Gå til innhold
Hundesonen.no

Copy+Paste, tør du?;)


LilleZara
 Share

Recommended Posts

  • Svar 340
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

En svenske i veivesenet fikk i oppdrag å male den gule midtstripen på riksveien. Den første dagen malte han 400 meter, den andre dagen 250 meter og den tredje dagen bare 100 meter. Sjefen hans var mis

Posted Images

Hei kjære Altibox-kunde. Arbeid med en større oppgradering av vårt bredbåndsamband kan i natt mellom 02:00 - 06:00 føre til driftsavbrudd i dine Altibox-bredbåndtjenester. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for deg som kunde, Mvh Haugaland Kraft AS / Altibox

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Coq au vin er en klassiker, men en klassiker som finnes i mange varianter. Så lenge det er en hane kokt i vin med litt sopp, bacon og krydder, så er det stort sett en coq au vin.

Siden det er mer eller mindre umulig få tak i en hane på butikken, så byttes hanen ut med kylling her. Og siden jeg synes kyllinglårene gjør seg bedre enn filetene på kyllingen, så har jeg byttet ut den hele kyllingen med utelukkende kyllinglår.

Jeg har inntrykk av at Coq au vin laget på rødvin er en mer kjent variant enn variantene laget på hvitvin. Og selv om rødvinskokt kylling er fantastisk, så tror jeg at jeg holder en knapp på denne varianten laget på hvitvin. Jeg har også valgt å droppe baconet denne gangen, men det er selvfølgelig ingenting i veien for at du inkluderer bacon i oppskriften.

Fire porsjoner

rikelig med smør (ca. 5 ss)

4 - 6 kyllinglår delt i to

salt & pepper

timian

1 - 2 laurbærblad

2 store sjalottløk - finhakkede

2,5 dl tørr hvitvin (gjerne riesling)

200 g sopp - i biter

2 dl fløte

_______________________________________________________________________________

Smelt ca. 2 - 3 ss smør i en stor kjele. Ha i kyllingen, og tilsett salt og pepper og stek over middels varme til kyllingbitene er brunet, omtrent fire minutter på hver side.

Tilsett finhakket sjalottløk og stek videre i et minutts tid.

(Hvis du har lyst til å være litt fancy, og har cognac stående i skapet, kan du tilsette et par ss cognac nå og sette fyr på cognacen i kjelen. La brenne ferdig før du fortsetter.)

Tilsett hvitvin, laurbærblad og litt tørket timian, og la småputre i ca. 30 minutter, til kyllingen er gjennomkokt og mør.

Mens kyllingen koker steker du soppen i en annen panne i to - tre ss smør, til væsken i soppen er fordampet og soppen har fått litt brunfarge. Ha sopp og kremfløte i kjelen med kyllingen, og la kyllingen koke i ytterligere 10 minutter.

Server med et dryss frisk timian eller hakket bladpersille over.

You might also like:

Pannestekt kylling i soppsaus

Kyllingsuppe med sopp og asparges

Kantarell- og kyllinggryte

LinkWithin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laila Bratland

8 år gammel schæfertispe SAVNET fra Smøråsfjellet siden i går. Fortvilte hundepassere trenger hjelp til å finne henne. Hunden bor egentlig i Skien. Hun lyder navnet MIMMI. Tlf. 93280950 eller 92095787.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ha henne her til dere finner et godt hjem eller til Siv finner ut at hun faktisk ikke kan leve uten henne. Som oppdretter med avtale har jeg masse med mat, så eneste dere må er å få henne til meg, enten her eller til Drammen 2 Juni. Er imponert at dere etter uhellet har sittet med valpene i 7 mnd for å finne de beste hjem til dem. Utrolig at vakreste er blitt værende igjen og. Vi finner det perfekte hjem til henne snart <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes rett og slett det blir for dumt at selvutnevnte eksperter skal komme med slik kritikk mot Dietmar og utsagt om at man skulle klart å gjort en like god jobb som trener! Jeg må nesten le litt. Så og si alle som kritiserer Dietmar har kun trent standard programmer som ikke er tilpasset en selv.. Toppen blir trent AV Dietmar eller Lars Samnøy, de trener ikke "på Dietmar".. En vesentlig forskjell. Toppen sitter ikke å spinner og plotter inn neste mål i cellene selv slik som de fleste som "kjører Dietmar" gjør. Så trener de programmet de selv har satt opp etter beste evne(og ofte overvudert seg selv) uten den store framgangen de forventet også skylder de på Dietmar :) Jeg selv har trent mye rart og prøvd de fleste programmer, men aldri hadd så bra framgang som når jeg blir trent AV Lars Samnøy.. Nærmer meg 150-90-185 raw. Jeg synes igrunn prestasjonene og tallene til de norske utøverene snakker for seg selv. Men det finnes jo alltid noen som mener de kan bedre! :)

8 hours ago · Like · 3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sett "Sagaen om" foran, så er du litt nærmere :lol:

Haha, fantastisk :lol: . Eg søkte berre på gugel mæpp, der var det ingen treff :P . Men det blir vel ei stund til utgjevinga, om du berre skriv eitt kapittel på ti setningar kvart fjerde år...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...