Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nye valper på sonen 2010!

Recommended Posts

Jeg har en stund hatt lyst å se "alle valpene samlet på ett sted"

Vis oss bilder av valpene, fortell om pittesmå "meningsløse" happenings i hverdagen som er stooore steg for oss og babyen i vår :)

Jeg vil se allesammen! :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kom igjen! Gni det inn dere heldige valpekjøpere! :)

Neida, jeg er kjempeglad på deres vegne, og dere må kosemomse på alle sammen fra meg :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hundebildersept10030.jpg

Joda, alle sonenbeboere har jo fått med seg at jeg har fått meg Salukivalp ;)

Men jeg må jo fortelle om hva vi holder på å lære inn, Sitt, Dekk og Stå er førstingene.. Nå er vi kommet såpass igang med Sitt og stå at jeg har begynt såvidt med "på plass" Godgutten tar ting veldig kjapt :wub: Belønner med godbiter og herje-lek. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

47698_424279985988_587440988_5340914_6599064_n.jpg

58273_424279845988_587440988_5340899_689341_n.jpg

Ida ;) 3 mnd gammel border collie valp ;) Hun har ikke lært så veldig mye enda, men vi holder på med litt fvf, sitt, dekk og targettrening + løping gjennom vingene og tunellen på agilitybanen :) Hun er en skikkelig tøff turbo som er veeldig glad i å leke (og bite i hender og gensere :wub:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kom igjen! Gni det inn dere heldige valpekjøpere! ;)

Neida, jeg er kjempeglad på deres vegne, og dere må kosemomse på alle sammen fra meg :wub:

Du skal få kosemose på han selv etterhvert da :)

Herlige valpene altså ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trenger ikke be meg to ganger.. :)

DSC_1438.jpg

DSC_1404.jpg

Opsis er kjempeherlig, og jeg er storfornøyd! :wub: Har hatt henne i en uke i dag, så vi har hovedsaklig hilst på nye miljøer, gått på bølgeblikk, presenninger og sittet i sekk på tur. Prøver å ikke trene for mye, så vi jobber mest med leken. Hun har en god lek inne, men i andre miljøer må vi nok jobbe litt med den.. De siste dagene har vi shapet inn småting, jobbet litt med burleker og fanget stå/sitt/ligg.

Og hvis noen lurer har jeg røde vonde streker over begge hendene, for når det er tid for raptus kan det gå hardt utover ubeskyttede områder..

Share this post


Link to post
Share on other sites

IMG_9247b.jpg

Her er Mr. McCoy, min lille valp på 3 måneder av rasen irsk rød og hvit setter.

IMG_8916b.jpg

Her sammen med "onkel".

IMG_8943b.jpg

9 uker gammel.

Vanskelig å begrense bildene. ;)

Ja kom igjen! Gni det inn dere heldige valpekjøpere! ;)

;):wub:

Din tid kommer nok. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

IMG_9240.jpg

IMG_9775.jpg

Blazing Sun Ain't No Challenge "Vila" er i dag 7uker og 1 dag gammel. Hun er ei mild, men samtidig selvstendig ung frøken med masse futt og fart. Vila var kullets yngste og minste, og skilte seg ut fra sine "monstersøsken". Alt fra hun var halvannen time gammel, hvor hun prøvde sette beina under seg for å få bedre tilgang til maten, har hun levd etter mottoet at ingen utfordring er for stor, og dermed kunne ikke navnet bli noe annet. :wub:

Gleder meg masse til å bli bedre kjent med vakkerjenta mi i årene som kommer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yade2.jpg

Yade, som nå nærmer seg 6 mnd med stormskritt. :wub: Verdens snilleste valp, ikke biter hun og ikke hopper hun.. Her har det gått mest i kontakttrening og vanlig hverdagslydighet til nå. Mer trening på tapeten i tiden som kommer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siste helgen i Mai hentet jeg Midas gutten vår. Stamtavle navn er Tollerriccs Dancing Moonwalk.

Han er en herlig, rampete, tillitsfull, kosete og vidunderlig valp :)

30091_439751911334_666261334_6202912_3682470_n.jpg

30091_439752016334_666261334_6202923_154164_n.jpg

Gleder meg til maaaange år fremover med min lille røde engel :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skulle gjerne vist fram lille gullet, men får ikke til å sette inn bilde. Har prøvd å laste opp bildet me får beskjed om at det er for stort. Er skikkelig dum på data, så er det noen som kan forklare meg det enkelt. Inn med teskje :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Timmi14uker003_redigert.jpg

Timmi16uker182_redigert.jpg

På stranden

Timmi19uker125_redigert.jpg

Dette er tatt nylig :)

Å, så fin tråd, og masse søte valper ;) Må jo komme med mitt bidrag.

