Gå til innhold
Hundesonen.no

Fjelldronningen`s Leo


Krilo
 Share

Recommended Posts

I går var vi på besøk hos oppdretteren vår for å hilse på valpene, og endelig få vite hvem av de små som skal være vår Leo!

De er jo bare 4 uker, så vi har han jo ikke hjemme enda, men jeg føler jo at han er vår alt, så derfor oppretter jeg like gjerne en tråd på han alt nå. Med bilder og hendelser fra han er liten av :aww:

Vi hilste på de når de var 2 uker, og utviklingen dems fra da til nå var virkelig stor. Nå løper de, leker, lekesloss, koser, slikker, logrer og er super herlige, også faller de om og sovner litt før det er på'n igjen. Nydelige små skapninger :ahappy:

Vi har ventet og ventet, og som sagt så kom endelig dagen i går, da de var 4 uker og vi skulle få vite hvem som skal komme å bo hos oss om 4 uker. Vi får han som egner seg aller best for første gangs eiere, en utrolig morsom og kosete krabat. Han lærer fort, følger med, og har et veldig bra eksteriør. Noe som er bra siden vi nok kommer til å prøve oss på utstillinger.

Så her kommer noen skryte bilder av vår lille Leo :D

IMG_1143.jpg

Ofelia, mamman til valpene

IMG_1144.jpg

Lille nurket vårt, 4 uker gammel :)

IMG_1145.jpg

IMG_1147.jpg

IMG_1136.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 203
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg lever altså, jeg er bare litt opptatt med å være storebror om dagen. Det er skikkelig koselig Og siden vi må ha med sånn sak med hjul har folka mine funnet nye steder å gå tur, ene sted

En fin søndag med besøk Tandemhopping i hagen Leo er veldig glad i Milli, og skal helst gå tett i tett Fornøyd gladgutt

Bloggen er oppdatert med bilder fra dagen i dag! vi var en tur på Tjøme for å leke med jentene hans, nydelig vær og herlige lekekamerater som kooooooste seg maks http://leo-lapphund.blogspot.no/

Posted Images

Tusen takk! :) er veldig enig med dere altså, han er ufattelig søt :wub:

Gratulerer med nyyyyydelig valp :wub:

Har selv hund fra Fjelldronningen, Charm på 3år. :)

takk :) Charm er flott! også fine Belle til mor da. Måtte snoke, så har sett bilder :aww:

Gratulerer så mye med et supert rasevalg! Nydelig valp! Blir velidig spennende å følge med her fremover, ja :D

Har dere noen planer for han fremover :)?

Takk. ja, virker som supre hunder så vi er veldig overbevist på at dette er rette rase for oss :D

Ser du har rasen selv, hvor er din fra?

Nei, vi tenker at vi skal prøve oss litt på utstilling, men utenom det har vi ikke noen planer. Kan hende vi vil trene han til å bli med på jakt, men samboer er ikke så aktiv så spørs om vi gjør det. I første omgang blir det en familie hund som kommer til å få mye tur både hjemme og på fjellet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er lille Leo 5 uker alt :) og det betyr at det bare er 3 uker til vi endelig får han hjem til oss, gleder meg noe helt vilt til det :D og synes nesten ukene går litt sakte igrun..men snart er jo denne uka ferdig og da er det plutselig bare 2 uker igjen! :ahappy:

Vi skal prøve å få til å hilse på de neste uke, for å få vente tiden til å gå litt fort :aww:

Her kommer et bilde av småen som er tatt av oppdretteren i går, synes han har vokst masse på kun en uke jeg :ahappy:

post-7697-0-08572900-1303924312_thumb.jp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var valpene 6 uker i går, og da er det nøyaktig 2 uker i dag til vi endelig får han hjem til oss :D var på besøk der en tur i dag, å de er så nydelige, synes jo selvfgølgelig vår er den aller nydeligste da :wub: så her kommer det noen flere bilder som er tatt i dag :aww:

IMG_1199-1-1.jpg

hmm, hva er dette for noe da??

IMG_1198-1-1.jpg

IMG_1195-1.jpg

kanskje den er min mon tro? ja, det tror jeg jammen :ahappy:

IMG_1196-1.jpg

IMG_1191-1.jpg

IMG_1181-1.jpg

søsken kos

IMG_1173-1.jpg

IMG_1175-1.jpg

Nydlingen vår :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så nydlig! :) Heldige dere er!

