Gå til innhold
Hundesonen.no

Euro Dog Show og CAC Show i Leeuwarden


Caroline
 Share

Recommended Posts

Ingenting toppet torsdagen for vår del, men jeg tror da vi fikk vist oss pent fram allikevel. VI holdt to av titlene innenfor "team Leading Angel's" på søndag, da Greg, Collinswood House Rules vant juniorklassen på 16 stk. kun 11 mnd. gammel, og the grand old man Diablo, Multi Ch Multi W Thornapple Aftershock ble beste hannhund, 2 uker før han fyller 8 år! Han fikk sin tittel nr. 22 denne dagen :) Søstrene Tíbrá og Summer stilte begge noe avkledd for dagen, men begge plasserte seg i en sterk championklasse bestående av 10 tisper av høy kvalitet. Deres bror Travis ble også plassert i championklassen (som selvsagt Diablo da vant). Avalon og søster Venice fikk begge excellent, men uplassert i sine store klasser.

Har fått tilsendt noen bilder, og håper det kommer enda flere etterhvert.

Greg og jeg konkurrerer om CAC:

299465_10150792495455641_732375640_20544550_5045941_n.jpg

Tíbrá:

298552_10150792495560641_732375640_20544551_6863085_n.jpg

318343_10150792495630641_732375640_20544552_1548613_n.jpg

Og til slutt, team Leading Angel's på tur, fra venstre til høyre: Rianne med Leading Angel's Colosseum "Reave", Bitta med Leading Angel's Gondola Courtship "Venice" og Leading Angel's Pure Thornapple "Summer", Naja med Leading Angel's Esteemed Thornapple "Travis", meg med Leading Angel's Cherish Thornapple "Tíbrá" og Leading Angel's Piccadilly Circus "Avalon", og Kathleen med Leading Angel's Diamond Shockfactor "Sky":

sized__MG_8719.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis til alle fine resultater jenter :). Vi satt ringside da Patrick gikk hen og ble 3. beste juniorhandler og han gjorde en super jobb med en malteser.

Jeg stilte Willy på torsdag (CAC-show) og både Willy og Babs på søndag (CACIB- og Europavinnershow). Torsdag entret vi ringen med godt mot og håpet på både CAC og en BIR eller BIM (jada, man har jo ambisjoner *ler*). Dessverre var Willy litt mye Willy i ringen på torsdag, han vant bruksklassen, men ble slått av veteranhannen om CAC og beste hannhund. Han ble dermed nr to med res. CAC.

På søndag var det tittelvinnerutstillingen, og Willy var først i ringen av våre hunder. Dommeren var vel ikke overvettes begeistret for klumpen, hun mente han både var for liten og hadde for kort snute og bred skalle og alt for mye pels i hodet, men siden han gikk i bruksklassen og åpenbart var av "brukslinjer" som hun sa (hahhahahaha), så skulle han likevel få excellent. Det var vel ikke overraskende at han ikke fikk noe mer der i gården *ler*. Pappa Boss ble vant championklassen og ble slått på målstreken om CACIB, CAC og en tittel. Han stod da som nr to med res. CACIB og res. CAC. Skitt...

Så var det gamle Babs' tur - og hun var riktig så happy for å få vise seg fram, så hun vant veteranklassen med excellent - og ble dermed EuropaVeteranVinner 2011 :). Hurra!! Nok en gang berget gamlemor familiens ære :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer til alle fornøyde! :D

Vi startet torsdagen med Cac utstillingen, og Anton fikk med seg både cert og bim. Veldig fornøyd med det altså! :D

Søndagen nådde vi ikke helt opp. Han fikk excellent, men ble slått av den andre hannhunden i championklassen. Dommeren likte begge to like godt, men halen til Anton ødela for han. Den er *kremt* litt i overkant elghund...

Vi var også en tur i Rotterdam og stilte helgen før, og da ble Anton 2. beste hannhund, slått av en nydelig juniorhanne som fikk certet. Anton fikk cacib, så jeg er fornøyd. Dommeren likte Anton best, men man vinner ikke klassen ved å gallopere rundt i ringen...

Alt i alt en super tur! Reisefølget vårt, Whyallas Ida ble Junior Europa vinner, og Maddie, Greyhounden ble bim tre ganger, men nådde ikke opp på Europavinneren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...