Gå til innhold
Hundesonen.no

Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan


Sprettballen
 Share

Recommended Posts

11 timer siden, MegaMarie skrev:

Så heldig Blitz er som fikk kake på bursdagen! :D 

Fine bilder av en herlig Whippet gjeng! Morsomt at det ser ut som dere begge har valgt neste hund i stil med den andre :lol: Dine to ligner en del i fargen, og de to andre var lignet i fargen. 

Haha, ja, skulle nesten tro det var planlagt *ler*

9 timer siden, Poter skrev:

De ser ikke helt tamme ut :lol:

Det er de heller ikke :P Hvert fall ikke den lille raketten min :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • Svar 820
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I går kom det jammen en whippet til i flokken ^^ Pearl's Legacy's Nomi Sunrider, til daglig Happy Hun og broren Sonic(Pearl's Legacy's Luke Skywalker) reiste sammen og skal begge bli vestlendinge

I går var vi ute og lekte oss og trente med ikke mindre enn tre maller! Vi var ute i mange timer, fikk lekt, trent lydighet og byttelånt litt hunder  Her kommer det et skikkelig bilderas   Løpeti

I går ble Blitz 9 uker gammel og har vært her en uke Hun er en snill valp, sover mye, går for det meste på do ute og virker veldig trygg. Hun elsker mennesker, litt tilbakeholden til andre hunder, me

Posted Images

I går tok jeg og Happy turen hjem til foreldrene mine. Sambo var så lei valp at han trengte litt fri, så vi tilbragte hele dagen hjemme i bygda jeg kommer fra :) Først var vi på en liten tur i Rekedal, et sted jeg gikk omtrent daglig da jeg bodde hjemme. Målet var å drenere ut litt energi av loppa, så vi kanskje kunne få litt ro inne :P Vel...det er jo SÅ kult å komme hjem der, og så mye å spise på og undersøke, at det ble ikke så mye ro gitt *ler* 

Hun greide til og med å trekke opp gamlingen i huset til lek(vel, hun er bare 6 år, men hvis hun ikke kan få jage hare eller rådyr, så gidder hun ingenting :P ) Thea er blanding av drever og beagle, og har til nå totalt oversett Happy når vi har kommet på besøk. De fleste oppfordringer til lek fra Happy's side har blitt kontant avvist med et knurr. Stort sett så har hun rømt opp på soverommet på loftet når jeg har kommet på besøk med dyra *ler* 

Men i går greide Happy å trekke henne opp til lek og da lekte hun så utrolig fint! Hun har generelt sett ikke så mye sosial omgang med andre hunder, og språket hennes er egentlig litt så som så. Hun tenner fort på alle plugger om noen gjør noe hun ikke liker, men Happy kunne gjøre stort sett som hun ville. Hun pep et par ganger når Happy bet for hardt, og da roa Happy seg. Hun lot Happy vinne ved å late som om hun ble lagt i bakken. Igrunnen komisk å se på, da Thea veier type 3 ganger så mye som Happy. 

Her kommer noen bilder fra i går :)

I01A8177

 

I01A8236

 

I01A8241

 

I01A8243

 

I01A8302

 

I01A8322

 

I01A8370

 

Vokser ikke helt samstemt framme og bak *ler*

I01A8375

 

Ører er best! 

I01A8494

 

I01A8541

 

I01A8552

 

Okeida, jeg blir med!

I01A8572

 

I01A8609

 

I01A8620

 

I01A8626

 

I01A8634

 

I01A8701

 

Sitter. Fast!

I01A8738

 

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Sprettballen skrev:

Vestlandet har sine fordeler av og til :D 

Ja, jeg skjønner det :D Høres veldig godt ut med så fine temperaturer nå. Er ganske sprøtt hvor store forskjeller det er i landet vårt på denne tiden.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig leit å lese om Nemi. Men jeg syns det var skikkelig tøft av deg å sette en frist og holde seg til det :hug: Hun virket som en nydelig hund, både utenpå og inni :heart: 

 

Og gratulerer med nytt familietilskudd :) Så utrolig søt liten ramp!

