Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor har du vannskåla?


SFX
 Share

Recommended Posts

Jupp, enkelt spørsmål - hvor har du hundens vannskål plassert?

Jeg synes den alltid står i veien, og er lei av å snuble i den, tråkke oppi den, tråkke i vannsølet rundt, sparke borti så det skvulper over - og jeg skjønner ikke hvor jeg skal sette den så den ikke står i veien.

Dagens lille irritasjonsmoment...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 81
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jupp, enkelt spørsmål - hvor har du hundens vannskål plassert? Jeg synes den alltid står i veien, og er lei av å snuble i den, tråkke oppi den, tråkke i vannsølet rundt, sparke borti så det skvulp

Hundene mine sin skål står ved siden av kjøleskapet. Ikke i veien for meg, men tydeligvis for hundene innimellom..

Huh... Det må vere eit langt trappetrinn, eller eit veldig smalt kjøpeskåp... . Her står vasskåla i eit stativ saman med matskåla, og stativet er plassert i yttergangen, inntil veggen rett innanf

Akkurat nå står den midt i gangen faktisk, så man må tråkke over den om man skal på do, soverom eller kjøkken... ellers står den gjerne rett innenfor utgangsdøren, på stuen, eller på kjøkkenet. Alt ettersom egentlig. Nå står den på gangen fordi kjøkkenet er så søplete så han fikk ikke tilgang mens jeg var borte i dag :P

Men som regel har den plassen sin inntil veggen på kjøkkenet ved siden av matskålen, der er den iallefall aldri i veien for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du går inn på kjøkkenet vårt står fryseren vår der (liten skapfryser) som lager et perfekt hjørne til å ha en forsekk og vannskål ved siden av. Ikke vært i veien hittil :) på Nøtterøy hadde vi de under vasken på vaskerommet (altså da et sted du ikke tråkket selv)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har et innhukk i veggen der kjøpeskapet står,og ved siden av det er det en liten vekk på en måte. Det står vannskål og matskål oppå en sånn "matte" som beskytter parketten mot fukt. :)

Så har vi en på soverommet der Zara er de timene jeg er på jobb. Der sliter jeg mer,soverommet har en tildens til å bli fort rotete,man hiver klær rundt seg når man er stresset og skal på jobb osv. :whistle: Jeg setter den inntil veggen,men den er uansett alltid i veien :sleep:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vannskåla står på kjøkkenet inntil veggen, mellom kjøkkeninnredningen og en typ kommode som står på samme vegg. Altså står den helt usjenert. Matskålene derimot! De står i veien, 3 stykker som står inntil kjøkkenbordet, og som jeg gjerne snubler i innimellom :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på om jeg har et lite kjøkken, for uansett hvor jeg steller skåla der, står den i veien så en eller annen dør ikke kan åpnes. Jeg har ingen ledig flekk den kan stå fast, og må i så fall sku den bort alt ettersom om jeg skal inn i oppvaskmaskinen, komfyren, skapet, en skuff, et annet skap, eller bare vil stå ved vasken.

Kanskje gangen kan fungere. Jeg har vurdert å hive ut et skostativ jeg har, fordi jeg ikke genererer så mange skopar i gangen alene. Så kanskje det kan stå ei vannskål der i stedet.

Matskålene her i huset står ikke framme hele tiden - de står framme mens hundene inhalerer maten, også taes de bort etterpå fordi jeg for tiden har to valper som løper rundt med og gjemmer alt av skåler (bortsett fra vannskåla, som de ikke får tak i til å løfte opp). Jeg savner fremdeles to skåler jeg ikke aner hvor er...

Men poenget er at plassering av matskåler er ikke noe problem, det er bare vannskåla jeg lurer på hvor bør stå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vannet serveres ute - de har mye utegang hvor de kan gå inn og ut,og de har god tumleplass på tomta,og liker å være ute og leke og får være ute store deler av dagen,så det er ikke noe problem og ha vannet ute.

På kalde vinteren når de ikke er så mye ute og tumler/soler seg/leker /sløver har de vann i gangen i tillegg til ute(pga vannet gjerne fryser),men vår,sommer og høst er det mye utegang så da er det som sagt ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...