Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hund som puster, peser og sikler.

3 posts in this topic

Greit nok at jeg har Boxer som er kjent for å sikle litt, men i hele dag har Klein siklet, pustet og peset mye mere enn normalt.

Det er jo ikke akkuratt SOMMER ennå med så mange varmegrader så vanskelig for å tro at han takler den lille varmen vi har nå så dårlig,

han er 6 år og har taklet alle sommerene med varme uten problem.

Han ble ferdig med antibiotika kur i går, vet ikke om det kan være noe med det!? Brainstorm please...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drikker og spiser han normalt da? Hørtes rart ut, tenkte magedreining kanskje, men om det har pågått i hele dag så er det kanskje ikke så sannsynlig. Delvis dreining kanskje? Er magen hard? Var det første og eneste jeg kom på egentlig, men det er vel lite sannsynlig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan ikke være løpetispe i nærheten som han kjenner lukta av da? De lukter jo sånt på kilometers avstand.. Skulle tro det ble litt mer piping og litt andre symptomer av det kanskje.. :icon_redface:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Akkurat nå, november
   Hahaha, akkurat det samme har jeg trodd...    Tuusen takk for oppskrift!! Har ikke spist sånn siden jeg bodde i finnmark, men nå skal jeg prøve å lage det selv en dag.. 
  • Hvem er sjefen?
   Da min jeg fikk min hund, leste jeg en del om tiden frem til 2 års alder. Da lærte jeg, fra en god del kilder, at hunder har perioder i oppveksten da øra rett og slett gror igjen og hjernen er gjemt unna i et kott. Det er hormoner som raller rundt i kroppen. Tenk på en normal mennesketenåring, og legg på tenner og manglende evne til å snakke. Det rådet jeg fant overalt var: Ikke tren inn nye ting i disse periodene, og være selektiv med når du bruker kommandoer som tidligere satt. Begrens antall mislykkede kommandoer. Tilrettelegg heller hverdagen slik at du ikke må bruke kommandoer som ikke blir lystret. Knurring? Beklager, men nå ble jeg litt satt ut. Trodde den slags forsvant med puddelrock og kreppa hår. Kan bare snakke for min egen hund, men knurrer jeg til Ayla, så tolker hun det som lek. Freser jeg, nusser hun meg. Greia er vel den at hunder også knurrer under leking, og fordi vi ikke snakker hundsk, så knurrer vel jeg med en aksent som ikke er truende på noen måte. 
   Nei, slutt med den knurringen, det vil uansett ikke ha ønsket effekt, da hunden enten kan reagere som min, eller, om den er usikker, tolke det feil den andre veien. Jeg tror ikke du har lyst til å havne i munnhuggeri med en rottweilermix  Det finnes langt bedre metoder for å få hunden til å gjøre som du vil, men ikke akkurat nå som øra er gjengrodde. Vent til de åpner seg igjen, og hjernen er tilbake på plass.
  • Canider.no - Hundebutikken med fokus på kvalitet
   Da havna det et hurrta dekken og halsbånd i handlekurven gitt  Har hatt lyst på det leeeeeenge, har egentlig ikke råd nå i julegavestria, men men. Får leve litt billig for bikkja sin del. xD 

   Syjnd dere ikke hadde gevir eller oksesener inne. Kunne igrunn tenkt meg det også, men lommeboka er veldig fornøyd med at dere ikke hadde det da.  
  • Er det her blåmerker?
   Ser ut som blodutredning, blåmerker ja. Den klyper ikke på noe vis da? Tispetrusa altså, eller har spenne eller klips eller noe under der?   
  • Canider.no - Hundebutikken med fokus på kvalitet
   Si fra om dere skulle finne på å ta inn billige hudbein i litt store pakker. Politistaver ol. 10pk eller større.  Vi har brått fått storforbruk av tyggebein  
 • Nylig opprettede emner