Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Guest Belgerpia

I dag blir det hjemmelaget lapskaus med kalvekjøtt - ja, jeg vet - råflott med kalv i lapskausen, men hadde ei steik i frysen - den ble lapskaus, og den ble god :) Fordelen når man lager lapskaus er at man har mange middager :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dobbelt middag her... Først spiste jeg en ostepølse i brød og en vaniljebolle på bensinstasjonen på Tangen, og så fikk jeg servert squash-suppe med soppsalt og stekte rundstykker til der jeg var og ordna med sauer i dag. Jeg ble mett... veldig mett... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Tacoform med salat til

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Kylling med ris og wokgrønnsaker

I går: Fiskeboller i hvit saus med revet gulrot, bacon og potet

I dag: Koteletter med diverse tilbehør. Fløtegratinerte poteter, potetskiver stekt i ovnen, kålstuing, wokgrønnsaker, peppersaus og hvitløkssmør

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir helt sulten av å lese her jo.. I går var det pølse med stappe til middag, i dag var det fiskeboller i karrisaus (masse karri, jeg fordrar ikke fiskeboller så her må smaken kveles!) med blomkål og gulrøtter. I morgen er det vegetar vårruller, på torsdag er det kjøttboller med brunsaus (gubben er i himmelrike, ukas 2 kjøtt middager er begge favoritter.. han får nyte det, lenge til de rettene dukker opp på menyen igjen!) og fredag blir det som alltid, en eller annen form for pizza uten kjøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, TonjeM skrev:

Blir helt sulten av å lese her jo.. I går var det pølse med stappe til middag, i dag var det fiskeboller i karrisaus (masse karri, jeg fordrar ikke fiskeboller så her må smaken kveles!) med blomkål og gulrøtter. I morgen er det vegetar vårruller, på torsdag er det kjøttboller med brunsaus (gubben er i himmelrike, ukas 2 kjøtt middager er begge favoritter.. han får nyte det, lenge til de rettene dukker opp på menyen igjen!) og fredag blir det som alltid, en eller annen form for pizza uten kjøtt.

Fiskebolletrikset:  blank løk og eple i terninger i gryta. Jevn litt smør og mel oppi, spe med krafta og litt fløte. Smak til med litt eplecidereddik, salt, pepper, evt noe karripulver. Ha oppi fiskebollene til slutt. Server med ris og salat.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, Pringlen skrev:

Fiskebolletrikset:  blank løk og eple i terninger i gryta. Jevn litt smør og mel oppi, spe med krafta og litt fløte. Smak til med litt eplecidereddik, salt, pepper, evt noe karripulver. Ha oppi fiskebollene til slutt. Server med ris og salat.

Og da kan man jo like gjerne droppe fiskebollene :lol: 
Jeg fatter ikke at man gidder å spise fiskeboller frivillig... :aww: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...