Gøy å lese om lydighetstreningen deres :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Teserere skrev:

Så utrolig leit å lese om Nemi. Men jeg syns det var skikkelig tøft av deg å sette en frist og holde seg til det :hug: Hun virket som en nydelig hund, både utenpå og inni :heart: 

Takk ^^ Ja, det var utrolig trist :( Hun var en fantastisk hund! Savner henne veldig enda. Det er mangler en glad schäferrumpe i heimen om dagene merker jeg. 

9 timer siden, Teserere skrev:

Og gratulerer med nytt familietilskudd :) Så utrolig søt liten ramp!

Gøy å lese om lydighetstreningen deres :D 

Takk takk :) Ja, hun er en skikkelig ramp også :P Skjønner ikke hvor all energien kommer fra *ler*

LP er kjekt :) Nå skal vi på to LP kurs fram til sommeren, så det gleder vi oss til! Få litt mer gang på ting og få fornyet treningsmotivasjon. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk hjelp i går til å ta noen oppstillingsbilder av dyra på tur. Ble bare mobilbilder da, men man ser jo hvordan de ser ut hvert fall :) Happy var lite samarbeidsvillig og jeg synes hun ser ganske rar ut for tiden *ler* Jeg mener...hun har sykt lange bein :lol:

 

18361917_10155058535751480_1802582576_o-2.jpg

18362268_10155057497251480_1616014149_o-2.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

På formiddagen på 17. mai satt jeg og skrev og skrev på bacheloroppgaven min, før jeg plutselig innså at jeg måtte ut av leiligheten for å finne på noe annet. Jeg ente opp med å pakke meg selv og Happy i bilen, ringe til mamma og be henne stryke bunadsskjorta og kjøre hjem. Blitz ble igjen hjemme, og fikk seg en liten tur her.

Jeg var litt spent på hvordan Happy skulle reagere på en del mennesker og ikke minst folketoget vi skulle se på, men det gikk veldig fint. Hun er nå snart 5 mnd. gammel og har blitt godt vant med by, så en liten 17. mai-feiring på bygda er ikke de helt store greiene. Det er ikke mye verre å være ute på 17. mai hjemme enn å gå tur i gågata her en lørdags formiddag...sånn utenom at det ikke er så mange korps i gatene en lørdags formiddag.

Når folketoget kom, begynte Happy å bli sliten. Hun ville helst sitte på armen min, for en whippet kan virkelig ikke ligge på asfalten...jeg mener...er du morsom? Jeg vet ikke eksakt hvor mye hun veier nå, men en 8 kg. vil jeg regne med hun er hvert fall, og det blir tungt å bære på. I tillegg var sølja på bunaden litt vel interessant. Ikke en ideell valpeleke. Siden det var tørt og greit ute, satte jeg meg ned på huk, så Happy fikk ligge på bunadsforkle i ull. Hun syntes det var innafor som liggunderlag når hun ikke hadde andre valg. Hun skulle bare visst hvor mange tusen kroner jeg lot ligge på en støvete asfalt for at bikkja skulle ha det behagelig liksom. Men alt i alt ble det en fin dag. Vi var ikke ute så mange timene. Etterpå dro vi hjem til mamma og plaga gamlehunden der litt, før hun sovna på sofaen i en, så klart, medbrakt hundeseng (kan ikke ligge rett på skinnsofaen uten underlag!).

18485423_10212946293994615_8679324506604

18485983_10212946293514603_4992510812560

18557295_10212946294354624_7294408015276

 

I går ble det alenetur på Blitz på stranda :) Vi avtalte en tur med ei venninne og hennes hund i kveldinga og reiste ut. DSGen er ikke så glad i viltre hunder, så hun skånes for Happy inntil Happy kan oppføre seg litt bedre, hehe. Tror ikke hun fikk gå løs med Blitz før Blitz passerte året. Det ble en koselig tur :)

De der svingene er ikke så enkle å få med seg alltid, når man løper fortfort!

I01A8950

 

I01A8975

 

I01A9032

 

I01A9068

 

I01A9085

 

Så var det å få par-bilde da. Ikke alltid dyra er like samarbeidsvillige :P 

I01A9088

 

Men det gikk på andre forsøk.

