Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sjekk Referanser

Recommended Posts

dette er vel egentlig en advarsel til alle dere som skal kjøpe hund eller skal ha en til.. be om å få referanser.. nr til tidligere valpekjøpere for å sjekke at det er skikkelige folk dere kjøper av.. og så langt dere har mulighet.. reis på besøk og møt dem og hunden..

har en bekjent som egentlig skulle få sin chihuahua jente på fredag, hun har fått bilder og snakket med oppdretter jevnlig.. dagen før hunden skulle komme fikk hun en mail av en annen som hadde sett hjemmesiden hennes og skulle ha fått en valp av henne som aldri kom.. hun er vist kjent for å sette inn annonser, skrive kontrakt og alt slikt så får plutselig hunden kraftig epilepsi, blir på kjørt eller spist av rottweileren,.. . ikke stol blindt på oppdrettere! ](*,)

dette er bare ment som en advarsel...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så flott du advarer om dette :) Takk =D>

Men der går længe til før jeg skal ha en til hund. Men skal huske tipset til den tid :D

Der er MANGE useriøse opdrettere. Og hvis folk ikke søker grundig, så tror de at de kommer hjem, men en sund og god valp, som så senere kanskje vil ha en masse skavanker :x

Køp ikke det første og det bedste må man vel så si :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

he he he har ikke kjøpt hund på 3 år nå og alikavell så har vi fått flere i hus :) . skal kjøpe oss en hannhund snart og skal kjøpe fra en jeg kjenner godt fra utstillinger så da er jeg sikret valp i fra dem. de vil plukke ut den beste hannhunden til meg for vi skal ha til utstilling :D gleder meg til ny hund forde om det kan ta sin tid før vi får den. Flower tispen er nemmelig ikke gammel nokk til å parres enda så vi venter spent og har god tid til å legge av penger for en valp i mellomtiden. :x banana :x/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

hun var ikke så dum at hun betalte forskudd vell?. hvis noen sier de skal levere meg en valp på døren så hadde jeg aldri betalt noe forskudd på den, da skulle jeg først ha besøkt dem for å se valpene og sjekket papirer og slkie ting før jeg hadde betalt depositum for den :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vet faktisk hvem denne "selgeren" er, hun er skikkelig bannlyst i norge hvertfall...mange som vet om henne, hun er IKKE til å stole på. Tar penger for hundene, så sier hun feks. dagen før at den ble påkjørt, eller spist opp av en stor hund osv osv lol. Hun har også klaget på andre oppdrettere av rasen til kjøpere, og slenger generelt dritt om alle andre som driver med chihuahua. HUFF så trist at det skal bli sånn - helt utrolig at folk orker gå så langt for ingenting...

barfy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei hei... Jeg er den personen Kine forteller om... Og jeg var nokk så dum at jeg betalte forskudd ja.. hehe... Men en ting er sikkert: jeg har lært!!! Kjøper kun hund som jeg kan reise og se på nå!!

Det jeg ikke forstår er hvorfor ikke NKK gjør noe med denne dama.. F.eks så gav de henne nytt kennel-navn i begynnelsen av dette året fordi det forrige var for kjent for svindel..

Min chihuahua-jente (som sannsynligvis ikke har eksistert en gang) hadde falt ned fra et bord og døde momentant..

Jeg har forresten fått igjen ALLE pengene nå.. Og det er ca 5 av 50 som gjør det...

Dama er en skam for Chihuahua-Norge!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Teo trenger en ny refleksvest 😊 Noen som vet om noen gode med godt med reflekser, som ikke koster skjorta? 😁
  • Jeg har en gang kjøpt to hunder med 1 år imellom og av to ulike kjønn. Det meste går om man er interessert og dedikert, men man kommer ikke unna at det er stor sjanse for at det blir mye mer arbeid enn å ha voksen hund/valp eller to av samme kjønn. For min del var det en krevende periode å ha to valper rett etter hverandre, valp og unghund i en periode og så to unghunder samtidig. Som andre sier, det er enklere å ha valp når den eldste hunden er helt voksen og satt i hodet. To unge hunder blir ofte dobbelt opp med arbeid. De har hver sine utfordringer, girer hverandre opp og drar ofte hverandre med på unotene til hverandre. De voksne lar seg ofte påvirke mindre av valpe- og unghundsprell, og derfor blir det også mye enklere å håndtere og trene valpen/unghunden. Hjemme er det ikke vanskelig å ha to unge hunder, det er når man skal ut å ferdes blant folk og fe at to unge pubertetslus kan bli utfordrende. En hannhund er gjerne 3-4 år før han er ferdig med alt av hormonelle perioder. Samtidig er alle hunder forskjellige og noen er enkle hele livet. Hvilken erfaring du har med hund, hvilke raser det er snakk om, hva hundene skal brukes til og hvor du bor har jo også noe å si. Hva som passer for deg kan bare du avgjøre. Jeg vil fraråde å holde både intakt tispe og intakt hannhund, det er mer pes under løpetiden enn det finnes fordeler. De må holdes adskilt på noe vis og hannhunden kan være av den typen som mister hodet fullstendig. Særlig når det er snakk om hunder som potensielt skal leve sammen i 10-12 år vil jeg fraråde det, det er veldig mange perioder med løpetid. Når det er snakk om hanner av omgjengelige raser, vil neppe 1 år i aldersforskjell føre til trøbbel mellom dem.
  • Trivelig å ha rundt husvegga.. https://www.facebook.com/groups/1134486106674214/permalink/2369741863148626/
  • Det har mest med linjer å gjøre. Politiet bruker schæfer fra brukslinjer, de er ulik de man finner på utstilling. Det er fine hunder, men de må brukes til noe, det er ikke sofahunder.
 • Nylig opprettede emner

×