Venter valp selv. Leenge å vente kjenner jeg.

takk! vi føler oss veldig heldige som får lov til å ta vare på en slik nydelig skapning :aww:

hvordan rase skal du ha? og hvor lenge er det igjen av ventetiden? vi har totalt bare ventet i 4 mnd. ca når vi henter han, men tiden har gått litt tregere enn vanlig ja, godt en har en jobb å henge fingra i, både på jobb og jobb i huset :P også hjelper det veldig med små besøk hos dem og oppdateringer på hjemmesiden dems og bilder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

nå er det sommefugler og andre dyr som har tatt plass i magen min, spennende om jeg får noe søvn på øyet i natt, for i morgen kl 17.00 skal vi endelig hente hjem gutten vår :D endelig har dagen kommet :wub: nå har det hvert noen mnd med venting, vi har valpesikret hus, ordnet sove plass og spise plass, prøvd å forberede pusejenta på at det kommer en ny krabat i hus. så nå tror vi alt er klart for i morgnen.

timene kommer til å gå sakt på jobb i morgen, det er jeg ganske sikker på, er som å være liten å vente på jul og bursdag på engang dette her ja!

men heldigvis tar jeg kort dag i morgen, kun 5 timer og etter det er det lang helg med våres første valp i hus. Gleder meg og smågruer meg bitte litt, men tror det skal bli riktig så koselig og moro med Leo i hus ja :ahappy:

*løpe rundt og være rastløs og ikke vite hvor en skal gjøre av seg*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det alle sammen :)

Hentingen gikk veldig bra, vi hadde ikke lange veien hjem, så han satt på fanget og så lenge han tittet ut av vinduet var det ikke et pip engang, flinke god gutten vår :aww:

Når vi kom hjem måtte vi lose katten inn i huset, komme oss ut av bilen og Leo bare måtte snuse og spise litt gress før han kunne se på det nye hjemmet sitt, gresset kom opp igjen litt etterpå.. hehe.. så fikk han snust og sjekket ut hjemmet sitt og roet seg ned og da var det tid for kveldsmat og det gikk ned på høykant, ville gjerne ha mer sa han, og vannet smakte også nam :lol:

Etter at han fikk herjet av seg noen raptusser sovnet han paddeflat på gulvet og da turte katten og komme ned fra andre etasje, men hun nærmet seg han ikke, bare gikk forbi på avstand og snuste litt.

Tisse turer og bæsjeturer var ikke så enkelt å få til i går, han tisset helst inne på avis-doen og bæsjet tilslutt midt på stuegulvet, så den bæsjen flyttet vi ut sånn at han ser/lukter det og forhåpentligvis vil gjøre fra seg der nestegang.

Etter det var det tid for sengen for både oss og klompen, trøtte var vi nå, og flinke gutten sov uten en lyd helt frem til 5- da måtte han på do, ut gikk vi og han tisset ute, og så måtte han herje litt inne før han sovnet og jeg bar han med meg opp til sovrerommet vårt og la han i sengen sin, og der sov han helt til kl var 8 fpr da dro samboer på jobb og det var tid for lufting og frokost, og han bæsjet faktisk ute :D men så tisset han inne på et pledd da, men men, er jo bare å vaske det.

Pusefrøkna og Leo har så vidt hilst på hverandre i dag, de var skumle begge to så det blir spennende å se hvordan det går etterhvert.

Nå er hun oppe i andre etasje mens Leo ligger og sover forran speilbildet sitt :wub: og når han våkner skal vi ut i hagen.

Det jeg tror blir vanskeligst er å få til nok tisse/lufteturer og vite når vi kan begynne med å trene inn foskjellige ting.

siden alle de 4 bente sover tror jeg rett og slett jeg skal benytte anledningen til å sove bittelitt selv også :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe... her kommer noen bilder fra dagen i dag :aww:

post-7697-0-54515300-1305898637_thumb.jp

det blåser så surt ute i dag så vi var ikke ute kjempe lenge, et par timer fikk vi til før vinden ble for kald. også har vi prøvd å rusle litt med båndet, forløpig er det mye morsommere å bite i det :whistle:

Men han har mer eller mindre lært sitt da :D syntes det var litt lettere å få på båndet når han satt stille gitt. også har han hvert flink og bæsjet og tisset ute resten av dagen til nå, flinke gutten vår :ahappy:

og nå sover han rett ved siden av meg mens pusejenta sover under spisebordet, forløpig har de ikke flydd i tottene på hverandre :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi hatt Leo hos oss i hele 5 dager alt! Tiden flyr fort med valp i hus :blink:

Samboer har "pappa" perm denne uken, mens jeg må jobbe- vil jo bare være hjemme med klompen men..ikke lenge til jeg har fri med han.

