Gå til innhold
Hundesonen.no

Treningsvest


Recommended Posts

Guest Belgerpia

Jeg har akkurat kjøpt en EuroJoe og er superfornøyd, i går hadde jeg fotoraid og dermed lommene fulle av både leker og apportbukk og det gikk fint *ler* - Merk imidlertid at de er veldig store i størrelsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en Arrac vest som jeg ikke er fornøyd med, vanskelige tilgang til lommene bak, og blir veldig tung når den er våt. Hvilken type bruker du?

Jeg har field practice og ja er nok enig at den kan bli litt tung når det regner, men har lett tilgang til lommene bak jeg altså :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akkurat kjøpt en EuroJoe og er superfornøyd, i går hadde jeg fotoraid og dermed lommene fulle av både leker og apportbukk og det gikk fint *ler* - Merk imidlertid at de er veldig store i størrelsen.

Hvilke Eurojoe har du kjøpt? Finnes flere forskjellige og jeg lurer på om den i bomull blir veldig våt/tung i den tiden som kommer fremover... :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

Hvilke Eurojoe har du kjøpt? Finnes flere forskjellige og jeg lurer på om den i bomull blir veldig våt/tung i den tiden som kommer fremover... :/

Jeg har den i bomull og jeg foretrekker våt bomull fremfor sånn møkkastoff som klistrer seg fast overalt. Jeg er ikke plaget med at den er tung, og den har enda ikke blitt sånn type pissblaut egentlig, men jeg har sprayet den med impregneringsspray. Og så kommer det jo an på hva du synes er tungt da - det er jo ikke sånn at den blir sånn rustningsheavy liksom. Synes ikke jeg da.

Men om du ikke har noe imot stoff som blir skikkelig klengete når det er bløtt så er jo Gappay en løsning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurrta sine er korte. jeg har Hurtta sin og den passer perfekt til mitt bruk :) Fin å bruke på kveldene også når jeg lufter hunder, da synes vi godt :) Jeg har hunder som ikke er så begeistret for leker, så jeg har plass til de lekene jeg trenger i lomma bak på ryggen, lett å få tak i :) Liker at den er lett, tåler litt vann før man blir våt igjennom og at det er masse refleks på den så man synes godt når det er mørkt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en gammel Bende vest som har vært veldig grei i mange år. Nå har jeg også en Arrak "Field Practice" som jeg er veldig fornøyd med, men kunne ønske den hadde 2veis glidelås, siden den revnet nederst etter kun en trening. (hadde nok ikke skjedd om jeg hadde valgt en str større, men ville ha så liten som mulig pga at jeg er så kort)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk tak på en vest i microfiber når jeg var i Finland, tror den kommer til å bli min nye store kjærlighet når det kommer til sommervest.

Så langt har ikke en eneste en vært noe god på sommeren, men denne er gull både i varmen og regn.

Desverre så er ikke dette noe merke, det var en dyrebutikk i Finland som produserte de selv.

Kjøpte Arrac sist og syns lommene er alt for grunne. Når jeg må løpe så hopper vannflasker ut av lommene og godbiter hagler.

Utenom at de ikke har noen god sommervest så liker jeg godt Gappay, men den eldre modellen jeg hadde var ikke glidlås lomme på og det er kjekt å ha til mob/bilnøkkler/pinner på stevne.

Edit:

Også har jeg en dummy vest som jeg bruker ha ting i hvis jeg går tur og trener. Ikke noe å trene lp med, men genial om man vil ha mye utstyr med på en vanlig tur og feks trene felt på veien. (og jeg missliker ryggsekk, blir svett på ryggen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nettopp kjøpt den field-et-eller-annet-vesten fra Arrak, og er enig i at den har en tanke grunne lommer. Kan fort falle ut et og annet om man engasjerer seg veldig i leken :P

Men for meg som ikke er fjorten meter høy, er den veldig fin! Jeg kan leve med litt grunne lommer - det betyr jo bare også at jeg slipper å grave etter leker og godbiter. Syns den er fin på lp-banen, men skal man dra med seg vannflaske, kobbel, leker, godbiter, sporline, pinner, merkebånd osv når man skal gå spor, kan den nok bli litt knapp. Det får jeg teste i morgen, når Geo skal få skru på nesen sin igjen. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endte ut med Eurojoe, den sorte varianten som likner på Gappay, håper jeg blir fornøyd...

Gappay funker fint på vinter, men kanskje se litt ekstra på Hurtta LP vesten??

Også syns jeg den MCRS vesten er litt kul da... :)

Til turbruk og go'biter på vinter blir det ny dunvest, må bare finne en fin variant :)!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

Jeg er veldig fornøyd med EuroJoe vesten, lommene er passe store, den er passe lang og det er plass til uante mengder leker og stasj i lommene *ler* (en nødvendighet under fotoshoots)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor får man kjøpt Vikingdog vestene?

Gjennom Oslo hundeskole iallefall. Tror også CM design eller var det kifani selger slike :) Enig med ann.myaussies at glidlåsene fort går i stykker, har skjedd to ganger hos meg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elsker min EuroJoe. Den er lang, stor og deilig. Har den uforede bevernylonvarianten med digert mallehue på ryggen. Dobscot har også en fin vest, den er ikke riktig så lang i snittet, men har fortsatt ok lommer. Litt stivere i stoffet, kanskje litt varm på de aller varmeste dagene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10k9w-l.jpg

Jeg har denne og er veldig fornøyd. På bildet ser den ut som om den er i regntøystoff, det er den altså ikke. Den er veldig lett, har kvinnelig passform og store gode lommer. Om den blir våt tørker den fort. Det er ingen vintervest, den er i tynn nylon.

Jeg har også Hurtta sin knallrosa lifeguard.

Det er etter min mening ingen treningsvest, men mer en turvest der man får god plass under til tykke klær. Og så vises man supergodt;)

Stor god lomme bak, mens lommene foran er skrå slik at alt ramler ut. Om den blir våt tørker den også saktere enn Dobscot sin K9.

333363_10150883835707105_1831012236_o.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...