Gå til innhold
Hundesonen.no

Noen som vet hvor jeg får kjøpt?- tråden


Recommended Posts

Guest Kåre Lise

Knæsje?? Man får da selene i nøytrale farger som sort, blå, rød osv, er bare lifeguard serien som er knæsje i fargen ;)

Ja vi har den sorte med rødt og brun polstring. Så fin atte. Og refleksen er faktisk veldig bra, hvertfall på hodelykta så jeg ser hvor de er.

930111.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.5k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hinder er da ikke et problem. Bare å låne et det, og vente til at vedkommende som lånte det i utgangspunktet dør, og at ingen husker tydeligvis hvem som har det.

Jeg går ikke ut døra lenger enn ti minutter uten magebelte på meg selv som den største hunden er festet i med god demping - og den drar ikke spesielt mye. Du skal ikke heller investere i et Baggen-bel

Retreq har pleid å være kjemperask til å levere varene. Har sjelden tatt mer enn 3 dager å få det jeg har bestilt.

Posted Images

Knæsje?? Man får da selene i nøytrale farger som sort, blå, rød osv, er bare lifeguard serien som er knæsje i fargen ;)

Ja, lifeguard, ja.. Doh! Med refleks! Den er jo sikkert veldig fin og praktisk på vinteren! Kanskje jeg faller for en i rosa likevel.. :whistle:

Ja vi har den sorte med rødt og brun polstring. Så fin atte. Og refleksen er faktisk veldig bra, hvertfall på hodelykta så jeg ser hvor de er.

930111.jpg

Ååh, ser man det! :D Den blå var jo kjempe fin. Da har jeg vært i butikker med begrenset utvalg :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke til hund, og jeg vet ikke om det finnes men noen som vet hvor man kan få kjøpt krykke-hansker? Som er godt polstret inni, men ikke en full hanske? (Er jo sommeren). Vil helst ikke ha sånn polstra greier på håndtakene.

Det er ikke krykkehanske, men krykkegrep.

http://www.enklereliv.no/productDetails.aspx?mainCatId=1&subCatId=12&pId=2863

de har både nettbutikk og butikker over hele landet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nomesele er vel ikke egnet til noe annet enn trekk?

er det noen seler som er spesielt laget for noe annet enn trekk? Hva skulle i såfall en brystsele ha av funksjoner som ikke en nomesele har? Og viss hunden ikke skal trekke, spiller det noen rolle om det er en nomesele, sykkelsele eller en y sele? ;)

Takk for svar :) Hurta sine Y seler er ganske godt polstret, ja, men de er likesom så knæsje i fargen :P Også er de ikke sånn puse polstret som Gresshoppa sine. Jeg er ikke forfengelig altså, jeg lover :innocent: Men jeg ender nok opp med en av Hurta sine likevel :D

Jepp, som jeg ser har du fått se at de kommer i andre farger også.

Vet ikke merke, men jeg vet at TAM butikken her selger svarte y seler med fleece polstring til 150 kr eller noe sånt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Dette burde da virkelig ikke være nødvendig å svare på men siden du fremstiller det som at alle seler bare er seler til trekk og ingen har unike egenskaper utover trekk.

er det noen seler som er spesielt laget for noe annet enn trekk?

Jepp, f.eks spor, schutz, sykkel, trekk m/u pulk osv. Jeg kan ikke alt her i verden men noe er det da.

Hva skulle i såfall en brystsele ha av funksjoner som ikke en nomesele har?
F.eks ved sykling har du mye bedre kontroll på hunden med en bryst / y-sele om den løper ved siden av. Nomesele er ganske uaktuelt til det formålet her, løper han foran er det noe helt annet.

Og viss hunden ikke skal trekke, spiller det noen rolle om det er en nomesele, sykkelsele eller en y sele? ;)

Ja, absolutt. f.eks ved spor er det idiotisk med en sele som hindrer hunden å gå med hodet / snuta ned. Schutz er det og direkte skadelig med feil sele da påkjenning er x10 der og da kontra jevnt over tid som med vanlig trekk osv.. Så ja det er forskjell på seler og formål.