Samboer har i dag prøvd på litt tur trening med andre rekevisitter inne i bildet, som biler og andre hunder. Det var skummelt det! :o men han må jo bare venne seg til det, men er jp så vanskelig når han blir så redd. Bare å komme med tips til hvordan et er lettest å venne slike små til andre hunder på stien og biler osv. De har også øvd litt på å være alene, bare 5 min. av ganngen. Dette hjelper seg stadig og han godtar mer og mer å være litt alene :)

Og i går var vi på lang biltur (en halv time) for da skulle vi i lite selskap med voksne og et veldig ivrig barn, han sovnet i bilen og var super flink på besøk-null uhell inne, lekte fint og fant roen midt på gulvet uten problem. og syntes ikke det var noe skummelt å være på besøk i det hele tatt, flinke gutten vår :aww:

Men når vi skulle gå tilbake til bilen var det ikke så moro, der var det biler og barn som sprang forran og det var absolutt ikke noe gøy..så ja, her har vi en jobb vi må gjøre..

Også er han kjempe glad i å spise på hender, føtter og andre kropsdeler, og NEI gidder vi ikke å høre etter :rolleyes2: men møbler holder han seg stoooort sett unna. Han har masse tyggeleker liggende på gulvet han kan kose seg med.

Og han og pusejenta kommer litt bedre overens, hun synes fortsatt at han er teit og barnslig når han får slike valpe-raptusser, men hun lar han snuse og komme helt inntil henne oftere og oftere nå, og hun legger seg også ned for å sove selvom de er i samme rom, det gjorde hun ikke på torsdag.

Alt i alt stooooor koser vi oss med den nye tilværelsen som hunde eier :wub:

post-7697-0-94538900-1306174251_thumb.jp

edit: begge testiklene hans er på riktig plass :D så nå er det å begynne med utstilling en realitet.. noe jeg nesten synes er litt skummelt... han går ikke fint i bånd.. :whistle: heldigvis et par mnd. på oss..

Endret av Larsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har Leo bodd hos oss i litt over en uke, og vi koser oss fortsatt vi :)

Men han er en liiiiten ramp til tider altså, å da er det ikke noe moro å høre på matmor eller matfar hvertfall :P men stort sett er han veldig snill og god da :aww:

Han skjønner ikke helt hvordan man går fint i bånd, så hvis noen har noen tips å komme med blir vi glade altså :lol:

Også synes han det er utrolig morsomt å hoppe på katten (hun forsvarer seg nemlig ikke ordentlig, bare freser og løfter på labben..) , og prøve å få henne til å leke med han, noen hun ikke gjør. og da blir han bare super stressa og teit som spinner rundt og er gal og biter på alt som kommer i hans vei.. så nå prøver vi å lære han at han ikke skal gå bort til katten, noe som ikke er suuuper lett.

Men når han blir sånn hyper teppe-hai bærer det enten ut på verandaen for litt ordentlig hærjing der, eller så blir det tvangskosing på fanget eller et frossent håndkle, det pleier å gjøre susen :lol:

Også har han vokst masse! Han har fått lengre ben, smalere kropp og litt lengre nese parti og ørene begynner sakte men sikkert å reise seg. Han er virkelig en vakring :wub:

Vi prøver å få til en rusle tur i skogen hver dag, skogen er rett bak huset vårt :)

IMG_1301-1.jpg

IMG_1299-1.jpg

IMG_1297-1.jpg

IMG_1285-1.jpg

IMG_1283-1.jpg

De kan være kompiser innimellom, men da helst i foskjellig høyde :lol:

IMG_1274-1.jpg

Slspper av med kose "puta" si :aww:

IMG_1265-1.jpg

Og her syntes han egentlig det var litt kjedelig å være på tur for å venne seg til biler :whistle:

IMG_1310.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...