Gå til innhold
Hundesonen.no

"Butikkfor"/ butikkgodbiter


Guest tuski
 Share

Recommended Posts

Dennis er megasær på godbiter, og spiser KUN Handlers sine :P Bytter litt på smakene, så han ikke skal gå lei, men Handlers blir handlet inn i store poser her - går vel 1-2 kg i uken på begge hundene...

Edit for å si at godbiter er kun til trening, ellers får de frosne koteletter, hjortebein eller frossen fisk som snacks ;)

Wow, synes allikevel 1-2 kg høres voldsomt ut jeg-om du ikke er på hundetrening hver kveld. Her i huset går det ca. 3.5 kg mat i uka, så om jeg skulle gitt 1 kg godbiter også synes jeg det høres voldsomt ut i forhold. Da vil jeg i hvertfall vært veldig obs på hva jeg ga, for i såpass mengder vil jeg tro det har litt å si på helsa. Men det virker det jo som at du er, for de fra Handlers er vel sikkert bra. :) Her går det vel ca. 500 g med godbiter i løpet av ett par uker tenker jeg, men da bruker jeg godbiter som er små, slik at det ikke blir så mye jeg gir henne hver gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skade som kommer av usunt kosthold, selv om godbiter gies i små mengder så kan de få ned helsen og formen... Samtidig tann og tannkjøtt.

Hvis du har en normalt frisk hund og et godt grunnkosthold på dyret, så skal ikke små mengder i form av hverken hundegodis eller dagligvare i form av eks ost, skinke, pølser osv gi utslag i å nedsette helse og form. Heller ikke tenner eller tannkjøtt skal lide av det overnevnte hos en normalt frisk hund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine får vom&hundemat til vanlig, så derfor fungerer vanlig tørrfor veldig bra til godbiter. Hamstrer slike små gratisposer på dyrebutikkene som jeg bruker. (royal canin osv.) Har også kjøpt en liten sekk med tørrfor. Har tidligere brukt Frolic og Handlers sine, men alt funker like godt, så da prøver jeg å spare litt penger på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...