kjøpte inn en 1.6x MP hund og ser at mine i samme rasen som er oppdrettet av meg og som har 1.4x MP levler faktisk fortere. Levler hunder vi kjøper av andre treigere enn en homebred hund? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Ut av det blå BOB plassering er moro :D Nå har jeg 8 BOB Bordere, alle fra eget oppdrett.

Men en ting jeg lurer på. Jeg kjøpte inn en 1.6x MP hund og ser at mine i samme rasen som er oppdrettet av meg og som har 1.4x MP levler faktisk fortere. Levler hunder vi kjøper av andre treigere enn en homebred hund? :)

Det kommer an på to ting, om du er breeder, så ja, da vil som regel dine egne hunder levle høyere pga breederbonus i stats man får ved hver levling. Så kommer det an på hvor sterk aptituden til hundene er, den ene kan jo ha 1 og den andre 4, og da vil den andre sannsynligvis levle best til tross for forskjell i MP. Det å levle fort i begynnelsen er ikke uvanlig heller på god aptitude, så går det treigere senere når konk blir hardere.

Jeg har for første gang en uboosta hund med høyere level enn alder :banana: 82 dgr gml og level 83 :D I tillegg har jeg oppnådd 1,723 i MP (104x105), hadde regna med at den skulle komme opp i 1,729-31, men så var det flere av valpene som hadde G i ene helsesettet, så da ble totalen dratt litt ned. Men skitt au, det er rekord lell :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Gratulerer! Og her sitter jeg og jubler for 1.648 :P

1.6+ er bra det, jeg har vel bare ca 15 kull over 1.7. Utrolig mange vaker rett under 1.7, men det er tøfft å få de over, spes om man ikke vil inn- og matadoravle (det er jeg nøye på).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1.6+ er bra det, jeg har vel bare ca 15 kull over 1.7. Utrolig mange vaker rett under 1.7, men det er tøfft å få de over, spes om man ikke vil inn- og matadoravle (det er jeg nøye på).

Ja jeg er veldig fornøyd, syns det er greit å greie når jeg bare har gjort dette skikkelig i 13mnd nå. Prøver å ikke innavle eller bruke samme hanne så mange ganger også, men har nok ikke så lav terskel før jeg gjør slikt. Eneste jeg egentlig bryr meg med er å ikke bruke hunder for mye. Ihvertfall på mine egne hunder, har noen veldig populære hannhunder virker det som.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Holder på å vente på at ei åpner hannen sin slik at jeg får bruke den. Og hun tilbydde meg at jeg kunne transfer tispen til henne og at hun avlet de og tok vare på kullet. Og at jeg da selvfølgelig får valpene osv. Hun virker jo grei, men vil ikke risikere å miste tispen eller valpene ved å stole på henne :| Samtidig føler jeg meg litt slem hvis jeg sier takk men nei takk :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan finner man eier av butikkene ? Jeg går på item search , finner noe jeg vil ha og det står på at eier gjerne tar FPP , bare å ta kontakt. Men,det er jo over 500 sider med butikker å se igjennom og ingen alternativ for å søke opp en spesiell butikk? Eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Jeg spiller fortsatt. Har først og fremst terv, men beholdt noen groenendael når jeg solgte unna i september, samt har noen chinese crested, dvergpincher og toypuddel. Prøver å redusere antall belgere og ikke øke antall av de andre, det tar litt mer tid enn jeg gidder å ha over 200 hunder :P  

Har nådd målet med terven da, de er 24HH, 4xInt så å si alle sammen. Alle er vel røde også nå, så neste mål er vel høyest mulig MP, CC (dominant rød uten anlegg for fawn) og lala. Syns jeg er på god vei :ahappy: Etter det veit jeg ikke hva målet skal være, utover det å alltid ha best of breed :P  

Håndfullen med groenendael, der er vel også målet nådd med 24HH, lala og 4xStr, så der er målet høyest mulig MP.

Chinese crested var en rase jeg hadde, som jeg solgte meg ut på, men som jeg har kjøpt inn igjen. De fleste er enten fra mitt oppdrett eller etter mine hunder, morsomt nok :P Målet der er 24HH, 4xCha, lala og gjerne piebald/ekstrem piebald. Samt høyest mulig MP, selvsagt :aww: Jeg har noen ensfargede også, så der er målet å avle alt annet enn Si, så jeg avler SS eller sp/sw. 

På toypudlene er det nesten ikke excellent hunder til salgs (jeg har ikke funnet noen) eller for breeding, så målet der er rett og slett 24HH i ensfarget, med 4xCha og lala. Der, som i RL, syns jeg particolor og lignende er tull :P De skal være ensfarget, så det så :aww: 

Dvergpincherene har stort sett greit med HH, men der har de ikke 4x noen stats, så det er målet der. Høyest mulig HH, 4xstats (jeg tror det blir Agi, det virker lettest ut fra det jeg har), lala, og selvsagt høyest mulig MP. Gjerne isabella med tan :P  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...