Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

Er intressert i Ã¥ kjøpe bra dalmatinere og salukier, si fra om noen har. Som ikke har foreldre som kommer fra meg fortrinnsvis. 

Må være 3 eller 4 rasestats (fortrinnsvis cha hos dalmatiner og spd hos saluki) og helst ha aptitude for henholdsvis show og racing.

 

Og er det noen newbie-fattiglus her som trenger litt oppstartspenger, bare si fra! :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Michellus Jeg har røde tervvalper til salgs nå. I dette kullet har jeg ikke lagt ut noen for salg enda, jeg må se på aptitude-testen om det er noen av de jeg gidder å beholde, men hvis du er interessert så kan du få en av de på dag 4 :) I dette kullet satser jeg på at den ene tispa har aptitudes som jeg vil ha og beholder henne uansett, men de andre er for salg :) Hvis du er interessert, så si fra, så får du sonenpris ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine første null hh alaskan huskier har jeg fått i dag :D

Begynner å få teken på den aptitude greia nå. Hvordan er det å pare en som ikke har for eksempel herding med en som har det? Kan valper etter foreldre som ikke har herding i det hele tatt få herding?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

49 individuelle tervueren har blitt BOB, 85 av mine hunder til sammen har blitt BOB. Mine terver har blitt BOB 187 ganger, den som har blitt BOB flest ganger, ble det 17 ganger. Jeg har hatt BOB-hunder 328 ganger.

Jeg er fornøyd :aww:

Men, jeg lurer på om jeg skal kutte ut noen raser. Jeg beholder tervene selvsagt, men nå har jeg 5 raser, jeg er litt usikker på om jeg egentlig gidder det :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg driver å prøver å få 4stamina på linje 2 Border Colliene mine, så jeg levler dem bare til 15 før jeg parrer, har 2 tisper med lala 4stm 24HH nå så dem skal få stå å levle opp en god stund, må vel låse dem til slutt til jeg har en hannhund også :)

Linje 1 BCene må jeg finne gen 1 tisper med stamina i første par, noe jeg har funnet men har ikke hh i hoved hundene lengre og er usikker på om jeg integrerer gen 1 tispene med dem nå eller venter til jeg har en hannhund med 24HH.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bare 45 hunder åpne nå, deilig. Begynte å bli litt smålei, men kan jo ikke gi meg. Så da driver jeg med de rasene jeg orginalt startet med, og som jeg har lagt mest arbeid i (dalmatiner, saluki og pitbull). De andre rasene (dogo argentino, gordon setter og xolo) er låst, har ikke lyst til å selge, jobbet meg opp til 24HH fra butikk-kjøpte hunder på endel av dem, så får være på lager til jeg får lyst til å åpne igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...