Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3


Zitka
 Share

Recommended Posts

Jeg tror nok jeg også ville gått for troll asså, som andre har foreslått. En hullete bukse du klipper nederste delen av, en stripete genser, kanskje en rufsete vest oppå, herje masse med håret, litt farge i ansiktet og en kjapt heklet hale. :)

Eller kle ham i grått, hekle ører og stappe en lang grå sokk full av noe til hale og la ham være store, stygge ulven?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 9.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fineste Tuva Marie ligger på brystet. Hun kom 21.29. Fin fødsel og alt står bra til. Lungene virker eksemplarisk!

Gratulerer masse til Marie og Øyvind med lille Johanne :D :banana: Hun kom 17:42 og alle 3 har det bra!!! *være flink og oppdatere sonen*

Verdens fineste lille jente kom til verden 00.04 i natt etter en stri tørn på fødestua. Hadde verdens beste jordmor siste økt og ung assistentlege som var fabelaktig, begge to bidro til at opplevelse

Posted Images

Mamma kledde meg ut som terningdyr til et karneval i barnehagen. Hun festet stoff rundt en pappeske og laget den om til en terning (den var rød med grønne terningprikker på, husker jeg). Så sydde hun en hale på meg, og sydde også en slags hatt/maskesak jeg kunne ha på som matchet med resten. Så hadde jeg vel bare rød strømpebukse og genser inni tror jeg :lol: .

Det var virkelig forseggjort altså! Men det innså jeg såklart ikke på den tiden :queen: .

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noe store sterke sjørøvere kler så er det rosa! Heljar så bildet og ropte "Kaptein Sabeltann!", så kostymet er innertier iallfall! Digger den luggen til A, den er bare helt kanon.
Mohahaha 450 kr for jakke og 350 kr for hatt. Løp og kjøp! Pappaen kjøper hatten da. Håper jeg. Han tok til nød av seg jakka til middagen. Etter mye debatt. Jeg måtte fortelle at den kunne bli ødelagt , da var det greit. Skal bli spennende å få på han pysj... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har de ansiktsmaling på Europris mon tro? Jeg har ikke mulighet til noen ekskursjoner før fredag.

Røverkjøp, Loke! :lol: Herregud, det er helt sykt hvor mye de kan ta! Bestisen til Heljar må ta med seg nye leker i senga, Han sov sammen med en diger Brüder gravemaskin i en uke engang. :lol: Spørs om det blir Kaptein Snorketann i natt. :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har de ansiktsmaling på Europris mon tro? Jeg har ikke mulighet til noen ekskursjoner før fredag.

Røverkjøp, Loke! :lol: Herregud, det er helt sykt hvor mye de kan ta! Bestisen til Heljar må ta med seg nye leker i senga, Han sov sammen med en diger Brüder gravemaskin i en uke engang. :lol: Spørs om det blir Kaptein Snorketann i natt. :P

De kan ta akkurat hva de vil... Har man kaptein sabeltann-dilla så har man.. Trøsten er at det ofte varer i årevis. Sånn økonomisk :lol:

Vesle Tuva var troll på haloween. Kostymet var lagd av en striesekk og billig parykk fra nille. Funket fett, hun var knallsøt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi hatt sabeltann hysteri siden Jonah var 1 aar.

IMG_1271.jpg

oioioi! Den får ikke A se!

Mari: de ligner ikke sånn veldig tror jeg?

Paa 3 aars dagen sin fikk han denne, kan vell si han ble litt glad.

IMG_3509.jpg

edit: får ikke rettet opp :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stemmer for troll, Mari :D

E var dårlig da jeg hentet henne i barnehagen mandag for to uker siden, og jeg holdt henne hjemme til onsdag i forrige uke. Hun var altså i barnehagen på onsdagen, og en time på torsdagen før jeg måtte hente henne pga feber. Har holdt henne hjemme til nå, og tenkte hun kunne dra i barnehagen igjen i morgen, fordi da MÅ jeg på skolen. Tror dere ikke stakkars lille jenta mi fikk feber igjen nå? Hun er i grei form, men jeg sender henne ikke i barnehagen med feber... Ikke kan pappaen hennes være hjemme med henne morgen heller... Så hvordan vi skal løse det, det vet jeg ikke enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har de striesekk på europris? (Er det noen som ser et mønster? :D)

Det der ut som ask og tuva ligner på hverandre. :)

Får ikke kopiert link og sånn på mobil. Men du kan søke opp alle produktene til europris på hjemmesiden deres :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...