• Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Black Friday Salg til Hund
 • Nye innlegg

  • At jeg ikke kan lære! Kylling, ris, brokkoli og blomkål resulterer i gallopperende tarm dagen derpå. Dere kan tenke dere hvordan det blir å være på jobb på sykehjemmet da? Mistenker at det er brokkolien som er den store, stygge ulven. Og kylling er altfor godt, især det sprøstekte skinnet. Selv om jeg vet at det er med på å lage herk i tarmene mine, så greier jeg ikke å motstå. Selvbeherskelse, hvor får man kjøpt det?
  • Samboeren til min søster fikser noen gode rabatter til meg sånn at jeg får kjøpt en julegave til gubben til en veldig god pris   Har også fått handlet noen gaver på tilbud nå, så da sparte jeg endel kroner på å vente på tilbudene.  Skal lete etter litt flere tilbud i morgen, håper bare jeg finner det andre jeg hadde planlagt. 
  • Sant nok Men klarer de å tygge kulene overhodet, selv med tilpasset form?
  • At en hund kan 'klare seg ' med 3 blæretømminger i døgnet, betyr ikke nødvendigvis at det er bra, hverken på den ene eller den andre måten..  Mennesker anbefales å tømme blæra hyppig og unngå 'overfylling' av helsemessige årsaker og jeg er ikke fremmed for at det samme kan gjelde hunder.  Å tisse ofte er ingen 'uvane' og jeg syns ærlig talt at vi allerede begrenser livet til våre hunder i så stor grad allerede at man ikke skal legge ytterlige , unødige begrensninger på i tillegg.. Det ville aldri ha fallt meg inn å kalle behov for å tisse for en 'uvane'.. Jeg har hatt hunder som kan holde seg 'unødig' lenge etter mitt syn og jeg har hatt og har hunder som tisser adskillig oftere enn bare 3 ganger pr. døgn. Jeg har merket meg at de aller minste ( i størrelse, ikke alder) ser ut til å ha behov for å tisse oftere enn de som er større. Eldre hunder tisser også oftere enn yngre hunder.  Når det gjelder for, så forer jeg som tidligere nevnt ikke utelukkende på tørrfor men når vi er inne på det; hundene tisser  gjevnt over mer når de får bare V&H..  Jeg betviler sterkt at flere hunder i flokken har UVI og at det skal være en årsak til tissingen.. Da må de i såfall hatt UVI over år uten at jeg har merket det og det betviler jeg.. Ubehandlet UVI over år, burde gi merkbare utslag på almenntilstanden.   
  • Nå skal jeg si noe, det er veldig sjokkerende og veldig vanskelig å tro på - jeg vet. Men det er HELT sant! Folk som er DOMME på fb kan faktisk være likandes folk!  !     
 • Nylig opprettede emner