Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  
Guest Jonna

Ønsker kjøpe pinnesele/weight pull sele

Recommended Posts

Guest Jonna

Er ikke noen som har en liggende å slenge som de vil selge?

Alt etter str selvsagt. Har 16-17 kg hunder som normalt bruker ca str 45 i halsvidde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vil anbefale deg å kjøpe en som er sydd etter mål.. Hvertfall hvis du har tenkt at de skal trekke tungt med den.. Det er utrolig lite som skal til for at selen ligger på feil sted hvis de skal trekke tungt. Skal de ikke trekke så tungt går det nok greit med en som ikke er sydd til din hund :)

Har selv en sele fra Hardcore hardness og en fra Minipia, veldig fornøyd med begge to. Minipiaselen er vel noe rimeligere tror jeg..

:)

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har tenkt å selge Odin sin, men spørs om den er for liten. Han bruker normalt 35. :(

Om du kommer på sonenmesterskapet kan jeg evt. ta den med for prøving.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jonna

Hmmm trodde dette var kjøpt og salg? Kanskje jeg plasserte det i feil forum?

Simiria: tror nok det blir for lite :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest Jonna

Jeg har muligens en, målene er:

A to B Neck: 11"

A to C2 Ribs: 19.3"

A to D Rear: 30"

A to C1 Shoulders: 29.5"

Målt utifra dette bildet.

Harness_measurements1.jpg

Stjålet bildet fra http://cdpits.ca/. Der selen også er kjøpt. :)

Passe i halsen, men desverre alt for lang i ryggen. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hun er ikke vant til bestemte rutiner, og maser aldri. Hun legger seg når sistemann legger seg,og det er som regel i 01-02 tiden. Hun står opp når vi står opp.  Ellers går hun runder om natta og passer på at alle har det bra. Er jentungen hjemme som sover nede, ligger hun mye nede i gangen, med noen turer opp til oss og ned igjen, ellers ligger hun mest oppe på rommet med oss. 
  • Hun er 2014-modell, glad og energisk og i god form som alltid.  Hun er ikke sterilisert, har ikke vært drektig og har ikke hatt kull.  Hadde innbilt drektighet ved forrige løpetid. Fikk galastop og ble veldig dårlig, hyperventilerte. Sluttet med den og hun ble seg selv igjen.  Løpetid er 3 mnd etter skjema. Forhørte meg med veterinær for en måned siden, som mente at det er bare å se det an så lenge hun er i god allmenntilstand. Løpetid var i starten av september.  I går fant jeg en hard kul under og ved siden av den bakerste patten hennes. Den er under 2 cm. Det virker ikke som at den er vond. Jeg klemte litt på den og hun holdt på å sovne i fanget til mannen min. Det virker som at den er bevegelig.  Jeg vet ikke om dette med uteblitt løpetid har en sammenheng med at det plutselig dukker opp en kul(?) , og er jo klar over at dette kan være alt fra helt ufarlig til kreft med eller uten spredning. Grøss.. Jeg har selvfølgelig googlet.. Jeg ringer veterinæren klokken 08 i morgen.  Noen råd, ord, tips eller tanker?  Jeg er ganske nervøs, sier ingenting til 12-åringen som forguder hunden (det gjør vi forsåvidt alle) og håper virkelig at dette bare er en bagatell. 
  • Det er ingen egen oversikt over valpeshow. Det arrangeres ofte i forbindelse med andre konkurranser og utstillinger, så man må bare følge med på annonsene.
  • Hvor finner jeg oversikten over alle valpeshowene? Link? Jeg fant noen på Facebook som ikke dukka opp på Nkk sine utstilling sider.
  • Har ei venninne som akkurat har flytta til Brummundal, og som da trenger en ny dyreklinikk å forholde seg til.  Noen som har no anbefalinger? De har ei tispe som skal steriliseres i løpet av sommeren, så de må være gode på flere områder enn at de er hyggelige og greie ved vanlige standardbesøk..
 • Nylig opprettede emner

×