Gå til innhold
Hundesonen.no

Varga og Vims


Malamuten
 Share

Recommended Posts

Varga får dele tråd med Vims to blir for mye styr :P

Så langt så liker jeg nykomlingen veldig godt, hun bærer litt preg av at det er mye nytt og at hun antagelig ikke har vært så veldig mye utenfor den stille og rolige landsbygda hun kommer fra, men det virker som hun har et godt genetisk utgangspunkt og jeg tror hun kommer til å bli veldig bra :) Overaskende enkel inne så langt, hun er veldig aktiv, men ikke stresset, og flink til å leke seg selv (stort sett med det hun får lov til å leke med/tygge på) så jeg slipper å bli så sliten :P Hun har destruktive tendenser, men stort sett går det utover hennes egne leker og det er lett og avlede henne om hun skulle finne på noe annet, fin lek og kamplyst og veldig pen :) Det mest krevende er egentlig og følge med tissingen, fordi hun er så aktiv så er det litt vanskelig og legge merke til når hun gir tegn til å må på do og hun drikker hele tiden noe som spesielt i kombo med så mye aktivitet gjør at hun må på do ganske ofte, men vi får vell noen rutiner på det snart begge to, i mellomtiden får det ligge puppy pads rundt om kring i tilfelle uhell. Litt kjedelig med gammelt tregulv og valpetiss, det er så vanskelig og få det skikkelig rent igjen.

10491265_10155244961865074_7347383201777

10985511_10155244962525074_1315960432402

10629242_10155244963285074_6132210441040

Hun kan heldigvis sove litt innimellom også :)

10987319_10155244964225074_7564882505147

10994160_10155244962710074_5217260553759

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 382
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Varga får dele tråd med Vims to blir for mye styr Så langt så liker jeg nykomlingen veldig godt, hun bærer litt preg av at det er mye nytt og at hun antagelig ikke har vært så veldig mye utenfor de

I dag er Taiga 3 år    

Et par bilder (fotograf @Tonje ) Skikkelig turgjeng

Posted Images

Så søt Vims er! :wub: Hva synes Varga om det nye familiemedlemmet da? Har du noen spesielle planer for den unge håpefulle? :ahappy:

Varga tar det veldig bra, hun er jo litt sær på noen ting, og det er hun nå også, men hun er mer tålmodig enn vanlig og sier ifra penere enn vanlig når det er noe hun ikke liker. Og valpen er flink til å ta hintene stort sett. Regner med det går seg til enda mer ettehvert, varga bruker ihvertfall og bli mye bedre når hun blir kjent og trygg, da går nesten alt bra :) Får finne noen andre lekekamerater til Vims blir litt større og Varga blir tryggere, nå vil hun ikke leke så mye(men hun vil gjerne leke mye med andre hun kjenner godt så det tar seg nok opp) og vims synes hun blir litt skummel når hun begynner. Varga er nok litt oppgitt enda, men jeg vet hun setter pris på å få selskap hun også etterhvert som hun blir vant til å ha noen andre her hele tiden. Jeg merker at hun savner noen, spesielt når vi er ute på tur alene. Hun er jo oppvokst med masse hunder der hun kom fra og jeg hadde jo en til en stund etter hun kom hit.

Vi har masse planer, men litt usikker enda på hvordan det blir i praksis. Jeg tenker å ha IPO og redning som hovedfokus, evt en av dem, sannsynligvis ipo, om det viser seg og bli for mye med begge. Det er jo to ting som begge krever mye tid og jobb og begge klubbene har treningsdager på samme dagene, så vi får se. LP kommer vi til og pusle litt med sånn det passer og når vi vil, og bruks skal vi prøve oss litt på, men det blir jo også mye det samme som nrh treningen :)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååh, du må skrive litt om forskjellene mellom hollender og malle! :ahappy:

Gratulerer så mye med valp :)

Samme tenkte jeg.

Grattis med herlig og heftig valp. :) Håper du skriver masse om henne videre fremover.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! Håper hun blir alt du ønsker deg :)

Takk :flowers:

Åååh, du må skrive litt om forskjellene mellom hollender og malle! :ahappy:

Gratulerer så mye med valp :)

Samme tenkte jeg.

Grattis med herlig og heftig valp. :) Håper du skriver masse om henne videre fremover.

Jeg vet egentlig ikke så mye om forskjellene, i mitt hode er de mye det samme, men det er jo en del forskjeller på forskjellige individer og linjer i begge rasene. Og siden Varga egentlig ikke er så veldig typisk malle så har jeg ikke så mye å sammenligne med heller :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så herlige flaggermusører :wub: Blir spennende å høre om treningen deres, håper du vil dele masse masse bilder og fortelle :)

Ja, jeg digger ørene :) Det er planen ihvertfall :)

Gratulerer så masse med nydelige Vims! :wub: Det blir spennende å følge dere!

Liiiitt misunnelig, for hun blir nok knall å trene med :drool:

Takk :) Det tror jeg også, gleder meg til og komme igang :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er de villeste ørene jeg har sett! :lol:

Dette blir spennende, gratulerer med å endelig ha fått henne hjem! Jentene og jeg fikk forbi en stram og lekker og skikelig mørk malledame i dag, og da tenkte jeg på dere og på hvor lekker Vims kommer til å bli når hun blir stor. Forhåpentligvis blir hun ganske vass å trene med også. ;) Synes hollenderne er utrolig flotte med den tigra pelsen.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...