Gå til innhold
Hundesonen.no

Fore kun på ferskt kjøtt?


Silky
 Share

Recommended Posts

Guest Yellow

Hvordan tørker man egentlig? Kan google det hvis det blir for mye å forklare altså :)

I kjøleskap: Kutt opp små biter, spre på tallerken og inn i kjøleskapet. La de ligge slik i ca. 12 timer, så snu og la de ligge ca. 12 timer på andre siden. Sjekk så om de er blitt harde nok for ditt bruk.

I ovn: Kutt i små biter, legg over bakepapir på en rist og inn i ovnen på ca. 40 grader. Ha døren gjerne på gløtt om mulig, og la det ligge i noen timer til bitene er blitt tørre nok.

Fryser: Samme måte som i kjøleskap, spre bitene over en flate og snu etter ca. et døgn.

I kjele: Kok opp vann, legg stykket med kjøtt i vannet til det er blitt gjennomkokt, for så å dele opp i passende biter.

Alle utenom kokingen (så lenge det er blitt helt tørt) tåler å bli oppbevart en god stund i en lufttett boks på kjøkkenbenken eller i en lukket pose. Med kokte godbiter kan man lage mye om gangen, for så å legge det posjonsvis i fryseren, så tiner det iløpet av ca. en halvtime når du legger den ut. :)

Alt av rent kjøtt/hvit fisk, eller organer kan brukes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...