Gå til innhold
Hundesonen.no

Vis meg din løsning med hundebur i bilen


Anette
 Share

Recommended Posts

  • Svar 839
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Endelig! Endelig har jeg fått bestilt meg Kelabur og fått det på plass i bilen. Storfornøyd, gutta har god nok plass. Buret er ca 110 (d) x 125 (b) x 75 (innvendig høyde). 15 cm ben og kant på toppen

Den der ble ganske morsom å lese når man har kalt mannen sin for Gubben i fjorten år.

"Uken etter påske" fikk jeg beskjed om, men under en uke etter at jeg bestilte (mandag) så fikk jeg beskjed om at de var klare for henting. Så da kjørte vi ut da..  Kanskje ikke overraskende så p

Posted Images

  • 4 weeks later...

Jeg har nå et plastbur som er laget for bil, men synes det er litt lite til Midas, så nå har jeg bestilt et spesialtilpasset trønderbur som gjør at hunden får grei plass, det er trygt og vi får utnyttet plassen i den lille golfen vår. Nåe har hatt bur som ikke har sittet bom fast i bagasjerommet har jeg festet det med sånne transportstropper i festekrokene i bagasjerommet. Det er dyrt med sånne bur, men det er verdt det. Jeg vet om en som kræsjet og hundene fløy ut bakruta på bilen. Hvis buret er skikkelig helsveiset og sitter fast skal det mye til at hundene flyr ut ved ulykke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gidder ikkje ta bilde, men har ein liten golf 93 modell der stålburet akkurat passar inn og eg får opp døra såpass mykje at frøkna legg kan komme seg både ut og inn når den er open. Må ha buret sidelengs sidan det er ein sånn småirriterandes kant på bagasjerommet. Har då eit heilt vanleg, sammenleggbart stålbur kjøpt på europris. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

73594_10150096788910225_723220224_7574097_5591910_n.jpg

76701_10150096790280225_723220224_7574109_4249735_n.jpg

Har dere hjemmesnekret burdørene? Jeg ønsker nemlig noe slikt til min bil, slik at hele bagasjerommet er et bur på en måte (har lite bagasjerom). Vet du hvor man kan få folk til å gjøre slikt? Det er jo bare helt genialt! Da får man utnyttet plassen MYE mer også! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg kjører en VW Transporter med grønnskilter. Altså varebil. Den har skyvedører på begge sider bak, i tillegg til bakluke. Så jeg har bur som utnytter hele bredde på bilen og bredden på skyvedørene. Buret er altså 100x155 i bunnen. Det er delt inn i 3 kammer. 2 stk på 90*50 og 1 stk på 65*100. To burdører på den ene siden av bilen og en burdør på den andre siden.

Helt genialt. Koster litt, men verd hver eneste krone. Spesiallaget av Trønderburet på Heimdal rett utenfor Trondheim. MEGAFORNØYD: Trønderburet spesiallager bur til DIN bil, der er det ingen bur som er standard.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ta bilde av min fantastiske løsning etterpå, det ser ikke pent ut og utnytter plassen veldig dårlig!

Men siden bilen synger på siste verset så venter jeg med å ordne noe bedre til jeg kjøper ny bil.

Tesh har en halveis valpegrind festet med lastestropper og Kua har et flybur som kunne vært flere str. mindre. Men det er Cosmo sitt gamle bur.

Har en Caddy (varebil) så kunne nok ha utnyttet plassen mye bedre, men som sakt ikke lenge til ny bil med enda mer plass :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

hvor har du kjøpt den senga? vet om ei frøken her som ønkser seg sånn :P

på MyOne på Nordby senteret i Svinesund

http://www.ferplast.com/scheda_prodotto_eng.php/prodotto=cotton_padded_cover_for_siesta_deluxe_plastic_bedding-soft-beddings-sleeping-dogs-sofa-cushion/id_menu=01040318/frm_pagina=2

er en ala slik en. Er fra Ferplast, sånn du kan feste inni plastsenger men vi kjøpte den bare løs og snurpet igjen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Blondie er blitt flyttet frem i forsetet nå, fordi jeg fant ut at hun var mye roligere der. Så sånn her ser løsningen vår ut

527877_10150754393365610_733890609_12007314_2072770641_n.jpg

Fleeceteppet på setet, selen på hunden, og en lenke festet i selen til setebeltet.

534861_10150751235510610_733890609_11993653_1120009848_n.jpg

Blondie kjører stiiil hun :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det vanlig sele og bånd du bruker å feste Blondie med? Nå veier vel ikke en papillon allverdens, men vil anbefale å bruke en god bilsele ihvertfall, som kan festes i setebeltefestet.

Bruker bare helt vanlig sele, ja. Det har egentlig bare vært under prøving for å se om hun trives bedre fremme. Blir det til at hun skal sitte der, så får hun seg sikkert en bedre sele :) Det jeg hadde syntes var best var om jeg kunne gått over til å ha henne inni buret fremme med meg, men jeg tror den overgangen må gå litt gradvis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjører fransk varebil. Har festet ulvens vari kennel på tvers inntil skilleveggen foran i lasterommet, med veslas stripsa og teipa klapp-sammen på toppen. Festet med lastestropper til gulvet og hverandre. Works excellent (helt til den dagen bilen går rundt og vesla blir sandwich..)!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ingen bilder, men jeg har en Hyundai Sonata 1998 mod, så da har vi kun flybur (varikennel, er det dèt buret heter mon tro?) bak i bilen, skviset inn mellom passasjersetet og baksetet, og surra inn i sikkerhetselen. Det står støtt, men selvsagt, ikke det sikreste man kan få tak i.

Jeg håper sambo innser at jeg trenger å lange hundebil av hiace'n hans snart ! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...