I01A9089

 

I01A9127

 

I01A9131

 

I01A9136

 

I01A9156

 

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Stakkars Blitz, hun var litt uheldig i går på kveldsturen når vi var hjemme på "ferie" hos mamma på bygda. 

Jeg og ei venninne skulle gå en liten kveldstur med hundene. Happy nærmest sitret av energi og var ikke til å ha i hus. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å ha de løse, men når vi nærma oss en gressplen med benk til å sitte på etc. så tenkte jeg de skulle få rase fra seg litt der. Jeg slapp de kanskje 10 meter før vi kom til denne plenen. Happy fyrte avsted og Blitz tok etter henne. Langs grusveien er det skog og en slags skråning. Happy løp opp dit og hoppet ned igjen på veien. Blitz fikk et skikkelig kick og løp fortfort. Når hun skulle hoppe ned på veien igjen så fikk hun ikke satt beina under seg, så hun landa på brystet/håndleddene. Selen beskytta brystet mot skader, men det ene beinet fikk seg en skikkelig rift. Jeg trodde ikke det var så ille, for hun gav ikke lyd fra seg, så bare litt ut som hun ble satt ut. Så oppdaget jeg blodet, og da var det bare å gå rett hjem igjen. Spylte beina i dusjen og fikk sett litt mer skikkelig på såret. Mamma mente det burde syes(hun kan litt om sånt). Jeg sendte en melding til veterinæren vi bruker, med bilde av såret og lurte på om hun trodde det burde sys, hun syntes det så ut som hun burde ha et sting.

Så da var det å finne ut hvem som hadde vakt da. Nærmeste veterinærkontor er 30 min unna, så sånn sett ikke så lang. På den ene klinikkens nettside fant jeg nummeret til veterinærvakta i området og ringte. Veterinæren mente det nok måtte sys i og med at det var i håndleddet. Så var det bare å stappe hunder i bilen, mamma med Blitz på fanget og kjøre av sted. 45 minutter på smale og svingete veier. Da vi kom fram til veterinæren...som forøvrig viste seg å være en kudoktor, ble vi vist inn i et lite rom i kjelleren der veterinæren bodde. Gulvet var kaldt og det luktet skikkelig kjeller. Der var det ingen undersøkelsesbord, så jeg satte meg på gulvet med Blitz på fanget. Hun fikk en sedasjonssprøyte oppmålt på øyemål i låret. Veterinæren hadde ikke tålmodighet til å vente til hun faktisk sovnet, så han begynte å kikke på såret mens hun enda var våken. Hun fikk lokalbedøvelse, noe gul gugge som sikkert var noe desinfeksjon av noe slag, en dæsj antibiotika og så sydde han igjen. Med tjukk tråd og en nål som garantert var beregna på et dyr mye større enn Blitz. Når han var ferdig, så sovna Blitz :P Ingen protester å snakke om fra henne da. Hun lå helt stille mens han sydde. Så fikk hun en bandasje på, for skjerm i størrelse whippet hadde han ikke. Oppvåkningssprøyte fikk hun heller ikke, så hun lå sånn halvveis i koma fram til neste morgen. 500,- skulle han ha for det, så prisen skal jeg ikke klage på. 

Jeg ble ikke spesielt betrygget av besøket, så jeg ringte veterinæren vår og fikk en time så hun kunne kikke på såret og jobben som var gjort i dag Hun ble heller ikke spesielt imponert :P Bandasjen var for stram og hun var hoven i beinet, så den ble tatt av og en ny og løsere en ble satt på, så hun ikke slikket på det til vi kom hjem og fikk satt på skjerm. Så fikk hun jo også smertestillende, både i sprøyte og resept på Onsior. Noen kroner fattigere ble jeg, men nå er jeg hvert fall trygg på at hun har fått nødvendig tilsyn og sårstell i det minste. 

Nå er vi hjemme igjen, og etter noen minutter med drepende blikk pga. skjermen har hun slokna igjen ved siden av meg. Hun er enda trøtt etter sedasjonen fra i går. 

