Gå til innhold
Hundesonen.no

hund og friluftslivs-stasj til salgs (telt, grime, kaninballer)

Recommended Posts

Siden hunden min er pensjonert fra alt som innebærer mer enn "ka ho gammel-mor" også klarer å bli med på, så selger jeg unna en del utstyr. Noe er helt nytt, annet er brukt.

1) Selger en helt ny, 100% ubrukt og urørt blodstopper (enda inne i papp-forpakningen som heller ikke er åpna :P ). *

Merke: BIO-GROOM Sure Clot for dogs, cats and birds - 50 kr

(nypris som enda står på selve eska: 100 kr)*

29630016-260x260-0-0_Bio+Groom+Bio+Groom+Sure+Clot+Styptic+Powder+1+2+o.jpg

2) 100% ubrukt Fjellräven akka shape R/S 3 telt. Farge grønn.

Nypris 4200, Selges for 3500

643785.jpg

Kjøpt på Svalbard Sportcenter i 2010, har siden ligget inne i soveromsgarderoben min (ja jeg har et garderobeskap kun for friluftsliv.... :angel: ) Jeg fikk sommerjobb den sommern når jeg liksom skulle telte nord-norge rundt, og bikkja ble halt den vinteren. Siden har man liksom ikke kommet seg på tur. Blir nok LENGE til neste gang, dessverre :( Ekstrastenger ligger enda i egen pose, jeg har kvittering og alt av papirer.

3) Halti Grime størrelse 3, passer Labrador, Rottweiler o.l. Ble kjøpt for at bikkja ikke skulle trekke i bånd post-operativt (beinskade). Trengs ikke nå lenger. Brukt max 5 gang fordi det bare ble tull og rot for oss :P Ser ut som ny, ikke brukt i regn. Jeg betalte enorm overpris på veterinærsenteret - 249 kr, men jeg ser du får en i samme str på nettet for drøyt 149. Så 79 kr - halv pris? 70 kr, fordi jeg hater 9-endinger.

105300.jpg

4) Kaninballer. Det vil si, tennisballer trukket i kaninskinn. Kjøpt fra netzoo ("charlotte"-brukeren her på forumet?) for 50 kr pr stk. Helt ubrukte, siden bikkja ikke kan løpe i skog og mark. Så 50 kr for begge to? :) Har ikke bilde, dere får lage mentalt bilde :P

5) Gummiball i tau. Som på bilde. 20 kr.

3663222976_d0e4a14488.jpg

* Mens jeg skrev denne posten gikk bikkja å henta eska, og maltrakterte den :lol: TEITA! :teehe: Skal jammen ta bilde av det å legge ut. Innholdet er intakt, lell :P

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Åh, googlet det teltet og så det var kåret til best i test av villmarksliv, og at utsalgspris var satt til 4999,- OG jeg ønsker meg telt... Meeen tremanns-telt blir for stort for meg :(

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

åh herreminhatt leste kannibaler! :lol: Men jeg vil gjerne ha grima. Ballene er vel solgt. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jauda!

Jeg tar med meg baller, grime og clot sørover - men teltet blir i Tromsø inntil noen er interessert. Jeg drar nordover igjen om bare et par uker så det er fullt mulig å få det "raskt" :) Alt kan leveres portofritt rundt østlandet (typ asker-bærum-oslo-ish :P ).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • I dagens samfunn blir nok Lisa kjørt til skolen 
  • Han er nok ikke redd for halsbåndet, bruker forresten sele. For når han vil ut kommer han med hodet gjennom og løfter benet for å få på plass selen. Det er det  med å gå ut på tur som er problemet. Er enig at han er usikker ute når vi går, mulig det fortsatt henger i fra han ble skremt. Han liker å bruke hodet men jeg vet ikke hva jeg skal finne på når vi går. Å legge ut godbiter er jeg ikke sikker på for jeg har nektet ham å plukke opp fra veien for han finner så mye rart han ønsker å spise. Papir,kyllingbein og egentlig det meste. Biler som bråker mye vil han gjerne "ta", så vi har begynt å stoppe når det kommer biler mot oss. 
  • Aner ikke...hun er veldig sær. Noen liker hun og andre kan hun ikke fordra. Hun liker heller ikke å dele på oppmerksomheten og har ressursforsvar ovenfor meg. Vi hadde svigers hund på overnatting i 2 dager for litt siden. Det er hund hun kjenner veldig godt og liker. Men hun syns tydeligvis ikke at det var noe kult når hun var her. Trakk seg bort hele tiden og ville ikke ha stort med oss å gjøre😂 jeg tenker at selvom det kan gå bra så vil hun nok trives best som alenehund. Hun har en del issues ja, og det blir masse ekstra på meg når jeg stort sett er den eneste som går tur. Og siden det er ute på tur de fleste problemene hennes viser seg så må jeg nok belage meg på å gå separate turer med de, og det orker jeg ikke. så liker vi å reise på sommeren også da, og det blir mye mer styr å få pass til 2 hunder kontra 1. Hun er bare 2 år 😊 men hun har jammen spesielle behov selvom hun ikke er gammel haha.. tåler lite mas fra andre hunder og valper når hun ikke tar initiativ selv og kan bli ganske gretten og kjeftete. Dette, sammen med det jeg nevnte ovenfor er grunnen til at vi vil vente. Men det er vaaanskelig når jeg ser søte små lappevalper overalt😭😂
  • Jeg har eget rom som hundene skal være på om natten, så da venner jeg til valpen dette stedet fra første stund. Jeg kan sitte sammen med valpen til den sovner, de første dagene, og ellers ha vår soveromsdør åpen så vi hører valpen om det skulle være noe.
  • Jeg ville ventet til den gamle var borte før en valp kom i hus. En valp krever så mye og ER veldig mye i tillegg, så det kan bli slitsomt for en gammel hund. De har totalt ulike behov også, og jeg synes at den gamle bør få det meste av oppmerksomheten den siste tiden.  Kommer litt an på alder da, det er forskjell på 8 år kontra 11 også. En godt voksen hund kan jo lære veldig mye bra til en valp og de kan ha glede av hverandre. Men blir de opp i åra så får de spesielle behov, ja og kanskje bli mer gretten hvis valpen maser og styrer og gamlingen er sliten og trøtt.
 • Nylig opprettede emner

×