Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Advarsel mot valpekjøpere

Recommended Posts

Hei.

Anbefaler oppdrettere, spesielt av små raser, å ta kontakt med meg på pm så skal jeg gi dere advarsel mot valpekjøpere. Disse er godt kjent i flere hundemiljøer, og også kjenninger av politiet. De virker veldig seriøse og flinke, men når man møter dem har de kanskje ikke med hele kjøpesummen. Sier at det har skjedd en feil, og at de kan betale resten når de kommer hjem. Eventuellt hente valpen en annen dato, de gir utrykk for at de er kjempe lei seg over feilen som har skjedd, osv. Om man er så naiv at man sender valpen med dem ser man aldri hverken valpen eller pengene igjen. Blir antagelig solgt videre eller noe slikt.

Heldigvis fikk jeg en dårlig magefølelse, og sendte dem hjem igjen på fly uten valp. I ettertid har jeg fått vite alt dette her, av andre oppdrettere og politi, så jeg vil spre det videre slik at ikke andre oppdrettere blir lurt.

Kan dessverre ikke legge noe mer ut på åpent forum, så de oppdrettere som er interesserte får ta kontakt. Infoen dere mottar er det bare å spre videre.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×