Gå til innhold
Hundesonen.no

Kuma og Lizzy


:)Kine
 Share

Recommended Posts

  • Svar 96
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har fått oss et nytt familiemedlem! Lizzy er en 3 år gammel amerikansk bulldog. Vi har hatt hun i to uker nå, og er utrolig fornøyde. Hun er veldig stødig på både folk og andre hunder. H

Kuma har tatt bronsjemerket i dag! :bananas: Det var veldig varmt med 25 grader i skyggen, så alle hundene var veldig påvirket av det. Kuma, som vanligvis har fvf som favorittøvelse, ville ikke gå,

En liten oppdatering herfra. Lizzy har kommet i mye bedre form og fått pels. Nå er det lenge siden vi har fått spørsmål om hun er en dalmatiner. Kuma og Lizzy har blitt BFF's. De ELSKE

Posted Images

  • 1 month later...

Ser ut som et herlig sted! Hvor ligger det? :)

Jeg så ikke kommentaren din før nå. :) Det ligger i Rollag kommune i Buskerud. Det tar litt over 2 timer å kjøre dit. Den hytta har alltid vært i familien, så jeg har så masse fine minner fra jeg var liten der. Skikkelig fint område med mye skog, fjell og mange fine vann. :heart:

Nå er alle planlagte helsetester gjennomført, og Kuma er frisk som en ... shiba? P.L: u.a., HD/AD fri og øyelyst fri. Det er så deilig! Hun ble øyelyst på onsdagen av en veterinær som også øyelyste Norges første shiba! :thumbs: Det syntes jeg var ganske kult. Og hun skrøyt sånn av lille Kumusen. Hun fortalte at Kuma oppførte seg veldig likt de første shibaene som ble importert. Hun hadde opplevd at det hadde vært en del drittoppførsel på mange av shibaene som de hadde inne for en stund tilbake, men nå i det siste så hadde de blitt litt stødigere igjen, slik de importerte i begynnelsen ofte var. Så hun sa det bare var å avle på hun! ;) (Jeg var der sammen med mange andre oppdrettere, så hun trodde det var det jeg ville. :P)

IMG_1232.JPG

På søndagen var vi på det årlige shibatreffet på østlandet med maaaange andre shibaer. Så da fikk Kuma lekt litt med både lillebror og storesøster.

Til helgen skal vi eeendelig på agility-nybegynner-kurs. Det har jeg hatt lyst til å teste lenge, så jeg gleder meg! Det er litt lettere å få dratt på sånt med bil. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Nå som jeg ikke lenger er student, så får jeg ikke vært her inne så mye lenger. Det har gått utover tråden til Kumusen. :P

I høst har vi vært på videregående agilitykurs. Jeg tror absolutt at agility er noe Kuma kunne blitt dyktig i. Hun har jo mye fart og kan jobbe selvstendig, men jeg er ikke interessert nok til at det blir noe av. Hun må bli tryggere på øvelsene før vi går videre. Derfor satser jeg heller på å trene videre på lydigheten. I februar starter vi på forberedende konkurranselydighetskurs. Så kanskje vi kommer til å prøve å starte i det etterhvert.

Jeg brakk armen forrige uke, så jeg er litt handikappet. Da er et utrolig deilig å ha en hund som kan løpe løs mens jeg går i skogen. Jeg er fortsatt veldig fornøyd med lille tuppa. :)

I høst besøkte vi noen kjentfolk som var på jakt. Sov i telt og kosa oss i skogen:

P1030548.JPG

Dukka etter fisk:

P1030569.JPG

P1030590.JPG

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Vi skal på kurs til onsdag. Det blir artig! Etter at Boris døde har Kuma mista matlysten, så det kan jo bli spennende. Hun blir nok vanskeligere å motivere, så jeg er litt spent på hvor mye vi får til. Ellers så går det bra med den lille jenta. Hun blir dratt med på en del joggeturer for tiden og har funnet ut at det smarteste er å løpe/hoppe inn i beina mine for å senke tempoet. Eventuelt late som hun er dødssliten sånn at jeg slipper hun løs. :thumbs:

