Sign in to follow this  
Followers 0

Hundeføner

1 post in this topic

Er denne noe bra?

Er trinnløs regulering av lufta noe man MÅ ha? Ser de har en modell til 1400,- som ikke har trinnløs regulering av luftstyrken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Jeg har problemer med å drepe dyr, som @Kangerlussuaq er jeg også utstyrt med litt for mye empati til at jeg klarer å gjøre det selv. Jeg har ikke problemer med at dyr blir avlivet hvis det er fordi de skal brukes til mat eller fordi de lider/er syke. Denne empatien har sikkert å gjøre med en tendens til å menneskeliggjøre og en fremmedgjøring i forhold til dyr/kjøtt, jeg sier ikke at det bør være sånn, jeg sier bare at jeg føler det sånn. Jeg tilhører altså de som mener at fokuset bør være på dyrevelferd så lenge dyret lever, ikke på at alle må bli veganere.
  • @Symra&Pippin Det gjør vondt for deg å skulle avlive en vill og skadet fugl, men at friske fugler og større dyr blir avlet opp og slaktet på grunn av ditt behov har du overhodet ikke noe problem med fordi det for deg er moralskt forsvarlig? Det er det jeg ikke klarer å skjønne, da. 
  • Jo, men hvis dette var til oss som har problemer med å drepe dyr, så er poenget vårt at det gjør vondt langt inni oss, vi mener ikke at det er moralsk forkastelig, hadde vi bare fått det til! Det er to helt forskjellige ting, men det forsto du kanskje. @Kangerlussuaq, me and you both! Jeg måtte av og til drepe mus og fugler som den ene katten min hadde lekt med (hoggestabbe og øks), det var grusomt!
  • @Kangerlussuaq Jeg har det på samme måte som deg. Jeg hadde aldri klart å ta livet av et dyr, om så en fugl, for mat, fordi jeg føler uendelig mye både for og med dyr. Men da klarte jeg jo heller ikke å rettferdiggjøre det å skulle spise kjøtt. Jeg skal ikke si hva noen skal gjøre eller hva som er riktig for dem, men for meg høres det virkelighetsfjernt ut å klare å stå for at det er greit at dyr skal dø for å brødfø meg, (når det på ingen måte er nødvendig for å overleve eller leve sunt,) samtidig som man sier at man aldri hadde klart å være med på prosessen med hva dette innebærer.
 • Nylig opprettede emner