Gå til innhold
Hundesonen.no

Tre fine bur + ekstrautstyr til gnagere

Recommended Posts

http://www.finn.no/f...nnkode=36956233

1200 kr for det gule og grønne buret med tilbehør

850 kr for Ferplast Jenny-buret (med gråblå bunn) med tilbehør

50 kr for reiseburet

Ekstrautstyret selges veldig billig

Hentes på Slependen i Bærum, Akershus. Kontakt meg på telefon eller mail, kontaktinformasjonen finner dere i annonsen :)

33_1906148412_xl.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest Yellow

Skikkelig OT, men jeg drømte om det gule og blå buret i natt.

At jeg skulle en tur på dyrebutikken, og der fant jeg en ørkenrev i et lite bur sammen med mange rotter som bare plagde han/henne. Så måtte jo ta reven til meg, og da trengte jeg dette buret, haha. :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Agria her og, 3500 i året. 60 i vet med 25 % egenandel.    Satte bort hesten i dag, må gjøre det oftere! Utrolig hvor mye annet man får gjort. Så rakk både hundetur med en venninne og en runde fellestrening på hundeklubben. 
  • Tror jeg betaler 5200 i Agria nå...  1600/15% egenandel, 60 000 og 13500 i livsforsikring.. og + rehab hvis det fortsatt er utenom. Men kan liksom ikke bytte heller med både allergi og HD..
  • Da er jeg med  
   Enig i at Norge ikke akkurat er et hundeelskende land... leit å si, men sånn er det.
   Begriper ikke hvorfor det har blitt sånn. Føler det er et ganske unaturlig forhold til dyr generelt nå til dags. 
  • Hahha vel... Det lukter ikke spesielt godt i gatene fra før av, typisk syden-opplegg, og jeg tror nok ikke at hundene har all skylda der. De er ikke de eneste som tisser i gatene, for å si det sånn 🌚 Men de er gode på rengjøring her nede, det spyles og plukkes søppel hver uke så det holdes sånn noenlunde under kontroll.  Det jeg skulle fram til var at Ungarn er et skikkelig hundeelskende land i forhold til Norge, hunder får være med overalt og ungarerne ser på det at en hund går på do i gata som helt greit så lenge 💩plukkes opp. Men så er det ikke så mange andre alternativer her nede i asfaltjungelen heller da, hvis hunden bare skal på en liten tisserunde rundt blokka på morgenen eller kvelden. I Norge derimot så føler jeg hunder verken skal sees eller høres og nesten helst ikke eksistere nærmest, det er liksom ikke noe plass til de noe sted 😕Er så hyggelig å se hvordan det er her i landet i forhold, alle er veldig begeistret og de er velkommen nærmest over alt 🥰
  • Mulig det blir valp hos oss og i år 😇 
 • Nylig opprettede emner

×