Gå til innhold
Hundesonen.no

Nye valper på sonen 2010!


Synnikken

Recommended Posts

  • Svar 110
  • Created
  • Siste svar

Hundebildersept10030.jpg

Joda, alle sonenbeboere har jo fått med seg at jeg har fått meg Salukivalp ;)

Men jeg må jo fortelle om hva vi holder på å lære inn, Sitt, Dekk og Stå er førstingene.. Nå er vi kommet såpass igang med Sitt og stå at jeg har begynt såvidt med "på plass" Godgutten tar ting veldig kjapt :wub: Belønner med godbiter og herje-lek. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

47698_424279985988_587440988_5340914_6599064_n.jpg

58273_424279845988_587440988_5340899_689341_n.jpg

Ida ;) 3 mnd gammel border collie valp ;) Hun har ikke lært så veldig mye enda, men vi holder på med litt fvf, sitt, dekk og targettrening + løping gjennom vingene og tunellen på agilitybanen :) Hun er en skikkelig tøff turbo som er veeldig glad i å leke (og bite i hender og gensere :wub:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trenger ikke be meg to ganger.. :)

DSC_1438.jpg

DSC_1404.jpg

Opsis er kjempeherlig, og jeg er storfornøyd! :wub: Har hatt henne i en uke i dag, så vi har hovedsaklig hilst på nye miljøer, gått på bølgeblikk, presenninger og sittet i sekk på tur. Prøver å ikke trene for mye, så vi jobber mest med leken. Hun har en god lek inne, men i andre miljøer må vi nok jobbe litt med den.. De siste dagene har vi shapet inn småting, jobbet litt med burleker og fanget stå/sitt/ligg.

Og hvis noen lurer har jeg røde vonde streker over begge hendene, for når det er tid for raptus kan det gå hardt utover ubeskyttede områder..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

IMG_9240.jpg

IMG_9775.jpg

Blazing Sun Ain't No Challenge "Vila" er i dag 7uker og 1 dag gammel. Hun er ei mild, men samtidig selvstendig ung frøken med masse futt og fart. Vila var kullets yngste og minste, og skilte seg ut fra sine "monstersøsken". Alt fra hun var halvannen time gammel, hvor hun prøvde sette beina under seg for å få bedre tilgang til maten, har hun levd etter mottoet at ingen utfordring er for stor, og dermed kunne ikke navnet bli noe annet. :wub:

Gleder meg masse til å bli bedre kjent med vakkerjenta mi i årene som kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Timmi14uker003_redigert.jpg

Timmi16uker182_redigert.jpg

På stranden

Timmi19uker125_redigert.jpg

Dette er tatt nylig :)

Å, så fin tråd, og masse søte valper ;) Må jo komme med mitt bidrag.

Request Secret Spot/Timmi er nå 4 1/2 mnd gammel, og en skikkelig godgutt ;) Han er husren, valpebiter ikke lenger(forhåpentligvis begynner han ikke igjen), og ellers en veldig snill, nysgjerrig gutt med masse personlighet og futt i :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruno født 31/5, og fikk bli med meg hjem 24/7 :)

CIMG1262.jpg

Vi har nå øvd inn "sitt", og nå sitter han seg ned bare vi ser på han, i håp om å få en godbit ;) Vår lille matmons... Ellers er det litt øving på å gå tur uten å dra som en gal i båndet, bite mer på bein/leker og mindre på hender/føtter og klippe klør som står på agendaen med oss ;) (Sistnevnte må jeg også øve meg på, da jeg er LIVREDD for å komme borti nerver) Bruno er veldig sosial, glad i så og si alt og alle, og fyller dagene våre med glede( og litt frustrasjon til tider) :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...