Gå til innhold
Hundesonen.no

Kule hundenavn


Drømme valpen
 Share

Recommended Posts

:thumbs:

Har hatt undulatene Nemi og Pondus. Min nåværende heter Frank.

Også glemte jeg jo helt barndomshunden Bimbo :lol: Lurer fortsatt litt på hva mamma tenkte da hun lot 5-åringen velge navn :rolleyes2:

Så morsomt å se at du har en undulat som heter Frank. :D . Jeg skal få meg hund til våren håper jeg, og den skal hete Frank.

En liten bichon frise. :devilbanana: . Gleder meg allerede..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 101
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*fnis*

Kuleste navnekombinasjonen jeg har hørt må være bcene til en nabo her. Gamlingen heter Moss og hva ble da mer naturlig enn å kalle valpen for Horten?

Bullterrieren min het Betong. Han var en kul fyr, kledde navnet sitt. Falt i sjøen en gang, sank som... ja, som betong..! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Første katten vi hadde når jeg var bitteliten het RolfOttarNikolinePussiBlantVenner... :whistle: Aner ikke lenger hvor Rolf og Ottar kom fra, men tydeligvis skifta'n kjønn underveis til Nikoline før han (for det var en han likevel) endte opp som Pussi. (Blant Venner fordi det var venner som fikk kalle han Pussi ;) )

Utover det het første shetlandsponnien min Truls og shettis nr to ble da selvsagt Trulla. Ellers er vel kuleste hestenavnet jeg vet om Dibben.

Merkeligste hundenavnet jeg kommer på i farta er vel Sorry, blanding av rottis og cane corso. Samme eier har nå boerbolen Mini. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mitt kjære lam som het Bobb helt til vi fant ut at det var en jente og da ble hun omdøpt til Bobb Kari av min samboer. Katten min heter visst Gerhard, også samboer sin ide noe jeg er sterkt i mot men siden jeg ikke har klart å komme med en fornuftig navn så har det blitt Gerhard selv om det er en jente, men blir bare kaldt pus da av oss andre.

Vi har hatt et kull der det ble 2 nydelige tibbergutter ene ble Fommle og den andre Migo. Fommle for jeg synes at det passet så bra og Migo siden moren het Amy og hun var igjen kaldt opp etter den forgje hunden My. Men sånn ble det ikke for nåkk en gang så ble jeg stemt ned så da ble Fommle til Dennis noe jeg var enig i siden han skulle selges, og Migo ble til Nusse. JA Nusse er en hund og ikke nåkk med det en hannhund. Alle tror det er en jentepus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nevnes må også skilpadden "Lynet", selvfølgelig :)

- Og bestisens pusekatter som het Ødipus og Katekismus... :lol:

Ellers har jeg pleid et nært vennskap med hunden "Madammen", hvis matfar har partnerpreferanser som gjør at han aldri kom til å etablere seg med ei dame - ganske morsomt når han brøt opp fra festlig lag fordi han skulle hjem til, ja, Madammen ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 year later...

vet om en som ikke fant navn til ene valpen i et kull, og endte opp med Agurk :lol:

mine egne trodde jeg hadde ganske normale navn, men virker ikke slik når jeg møter en del hundefolk, og enda verre blir det med ikke hundefolk. En sa til og med "stakkar så stygge navn" til Denali og Freke :lol:

Freke har dessverre en tendens til å bli kalt "Freak" hvis navnet skal leses opp over en høytaller på utstilling da :hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, jeg har jo en Gry da. Ikke jeg som har døpt henne. Ellers er jo stamtavlenavnet til Bridie det aller beste. Better Behave Bridie. Kunne ikke passet bedre.

En av de yngste katteslaskene heter AdiTass. Fordi sambo syns det så ut som hadde adidas striper på ryggen da han ble født.

En kampfisk vi hadde het Haien.

Og en av kattene vi hadde da jeg var liten prøvde jeg å døpe Durex. Jeg visste ikke HELT hva det var for noe, men pus duret og duret, så da tenkte jeg at Durex var bra. Han ble hetende Putte...... Pappa ville ikke stå på trappa og rope Durex...

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yaris var jo ganske så orignalt og det gjelder jo resten av søskenflokken som beholdt stamtavlenavn. Avensis og Auris bl.a.

Det så litt dumt ut å rope Yaris, jeg tror noen trodde jeg faktisk ropte på bilen min.

Ellers kjenner jeg en dachs som heter Karsten, han passer innmari godt til det. Også har vi jo hannkatten til sviger or som de trodde var jente, for han heter Nikita og har bare beholdt navnet sitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten nabojente kalte kattungen sin for Jesus... Nærmeste naboene, to eldre ektepar, stusset bra i starten da jenta på ca 5 år stadig gikk rundt å ropte på Jesus!! Hoho.. Litt søtt! Forøvirg lo jeg meg skakk ihjel da jeg engang møtte en dame i Thorsovparken med en diger, smågæærn boxertispe om het..Anne-Berit !!!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stilken het egentlig Sita da jeg overtok henne, men siden whippetene er små tynne stilker har det blitt til Stilken med tida.. Da vi kjøpte en liten frøken til var vi ikke helt enige om navn, men endte med Flora, uten at jeg husker helt hvorfor, annet enn at jeg synes det er pent..

Jeg hadde overhodet ikke tenkt på at vi nå har "Blomsten og Stilken" og blir like perpleks hver gang folk sier litt tvilende "Ah, ja dere har valgt temanavn, ja..." ARGH! Det var jo ikke meningen!!

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min BC/Groendal blanding het Nina.. Kanskje ikke så orginalt.

Men etter at hun hadde hete Nina noen uker gjorde ungene mine meg oppmerksom på at samboeren til

deres pappa (min eks selfølgeig) heter Janne Nina (og bruker begge navn).

Byttet ikke navn på hunden.

Og Janne Nina er fortsatt samboer med "far" 15 år etter.Og ei trivelig dame.

(vi "landet" på Nina ved å starte med navnet Tanika. og tok lyd og bokstaver der fra..og droddlet til det ble NIna.

Har hatt en Engelsk setter som het Rulle for over 20 år siden.

Rulle var langbeint og svært tynn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Potato og Olive Oil (samme eier). Sammen blir de pommes frites?

Gummi, kanskje en her inne sin hund, evt. annet forum jeg har hørt om det navnet.

Kona må være noe av det kuleste derimot, ser bare for meg at eieren (mann) forteller om Kona til intetanende. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde ei papegøye som het Benjamin. Forrige eier trodde hun var en gutt. Hun kom når vi ropte det også :) Ellers har jeg en hund som heter Anton. Jeg syns det er søtt, men mange ler når de hører det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...