Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Ovnsbakt kyllingfilèt med pasta rosso krydder og hvitløk inni. Ovnsbakt tomat, paprika og løk. Med ris kokt i chilli explotion, litt karri, og koriander i! :)

Frukt med krem på til dessert :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det pannekaker med bacon, mmm...

I går sovnet jeg fra all mat.

Lørdag spiste jeg pai med ost og skinke fra frysedisken.

Torsdag og fredag spiste jeg kyllingfilet med poteter og grønnsaker i saus tilberedt i ildfast form, også veldig mmm...

Jeg kjenner at det er lenge siden jeg har spist fisk. Jeg burde spise fisk snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

I dag ble det pannekaker med bacon, mmm...

I går sovnet jeg fra all mat.

Lørdag spiste jeg pai med ost og skinke fra frysedisken.

Torsdag og fredag spiste jeg kyllingfilet med poteter og grønnsaker i saus tilberedt i ildfast form, også veldig mmm...

Jeg kjenner at det er lenge siden jeg har spist fisk. Jeg burde spise fisk snart.

Tips til fisk:

Rema 1000 har en foliepakke med fersk ørret uten skinn og bein til kr 69,- for fire stykker, det er to middager til meg ihvertfall. Tar av plasten slenger oppi litt olje legger de på grillen noen minutter, snur de og lar de grille videre i ca 5-6 min. En romslig bit folie: inni der smører med olje, putter i de grønnsakene jeg har, liker godt gulerot, paprika, sukkererter og sitron. Hiver på grillen samtidig som fisken og voila, sunn, god og superkjapp middag!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips til fisk:

Rema 1000 har en foliepakke med fersk ørret uten skinn og bein til kr 69,- for fire stykker, det er to middager til meg ihvertfall. Tar av plasten slenger oppi litt olje legger de på grillen noen minutter, snur de og lar de grille videre i ca 5-6 min. En romslig bit folie: inni der smører med olje, putter i de grønnsakene jeg har, liker godt gulerot, paprika, sukkererter og sitron. Hiver på grillen samtidig som fisken og voila, sunn, god og superkjapp middag!!

Når du sier grillen - mener du kulegrillen ute? For jeg er for lat til å fyre opp i den alene.

Og om du mener inne, så har jeg en meget gammel og simpel komfyr, men jeg kan vel tilberede det på det viset i en normal stekeovn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Når du sier grillen - mener du kulegrillen ute? For jeg er for lat til å fyre opp i den alene.

Og om du mener inne, så har jeg en meget gammel og simpel komfyr, men jeg kan vel tilberede det på det viset i en normal stekeovn?

Gassgrill ftw!!! Går fint å lage i stekeovn, men fa hadde jeg slengt alt i et ildfast fat også tar det litt lenger tid, men smaker like godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...