Request Secret Spot/Timmi er nå 4 1/2 mnd gammel, og en skikkelig godgutt ;) Han er husren, valpebiter ikke lenger(forhåpentligvis begynner han ikke igjen), og ellers en veldig snill, nysgjerrig gutt med masse personlighet og futt i :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest janson

Si hei til Mikke! Nå 5 måneder, kleptoman og noe gal. Ingen dag er kjedelig med han i hus og jeg gleder meg til mange fine år! :wub:

c.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruno født 31/5, og fikk bli med meg hjem 24/7 :)

CIMG1262.jpg

Vi har nå øvd inn "sitt", og nå sitter han seg ned bare vi ser på han, i håp om å få en godbit ;) Vår lille matmons... Ellers er det litt øving på å gå tur uten å dra som en gal i båndet, bite mer på bein/leker og mindre på hender/føtter og klippe klør som står på agendaen med oss ;) (Sistnevnte må jeg også øve meg på, da jeg er LIVREDD for å komme borti nerver) Bruno er veldig sosial, glad i så og si alt og alle, og fyller dagene våre med glede( og litt frustrasjon til tider) :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

All Trade Crimson Delight/Amiga født 31 mars, er nå 5 måneder og koser seg masse med at muttern har shoppet leker på Harrods :wub:

IMG_0507.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har bestilt vet.time kl 08 imorgen pga han har irritert seg over øret sitt. Ikke rødt eller noe sånn. Idag har jeg ikke lagt merke til noe og han virker helt fin - meeeen jeg vil egentlig avbestille vet. timen😅 Kan jeg ringe å si at hunden min er frisk? Må jeg fortsatt betale for timen?🙄
  • På søndag var vi på Hvam for rasespesialen til Podencoklubben, og eg kan vel ikkje sei stort anna enn at det gikk over all forventning! Oppdretter til Cira var der også, men alle sine 5 Etnaer, og Cira var heilt i ekstase over og sjå dei igjen. Er greit at ho blir heilt tussete når folk vil hilse på ho, men her tok ho verkeleg kaka gitt. Bjeffa, hylte og sto i, så glad vart ho. Nesten på grensa til at det ikkje var så enkelt i ringen, for oppdretter gikk bak oss med eine kullsøstera, og Cira vart sååå glad kvar gong ho snudde seg og såg at ho var der, haha! «Utmerket helhet. Vakkert hode og uttrykk. Prima ører. Stilig hals. Utmerket vinkler foran og bak. Utmerket kropp for alder. Noget lang i lendpartiet. Rorer seg rasetypisk fra alle hold. Bra farge og pelskvalitet.» Resultat: Excellent, CK, CERT, beste junior
   Dommar: Säde Hohteri Sidan ting drøya så veldig og sambuar skulle på konsert i Oslo, fikk vi dessverre ikkje med oss junior finalen der Cira også skulle vert med. Veldig kjedeleg, men men. Vi får ta det igjen, sjølv om det neppe blir som junior då.  Så no får vi fortsette og trene fram mot dei fire neste utstillingane som gjenstår i år!
   Min store skrekk er bord, for Cira har ein tendens til og bli litt rabiat fordi ho har SÅ lyst til og hilse på dommar. Men på søndag gikk det veldig bra, og alle fire beina var stort sett planta på bordet.
  • Helsesjekk unnagjort, og alt så bra ut Altså utenom hennes kjente plager med hjertet, allergi og keratitt. Men blodprøver og urin var bra, selv om hun får hjertemedisin og kortison fast. Så det er jo bra Hun har litt ujevne og ueffektive hjerteslag, hvor han har vanskelig for å finne puls bak når hun blir litt stresset. Men har forstått at det er vanlig for sykdommen. Og som han sier så kan hun plutselig bare falle om og dø en dag. Det vet jeg jo om, og jeg synes det er veldig ekkelt. Men hun har det heldigvis bra i det daglige 👍
  • Min første tanke er at det må da være bedre for dyreklinikkene med dyrepleiere, som både tar kontorbiten, men også kan gjøre mye av jobben med dyrene (med tanke på anestesi, blodprøver, tannrens osv). Kanskje det på større dyreklinikker er mer behov for noen som kun har en sekretær-rolle da.
  • Tror ikke det er brukt google translate, da ville ikke det vært så mange skrivefeil. Rart hvordan man likevel forstår hva han faktisk mener, på tross av at språket er nærmest ugjenkjennelig. Umulig å skjønne hva som er hans morsmål, det kan hende hele bildet blir forstyrret ekstra av schizofrenien. Kunne vært veldig morsomt om man ikke altfor godt ser at det er et svært plaget menneske som har tatt seg bryet med å skrive alt dette. Og han vil nok ikke får ønsket sitt oppfylt, sannsynligvis burde han ikke det heller før psykosen er under kontroll. Kanskje noen i behandlingsapparatet rundt ham kunne se om det var mulig å få treffe hunder på andre måter - hvis det kunne hjelpe. 
 • Nylig opprettede emner

×