Gå til innhold
Hundesonen.no

Kjøtt- og beintråden, pluss annet snacks - har du sett no' billig?


Bananen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 128
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jo, det gjør man så lenge det er rått

Spar har rå, ukrydret kyllingsnacks til 10 kroner kiloen. 2,2 kilo frossen pakke fra Prior.

Muskler som i "ja, du vet"?

Åjaaa, super tråd! :D

Var vel Rema 1000 som hadde frose kotelettar for 59,90 pr. 2kg-pakke, altså 30kr/kg, då eg var innom i går.

Pr. 2 kg. pakke? Dette tipset skulle eg fått før eg gjekk til innkjøp av ein kilo til 49.90,- med tanke på kutting, tørking og til slutt hundesnacks :mellow:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En slik tråd som dette har jeg tenkt på, så gjett om jeg ble glad når jeg så denne :D Dette blir så abolsutt en følger-tråd :)

Kan man plusse på ost, karbonader og andre aktuelle hundegodbiter inn i startinnlegget også??

Jeg var innom Rema i dag, og hamstret 2-kilos poser med kyllingklubber til prisen av 39 kroner per pose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Lungemos til 10kr hos Spar for øyeblikket. Vurderer og kjøpe inn og tørke men er veeeldig usikker på hvordan jeg skal gjøre dette. :huh:

Tja. Hiv de som småbiter i ovnen spredt utover en langpanne med bakepapir under. Lav varme over lang tid. Det kommer an på hvilket merke du har, men lungemos har en lei tendens til å smelte til en gugge når de når en viss varme (eks stekepanne) så husk å bruke lav varme.

Min hund liker lungemos, men ikke som tørket. Hvis jeg skulle ha hamstret inn lungemos til han, så hadde jeg heller skåret opp lungemosen i posjonpakker og hevet de i frysen på den måten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja. Hiv de som småbiter i ovnen spredt utover en langpanne med bakepapir under. Lav varme over lang tid. Det kommer an på hvilket merke du har, men lungemos har en lei tendens til å smelte til en gugge når de når en viss varme (eks stekepanne) så husk å bruke lav varme.

Min hund liker lungemos, men ikke som tørket. Hvis jeg skulle ha hamstret inn lungemos til han, så hadde jeg heller skåret opp lungemosen i posjonpakker og hevet de i frysen på den måten.

Har nå fått forklaring fra ei: Smør det utover et stekebrett med bakepapir på. Kan steke det litt i pannen først hvis det er veldig vanskelig å smør det utover. Sett ovnen på 50grader og la det tørke til det er ferdig.

Vi prøver det vi ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå fått forklaring fra ei: Smør det utover et stekebrett med bakepapir på. Kan steke det litt i pannen først hvis det er veldig vanskelig å smør det utover. Sett ovnen på 50grader og la det tørke til det er ferdig.

Hvis du tar det som en flat smørje i langpannen, så er et tips å bruke pizzarulle for å dele opp strimlebiter etterpå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Lungemos til 10kr hos Spar for øyeblikket. Vurderer og kjøpe inn og tørke men er veeeldig usikker på hvordan jeg skal gjøre dette. :huh:

Jeg steker dem i terninger på bakepapir.

15-20 minutter i ovn på 100-150 grader.

Lar dem renne av seg fettet etterpå på tørkepapir (de får ligge sånn å tørke i noen timer).

De blir harde utenpå og myke inni :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...