Videre er det like idiotisk med en nome til tur som alternativ til halsbånd. Rykker hunden sideveis eller selen ikke er stram er det ikke akkurat sunt å få skrotten vridd. Men alt er vel bedre enn halsbånd i disse positive tider eller?

Dette var bare noe. Hvorfor tror du det lages og selges så mye forskjellige seler egentlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette burde da virkelig ikke være nødvendig å svare på men siden du fremstiller det som at alle seler bare er seler til trekk og ingen har unike egenskaper utover trekk. Jepp, f.eks spor, schutz, sykkel, trekk m/u pulk osv. Jeg kan ikke alt her i verden men noe er det da. F.eks ved sykling har du mye bedre kontroll på hunden med en bryst / y-sele om den løper ved siden av. Nomesele er ganske uaktuelt til det formålet her, løper han foran er det noe helt annet. Ja, absolutt. f.eks ved spor er det idiotisk med en sele som hindrer hunden å gå med hodet / snuta ned. Schutz er det og direkte skadelig med feil sele da påkjenning er x10 der og da kontra jevnt over tid som med vanlig trekk osv.. Så ja det er forskjell på seler og formål. Videre er det like idiotisk med en nome til tur som alternativ til halsbånd. Rykker hunden sideveis eller selen ikke er stram er det ikke akkurat sunt å få skrotten vridd. Men alt er vel bedre enn halsbånd i disse positive tider eller? Dette var bare noe. Hvorfor tror du det lages og selges så mye forskjellige seler egentlig?
Jeg sier ikke at det ikke er forskjell på seler, men når vi snakker om nomesele og gå på tur så ser jeg ikke problemet.. Andre seler er jo like rævva som nomesele om det rykkes sideveis, det er ikke mange seler som er laget for det. Og en nomesele bør ikke hindre hunden om den trekker eller om den ikke trekker. Hadde det ikke vært forskjell på seler hadde ikke jeg giddi å kjøpt meg nomesele heller, da hadde jeg kjøpt meg en 100 kr brystsele.. Men det er vell ikke helt relevant i forhold til tema. De fleste seler er laget for trekk i større eller mindre grad og de fleste seler tåler at hunden både går normalt og at den går og snuser.

Også skjønner jeg ikke hvorfor du skal disse positiv trening hele tiden...? Jeg trener stort sett positivt, men den eneste grunnen til at jeg bruker sele er fordi hunden ikke kan gå fint i bånd og jeg gidder ikke trene på det, så da får hun heller trekke litt i den sela enn at hun kveles i halsbåndet og kommer hjem med blodsprengte øyne pga luftmangel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jah, tenkte sonen trengte en sånn tråd( om det ikke allerede finnes en)

jeg lurer på hvor jeg får kjøt en valpegård(?) sånn i tøy, 6 eller 8 kantet med lokk på liksom vist noen skjønner..

og den må være passe stor, skal brukes som bur på utstillinger :)

Ebay! :D billig penge som regel :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Spesial-lagde merker til K-9 sele? Så man kan skrive f.eks "Fido" eller "På jobb" i stedet for "Bodybuilder" og "Champion" :P

Vet at Kifani hundeutstyr selger det iallefall. Sett bilder av merkene deres på FB-siden deres tidligere.

Selv ønsker jeg ikke lenger å støtte dem etter at de har avlivet helt friske valper kun grunnet utstillingsfeil (en helt annen diskusjon), men for flere år tilbake har jeg kjøpt fra dem, og produktene har jeg jo vært fornøyd med. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet dere om det finnes Tropehagen og Tam-butikker som fører Hurtta?

Tropehagen-butikkene fører kun vitpro, og har derfor ikke hurtta. Vi har ikke på Tam Alna, så vil nok dessverre tro det gjelder alle Tam-butikkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tropehagen-butikkene fører kun vitpro, og har derfor ikke hurtta. Vi har ikke på Tam Alna, så vil nok dessverre tro det gjelder alle Tam-butikkene.

De har ikke på TAM i fredrikstad heller så :/ Da får jeg kikke en tur innom Buster nedi byen her senere i dag da, veit at de har nemlig :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...