Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

Kjøper dere lenker og halsbånd i fameshoppen når hunder når 60 og videre oppover? Eller går dere for de som er kjøpt i den vanlige butikken bare?

Jeg kjøper kun i butikken, for å booste de statsene jeg trenger. I Fame shop boostes jo alle statsene, det ønsker ikke jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

Er det noen som har sett noe system i dette med dårlige og gode dager, forresten? Det er kanskje litt tidlig enda, men jeg har tydeligvis hatt en "god treningsdag" i dag, 7 av mine hadde completely focused today and overcame every challenge like a champ! En av de har hatt det to dager på rad nå, mens en av de har hatt 3 dager der den har fått lacks focus today and performed more poorly than usual (det er forøvrig en puddel :P Jeg får det oftere på pudlene enn belgerne eller kineserne).

Det ser ut som at antall hunder som får det ene eller det andre øker litt hver dag, men det kan være en tilfeldighet, det er jo litt tidlig å si enda i og med at det bare har gått 5 dager (er det ikke 5 dager? :lol: ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flinke flinke valpen levlet til 7 på første natta :D

2ne, jeg tror det er ganske tilfeldig hvem og hvor mange som har ekstra god/dårlig konk, jeg følger ikke med på det, annet enn at jeg har reg at hundene har flere gode enn dårlige konk :)

Ang training aptitude, så har jeg snakk med etpar andre om det, og aptitudene er ressesive. Dvs at det finnes 4 genpar PR sport, totalt over 64 genpar :o Så dess flere ressesive genpar hunden har, dess bedre gjør den det i sporten. Hvor mange hver hund har vet man ikke før på slutten av karrieren, da kan man sammenligne den med andre hunder med samme aptitude/uten aptitude og se hvem som levlet mest... Jeg har et GD kull nå der en valp har tre sporter med aptitude, en annen med 7. Flere av valpene fikk ikke aptituden jeg ville ha (og som begge foreldrene har). Det ser ut til å være innmari innviklet, så man må bare satse på å parre to med samme sportsaptitude, og håpe at valpene får det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har til nå kun hatt en som har gjort det bra i konk siden dette startet, og ca 5 som har gjort det dårlig.. Som jeg har lagt merke til da, legger kanskje lettere merke til det når det lyser rød skrift.

Jeg synes ikke det var så bra at aptitude-greia kom jeg altså... det er greit nok at det kommer flere ting å forholde seg til, men at de er skjulte synes jeg ikke noe om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med Lola, jeg har ikke helt sansen for de der aptitude-greiene enn så lenge. Greit at det er ressesive gener, men disse er usynlige i tillegg, så hvordan finner vi ut av det, liksom? Særlig om det er 64 genpar som bestemmer hva aptitudene er, og man bare ser 3 sporter. Vil det da si at de 64 genparene er fordelt på de 3 sportene? I så fall vil det jo lønne seg å velge valper med få sporter.

Den første dagen hadde 4 dårlig fokus, ingen god.

På dag to hadde 5 hunder dårlig fokus, 1 god.

På dag tre hadde 1 hund dårlig fokus, ingen god.

På dag fire hadde 4 dårlig fokus, 2 hadde god.

På dag fem (igår) hadde 7 dårlig fokus, 7 hadde god.

På dag seks (i dag :P ) hadde 1 dårlig fokus, 11 hadde god.

5 hunder har hatt 2 dager med god fokus, 1 av de har hatt 1 dag med dårlig fokus, resten av de har bare hatt gode fokusdager. 1 hund har hatt 3 dager med dårlig fokus og ingen gode, 3 har hatt 2 dager med dårlig fokus, ingen gode. 16 hunder har hatt minst en dag med god fokus, 17 hunder har hatt minst en dag med dårlig fokus, men bare 1 har hatt både og gode fokusdager, så på 5 dager så har bare 2 hunder hatt 3 gode/dårlige fokusdager.

Rørete "oversikt" enn så lenge, og det kan hende det er helt tilfeldig hvem som blir hva, men av 97 hunder har bare 32 av de hatt gode eller dårlige fokusdager, og av de 32 har bare 9 av de hatt flere dager med dårlige/gode fokusdager, og av de 9 igjen har bare 2 hatt 3 dager med gode/dårlige fokusdager. Jeg er litt usikker på om det er bare tilfeldig eller ikke? :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flink du er som holder oversikt 2ne!

Ja, den aptituden er mye mer komplisert enn først antatt... Hva som lønnes å velge aner jeg ikke, hundene bærer vel på minst 8 sporter hver, så med mange aptitudes kan de gjøre det ekstra bra i mange sporter, mens med få aptituder er det få de kan gjøre det ekstra bra i... Hadde genene vært synlige hadde det kanskje vært lettere, om mange nok klager er det jo mulig de vil bli synlige etterhvert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noe sted å klage på det da?

Jeg skjønner ikke aptitude i det hele tatt og føler at det har ødelagt mye, vært fall når det er skjult, hvis ikke kunne jeg saktens finne ut av det sånn etter hvert. Jeg var så godt i gang med å lære meg med genene og det med å telle HH'er og hh'er og parre opp mot en partner som ikke har hh parr på samme sted osv.

Jeg skjønner ikke egentlig hvem som sitter å elsker den greia? :S Og hvordan er det attraktivt for nye spillere å gjøre det enda vanskeligere å lære genetikken?

Jeg har verken hatt hunder med gode eller dårlige dager jeg, hvor ser man det hen egentlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lærte av Happy Paws å bruke fameshoplenkene, da de booster statsene mer totalt enn de vanlige lenkene. Dvs at hunden får flere poeng totalt, og det er det som teller til syvende og sist i konkurransene.

Da skal jeg starte å gi de beste hundene mine fra fameshopen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...