Gå til innhold
Hundesonen.no

NOX reg. nummer


sham
 Share

Recommended Posts

Hei!

Kanskje et litt dumt spørsmål, men jeg skal melde meg på LP1 og sendte vedkommende mail. Han måtte ha registreringsnummeret til Tassen. Han er en blanding og har vel derfor NOX nummer? Jeg er medlem av NKK og hundeklubb, men vet ikke helt hvor jeg skal finne NOX nummeret? Kan ikke være samme som medlemsnummer? :lol:

Takk for svar.. Litt grønn på sånne ting :blink:

Edit: Ser nå at man kanskje må betale noe ekstra for å bli NOX reg?

Endret av sham
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man må ha en chippet hund, og melde den inn i NOX-registeret via nkk.no. Da jeg sjekka sist kosta det i underkant av 1000kr å registrere der.

Chippet hund har jeg, men underkant av 1000 kr :blink: Og hvis jeg ikke har det nummeret så kan jeg ikke konkurere?

Edit: 450 kr kostet det..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høh, var helt sikker på at det kosta nihundreogettellerannet da jeg sjekka. Men da husker jeg sikkert feil, sorry! :lol:

Edit: Står dette på NKK:

Hm... Jeg har iallefall betalt nå og da kostet det 450 kr :blink: Kanskje det var billigere siden jeg allerede er medlem av NKK? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Buffy er reg i nox-registeret og mener det sto at det kostet 780,- eller noe før jeg skulle betale, men summen som kom opp var ca 450,- da jeg betalte. Pussig greie, men jeg klager jo ikke for det! :lol:

Nei for all del, jeg klager ikke over det altså.. Skjeldent det går den veien :blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal iallefall prøve meg :lol:

Fr.stad 30.mai og Flateby 13.juni :) Du melde deg på også? :blink:

Fredrikstad har jeg lyst til, men jeg skal i bryllup 29 mai så vet ikke hvor god formen er dagen etter :P

13 juni har jeg vurdert norsk berner sennenhunds uoffisielle stevne i Oslo, men jeg skal gå MH dagen før så jeg er litt usikker. Vil starte, så må finne noe som passer snart :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredrikstad har jeg lyst til, men jeg skal i bryllup 29 mai så vet ikke hvor god formen er dagen etter :P

13 juni har jeg vurdert norsk berner sennenhunds uoffisielle stevne i Oslo, men jeg skal gå MH dagen før så jeg er litt usikker. Vil starte, så må finne noe som passer snart :)

Ja den skjønner jeg godt :P Kom på selv at jeg skal på en ganske stor fest dagen før jeg også, men men like greit å være litt fyllesyk dagen man debuterer :):blink:

Skal du gå MH ja.. Spennende! Blir morsomt å se resultatet :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja den skjønner jeg godt :P Kom på selv at jeg skal på en ganske stor fest dagen før jeg også, men men like greit å være litt fyllesyk dagen man debuterer :):blink:

Skal du gå MH ja.. Spennende! Blir morsomt å se resultatet :lol:

Ha ha. Var det jeg tenkte også :P Kanskje jeg bare må hoppe i det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmf, da håper jeg at jeg får samme prisen neste mnd, hvis ikke bli jeg gretten! :blink:

Man må huske å lese det som står i "små bokstaver":

Du får alltid påmeldingsrabatt og kan benytte NOX-nummeret ditt umiddelbart når du velger alternativ 1.

Etter hva jeg husker betyr det halv pris om man allerede er medlem av NKK?

Når jeg registrerte Tinka for halvannet år siden, betalte jeg ihvertfall ikke mer enn 450kr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tss, gidder vel ikke lese det i små bokstaver når det ikke er aktuelt for meg før i juni, veeeel. Neida, takk! Da går det nok fint. :rolleyes2:

Hihi :rolleyes2:

Det var jo litt rart formulert liksom, jeg leste det flere ganger før jeg skjønte hva de mente.

Jeg mener at når jeg registrerte Tinka, så sto original prisen først, så rabattprisen i parentes. Da skjønner man det litt lettere :rolleyes2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 year later...

Drar opp denne igjen..

Nå gjelder det en annen hund, typen min sin som jeg har trent med og er vel nå klar for konkurranse. Han ble medlem av NKK i januar, og har nå i kveld NOX reg han. Også skal jeg melde han på (han står reg på typen min) og jeg har da linka til at jeg får gå med han. Iallefall, der står det dobbelt pris pga Gyldig medlemskap mangler minst en eier. Disse hundene må betale dobbel påmeldingsavgift

Han er reg. på typen og jeg har gjordt så jeg kan melde han på.. Står også at man skal skrive inn medlemsnr. og det har jeg også prøvd..

Hva har jeg gjordt galt?

Edit: Ser det også står: OBS! Ingen automatisk rabattering av deleide hunder gjøres pr i dag. Hvis påmeldingen inneholder én eller

flere deleide hunder som er med på å utløse rabatt må samtlige hunder i påmeldingen meldes på manuelt. Kvittering

for betalt påmelding må vedlegges. Dette vil kun gjelde i en overgangsperiode.

Betyr det at jeg må betale fullpris da? Hvordan melder jeg på manuelt? Sender mail?

Edit 2: Har snakket med NKK, han var i reg. deres 2 ganger, og hunden ble da reg på den andre :) Så da er det iorden :)

Endret av sham
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...