Såret i går, før sying:
19029318_10213168982001676_2421660057994

Kudoktor setter på en bandasje etter sying, Blitz begynner å bli trøtt :P
18920269_10213168982161680_7069584223019

Mamma koser og duller med henne når vi kommer hjem :)
18952779_10213168982561690_6471178017397

Hoven og vond i dag tidlig. Hun belasta den litt mer i løpet av dagen, men hun halter litt enda.
19029195_10213172076239030_5077460373762

Hos dyrlegen i dag :) Blitz er så glad i den dyrlegen og hun er så trygg på å være der, at hun tok seg en liten dupp på gulvet mens vi ventet på at vet. skulle skrive inn noe på PCn. 
19029282_10213174965431258_4003954909979

Hater meg :P 
18951482_10213174904149726_8143639118543

 

Nå får vi bare ta det med ro noen dager og håpe på rask bedring og at det ikke går betennelse i noen sår. Vi skulle egentlig på kurs i helgen, men det måtte jeg si i fra meg. Heldigvis var det noen andre som kunne ta plassen min, så jeg slapp å betale for et kurs jeg ikke kunne gå(ikke for det, instruktøren er veldig grei sånn. Hun sa at om ingen kunne ta plassen min, så kunne jeg betale dette, men gå det samme kurset "gratis" neste gang det ble satt opp, så uansett hadde jeg ikke tapt pengene). 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

En liten oppdatering herfra! Happy vokser som et ugress og er snart like stor som Blitz. Vekta hos veterinæren viste 9,5 kg. for et par uker siden, så er litt spent på hva hun ender på til slutt. Om 2 dager er hun 6 mnd. og kan vel snart kalle seg unghund og ikke valp lenger. 

Turen i dag begynte med oppholdsvær og glimt av sol, men på hjemveien kom det en regnskur uten like, og vi var gjennomvåte alle mann på bare noen få minutter. Blitz brydde seg ikke nevneverdig, men dette er Happys første tur i skikkelig regnvær og det falt ikke i smak *ler*. Flere ganger i kasta hun umåtelig triste blikk på meg. Å bli våt var ikke noe gøy! Hun ble transformert fra en valp med rakett i rompa til en lutende sak med krum rygg og det tristeste blikket du kan tenke deg :lol:

Irriterende lillesøster får fram udyret i Blitz :P

I01A9328

 

I01A9329

 

I01A9352

 

Blitz synes vann er helt greit så lenge hun velger det selv

I01A9438

 

Litt hilsing og lek sier de ikke nei til :)

I01A9573

 

I01A9587

 

Minirakett kunne stå stille lenge nok til at jeg fikk tatt et bilde av de sammen, de eksisterer det ikke mange av :lol:

I01A9612

 

I bilen etter turen, blikket sier alt :P 
19396834_10213333262108576_6683218740053

 

Meeen, det ble nå ro i heimen når vi kom hjem :)
19441840_10213333679038999_2082926646928

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

På fredags kveld var jeg og Blitz på tur med en jaktgoldenvalp og en dachs fra treningsmiljøet. Skikkelig kos! Etter litt lek og bading på stranda ble det noe artige bilder i solnedgangen. Koselig å gå tur med litt hundevenner synes jeg :) Lyset på stranda var skikkelig vanskelig, så bildene var ikke helt enkle å redigere, men om ikke det fototekniske var helt på plass, så er det minnene som faktisk betyr noe for meg, så da deler jeg det likevel.

I01A9626

 

I01A9685

 

I01A9692

 

I01A9706

 

I01A9718

 

I01A9745

 

I01A9760

 

I01A9787

 

I01A9799

 

I01A9819

 

I01A9843

 

I01A9861

 

I01A9866

 

I01A9867

 

I01A9868

 

I01A9879

 

I01A9880

 

I01A9902

 

I01A9911

 

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, Sprettballen said:

En møkkete hund er en lykkelig hund? Neida, men litt skitt må man regne med :)

Ja, nesten! Haha. Med alt dette styret med utstillingshunder som man aldri ser utendørs omtrent så tenker jeg at bilder av møkkete hunder er et godt tegn :ahappy: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...