Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Vi hadde her om dagen noe som het Linda McCartneys vegetarburgere, et soyaprodukt. Gubben grillet burgerbrød, hadde på ost, sur agurk etc og serverte ved siden av frisk issalat, en lettrømme-dressing og sjampignon stekt sammen med rødløk og paprika - og da ble det en veldig god middag altså! Første spiselige vegetarburgerne jeg har vært borti. I dag hadde vi pizza (har alltid det på fredager), jeg spiste vegetarpizza (veldig god, fra Bakerhuset,) gubben hadde en sånn med pepperoni og ost (usj..) Neste uke skal vi prøve vegetarlasagne igjen, forrige forsøk kludret gubben det til skikkelig.. den endte mer eller mindre i søpla dessverre. Denne gangen blir det oppskrift med grønne linser og ikke spinat (gubben hater spinat, og jeg vil så gjerne at han skal synes det er OK med vegetarmat innimellom). 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Big bite - club sandwich. Middagen sin det. :P Var vel egentlig mest lunsj, sånn ut fra tidspunkt på dagen så var vel middagen to brødskiver med nugatti. :icon_redface:

I morgen skal vi bort og spise sodd. :ahappy: Middag hvor jeg hverken trenger å lage den eller å rydde opp, det er best nesten uansett hva som blir servert (innenfor visse grenser selvsagt :lol: ). 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget vegetarpizza i går, vegetarpizza-rester i dag :P Med etisk ost (aka ost laget på lokal gård) og selvgrodde tomater, paprika og rødløk. Sogar laget på økologisk lokalt produsert mel, økologisk olivenolje og økologisk grodd hvitløk kjøpt på lokalt marked. Politisk korrekt middag :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...