IMG_1431.JPG

Moren min har kjøpt seg valp, så Kuma har måttet ta på seg voksenrollen for første gang i livet. Det har vært spennende. IMG_1346.JPG

IMG_1437.JPG

IMG_1505.JPG

Flere bilder på bloggen.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Vi har fått oss et nytt familiemedlem! :puppeh:

P1030850.JPG

Lizzy er en 3 år gammel amerikansk bulldog. Vi har hatt hun i to uker nå, og er utrolig fornøyde. Hun er veldig stødig på både folk og andre hunder. Hun har vært utehund oppi skogen, så det har vært en stor overgang for hun, men hun takler det kjempebra! Blir veldig glad når hun skal gå forbi andre hunder som gjerne vil hilse på hun, så det skal vi trene litt mer på. :whistle:

Hadde et valpekull i juni og var egentlig avlstispa til oppdretter. Så hun er mentaltesta, HD/AD - fri og DNA - testa. Oppdretter solgte hun og 2 av de andre unghundene i flokken pga. en arbeidsskade. Hun er aktiv når vi ber om en aktiv hund, men ligger for det meste og daffer i kurven eller i sofaen når hun får invitasjon.

P1030837.JPG

Kuma har blitt en del mer selvstendig og sær etter Boris døde, så jeg tror nok at hun også vil ha godt av Lizzy. Selv om hun er litt gretten innimellom (spesielt om morgenen), så har hun blitt mer livlig og virker fornøyd.

P1030792.JPG

P1030800.JPG

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 months later...

En liten oppdatering herfra.

Lizzy har kommet i mye bedre form og fått pels. Nå er det lenge siden vi har fått spørsmål om hun er en dalmatiner. :P

P1040494.JPG

P1040665.JPG

Kuma og Lizzy har blitt BFF's. De ELSKER hverandre. Jeg har jobbet mye for at forholdet deres skulle utvikle seg en positiv vei hele tiden. Det kunne jo fort blitt en utfordring å introdusere en jevngammel tispe i flokken til Kuma, så nå er jeg veldig fornøyd.

P1040822.JPG

P1040835.JPG

P1040842.JPG

P1040853.JPG

P1040875.JPG

P1040906.JPG

P1040585.JPG

P1040628.JPG

P1040295.JPG

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De er et udde par, men fy søren, så fine sammen! :wub:

Ja, det er en litt rar kombinasjon. :P Det tok litt tid før de klarte å lese hverandre helt.

Det er veldig artig å se de leke, for den lille hunden ser jo kjempesterk ut som klarer å velte hun svære!

P1040738.JPG

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Nå begynner det å bli en stund siden Lizzy kom i hus. Hun blir mer og mer formet til den hunden jeg vil ha, og det er veldig deilig. Hun tar nå frivillig kontakt i mye større grad og er mer ivrig. Det er jevnt over mer trøkk i hun på de riktige områdene. :P

IMG_2643.JPG

Vi var på hyttetur i slutten av april. Tok to fjelltopper. :)

IMG_2570.JPG

IMG_2362.JPG

IMG_2388.JPG

Jeg har begynt å trene litt lydighet med Lizzy, og kommer nok til å fortsette med det. Vi startet på en grunnferdighetskurs uten at Lizzy kunne en eneste øvelse, men takket være et godt "kontakt - grunnlag", så får vi til overraskende mye. Hun er artig å trene med. Utholdenheten og energien i treninga er ikke like bra som med Kuma, men det kommer seg sikkert etterhvert. Det er for det meste matbelønninger, så det er nok mye av årsaken. Skal prøve å leke hun opp litt.

IMG_2253.JPG

Jeg har ikke noe bilde fra lydighetstrening, så det blir et agility - bilde istedenfor.

IMG_2786.JPGFine jentene mine :heart:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...