Gå til innhold
Hundesonen.no

Staffene Trym og Tuva


Stine
 Share

Recommended Posts

  • Svar 426
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har vært en tur innom Vestnes på ferien vår, og der ble det full pott kan man si Vigdis ble BIM valp Trym ble BIM og Tuva BIR! Tuva ble BIG! Og endte til slutt opp med

Her skjer det det ikke så veldig mye, bortsett fra at vi har kjøpt hytte og hundene storkoser seg virkelig der! Vi også da

Tuva er mestvinnende staffetispe 2016!! Er det mulig liksom? Lille damen som fyller 7 år 10 januar har rocka fletta i utstillingsringen  Med TPLO operasjon i April mistet hun endel utstillinger, men

Posted Images

Ånei så trist :no:  Jeg vet så altfor godt hvordan det føles å måtte ta farvel - det vrenger sjela di og det er bare fælt :hug:  Men man må gjøre det som er best for hunden og det gjorde du; det er ingen lett avgjørelse å ta.  Kondolerer så mye, jeg sender en trøsteklem til deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal dere ha! Det var jo ikke sånn det skulle bli :no: Herregud så stille det er uten henne, det var jo hun som lagde liv og røre, både på godt og vondt. 

Det blir ingen flere hunder på en stund ihvertfall, og flere staffer er mer eller mindre utelukket.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

3 dager etter vi mistet Vigdis var jeg sikker på at vi kom til å miste Trym og. Jeg og hundene dro på hytta for å komme oss litt unna, og der blir Trym kjempedårlig, bare spyr, piper og skjelver. Han hadde spydd litt hjemme før vi dro, og det var små beinbiter i det, så jeg skjønte fort at det mest sannsynlig var blokkering i magen. Så da var det bare å haste avgårde til dyrlegen, klokka ni om morran var vi der, og etter røntgen bestemte de raskt for å åpne han. Jeg fikk beskjed om å komme og hente han 15.00.

Da hadde de åpnet tynntarmen hans og fått ut masse små bein, men på røntgen etter operasjonen så de flere biter i magesekken som de ikke fant første gangen, så da var det bare å åpne han igjen da... Tuva og jeg trasket nesten Lillehammer rundt mens vi venta (vi pakka oss også ut av hytta i mellomtiden, kan ikke ha en nyoperert hund på en hytte uten strøm og vann med skøytebane til vei :P )

Kl 18 fikk jeg endelig ta han med meg hjem :heart: Dønn utslitt mentalt, så det var en lang halvannen times vei hjem. Han er heldigvis en mønsterpasient! Imorra er det 3 uker siden og han er tipp topp igjen :D

Det fikk ihvertfall tankene mine bort fra Vigdis en liten stund, men fikk en liten smell forrige uke. Jeg savner henne så fælt, men føler fortsatt at det var riktig avgjørelse :heart:

IMG_20170318_101437.jpg

IMG_20170318_103720.jpg

IMG_20170326_142831.jpg

IMG_20170402_214904.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Vi har vært på årets open show, der Trym fikk showa litt for første gang på flere år :) Han ble beste veteran hannhund med CK (av 4) og ble res BIS veteran :D Fikk på kritikken free and happy mover, og han hadde det kjempegøy, helt til BHK. Da gadd han ikke mer og la seg ned :lol: Tuva ble nr 5 i CH og kvalifisert til beste bevegelser (men vi måtte desverre dra før den konkurransen)

Selen tar det hele med stor ro :teehe:

IMG_20170521_182959.jpg

IMG_20170521_210419.jpg

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...