Gå til innhold
Hundesonen.no

Courtborne Hermes


Hermes
 Share

Recommended Posts

  • Svar 129
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I Bergen går det litt som det pleier. Helt ålreit. Vi har hatt noen dager med litt snø, og det har vi utnyttet. Her er noen bilder fra de siste par dagene: Fra dagens tur, med whippeten

Åh! Vi vil også på myndetur!

Ja, de har vokst litt fra og til disse to. En periode syns jeg de var veldig ulike, men det hadde nok mest med litt kjønnsforskjeller i puberteten, tror jeg Virker som de blir ganske like, hvis vi se

Han lever på tyggebein og griseører om dagen. Er blitt helt gal etter de, og må vel snart på "hardere" saker (griseørene går ned skremmende raskt). Skal komme i gang med litt spor i skogen også, og håper det kompenserer litt for mangel på løping.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 weeks later...

Det går veldig fint. Han halter ikke lenger, men er fortsatt noe ustø på foten (må trene opp muskulaturen igjen). Han får leke litt i hagen om vi får besøk, men det blir ikke lange turer eller hundetreff helt enda. Men vi er optimistiske, og tror han blir så god som ny :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Var en tur i formiddag. Hermes liker at det er blitt vår og finvær!

5684241349_070a396dfe_z.jpg

IMG_4064 by flickhermes, on Flickr

"Eh... skal vi ned her?"

5684810072_e267aaa9bf_z.jpg

IMG_4078 by flickhermes, on Flickr

"Se hva jeg fant! Jeg fant en ball - midt i skogen! Hurra!"

5684810868_2699a945c0_z.jpg

IMG_4085 by flickhermes, on Flickr

"Nå slækker vi i hagen... finn deg et bein, kompis, så slækker vi."

5684811810_9a4d6dfc7d_z.jpg

IMG_4095 by flickhermes, on Flickr

I morgen fyller han år. 1 år!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempeflotte bilder av en nydelig hund! Likte spesielt godt bildet med kleptomanen i sengen. :lol:

Hehe, ja, han har sine sider. Heldigvis ødela han ikke ting han fant. Han bare samlet de sammen i sengen. Kjedsomheten har skylden, vil jeg tro :) Vi må låse dører og sette opp grinder, hvis ikke går han akkurat der han vil. Er ikke noe problem å åpne en lukket dør for denne karen.

Vi har måtte tenke litt på rutinene våre med å ha han alene hjemme mens vi er på jobb/skole, for han har vist tegn til at syns det er litt kjedelig å være alene. Det er nok mest alderen han er i nå, i tillegg til at han kanskje har blitt dullet litt ekstra med etter skaden og operasjonen. Ullsokker og armlener har fått smake hans sukk i ensomhet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvd Kong-leker, fyllt med noe most og så fryst? Lekene strøs rundt på gulvet og i sengen hans når dere går hjemmefra. Snakker ikke bare om èn, men flere, hvor hunden bruker tid på hver og en av dem.

Dette fordrer selvsagt at hunden er litt glad i mat da, og/eller har en spesiell forkjærlighet for visse ting i matveien. Det brukes da i Kong lekene. Jeg moser tørrfôr og boksfôr i en grøt og stapper inni, pluss at jeg har kjøpt en tube lever-patè som sprøytes inni. De førstnevnte fryses, men ikke den leverpatè-greia.

Ellers må jeg tilstå at jeg har et ørlite godt øye til whippeter :wub: Vokste opp med en, som tilhørte bestevenninen min, og der var jeg så godt som daglig i mange, mange år. Det var en helt grå tispe, og hun var en skikkelig sofagris innendørs :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada, vi kjører på med kong og leker. Han har ikke gjort noe slik før, det var noe som kom plutselig, så jeg tror det mest skyldes en liten "trassalder" i hans tidlige unghundperiode. Jeg tror vi får begynne å gi han en god morgentur også, før vi går ut. Det har vi ikke gjort før, siden han er et skikkelig sovedyr som helst ikke skal lee på en pote før klokken er nærmere 12-13 på dagen og solen har begynt å varme litt. Men vi finner nok ut av det.

Whippetene er ofte sofagriser :) Full fart ute, og fullstendig ro inne. Hermes har stort sett vært slik siden han var liten valp, selv om han en gang i blant kommer med leken sin og vil ha litt oppmerksomhet også når vi er inne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hermes flyr igjen!

Den siste måneden har vi gradvis latt han få bevege seg mer, leke med hunder, gå fjellturer, og mye tur i skog og mark. Ingen halting lenger, men han har fortsatt litt muskel og kondisjon å ta igjen. Han skal få noen runder til med fysioterapi, og forhåpentligvis litt svømming. Og det blir mange fjellturer denne sommeren, så vi får en sprek hund som matcher temperamentet sitt.

I går gikk vi over Løvstakken, først fikk vi følge av flere whippeter, men kun Hermes og et par salukier tok hele turen over toppen. Helt oppe fant Hermes (nå 13 mnd.) og salukien Draco (snart 10 mnd.) seg fort til rette, og Hermes kunne igjen løpe med mynder - for første gang siden operasjonen. Fikk kjørt seg ganske bra, men foten er like hel, han er like hel, og alt ser veldig bra ut nå.

5803136847_a4ab7079b2.jpg

5803136971_3a066c9f21.jpg

5803692824_64d2ca3dfa.jpg

Vi traff på en chihuahua og et bustetroll på toppen av Løvstakken.

5803137101_b6c8eed074.jpg

5803693056_72c954666d.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine Hermes :) Gleder meg til å møte dere igjen!

Ja, det blir kjekt! Jeg regner med du gir lyd når du er i Bergen!

Han er så vakker! Elsker fargen hans, jeg vil ha en lik whippet :D

Hehe, fint å høre at han "faller i smak" :) Jeg tror ikke Hermes sine farger er de mest uvanlige, så det skal nok være mulig å få tak i noe lignende :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Vi har gjort Løvstakken våres egen de siste par ukene, med fem toppturer. Det er herlig å se Hermes kose seg oppover bakkene, han sprettet som en fjellgeit oppover, med meg på slep.

Det tas alltid litt bilder :)

5842447182_b386d001f8.jpg

5841900477_d3a3d3b89e.jpg

5842446828_7e001d5b67.jpg

5841900197_c16cd59cb3.jpg

De tre første bildene er fra Løvstakken, mens det siste er fra Damsgårdsfjellet, med utsikt over Krohnegården (og hjemmet vårt... vi bor i et av de utydelige husene oppetter fjellsiden bak der).

I helgen blir det tur på Arnanipa med et par andre whippeter :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...