Gå til innhold
Hundesonen.no

Ailo og Tahlly


Ingidano
 Share

Recommended Posts

En presentasjon av knøttet er vel på sin plass?

Benedict, eller i min verden, Ailo, er en Eurasiervalp, han er i skrivende stund 9 uker gammel. Han er halvt dansk (far), og halvt møring. Hentet han i helgen som var, og han taklet kjøreturen på ca seks timer ganske bra. Er godt i gang med miljøtrening/sosialisering og andre ting som bør læres :ahappy:

Nyfødt

gronn.jpg

3 uker

gron.jpg

6 uker

gron_fulfig.jpg

9 uker

002.JPG

017.JPG

003.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 76
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Noen nye bilder av en voksende fleeceball. Midt i pelsbytte og tannfelling...

Ailo fikk sitt siste cert på NKK Hordaland forrige helg, og er dermed Norsk Utstillingschampion. Dermed blir gutten pensjonert fra utstillingsringen, og vi satser mer mot lydighet i stedet for

Ailo bestod bronsemerket i går med 162 poeng. Flink gutt! Han fikk ti på tannvisning, dekk fra holdt, stå under marsj og enkeldekk. 7 på innkalling og lineføring, 9 i helhet.

  • 1 month later...

På tide med noen nye bilder? Dyret er jo snart fire mnd gammel her :) Hvor ble ukene av... Han vokser jevnt og trutt, og er nå ca 13 kg, med andre ord dobbel så stor som da eg hentet han. Ser ut til å bli en sosial og lykkelig sak, en aldri så liten duracellkanin i forkledning.

012.JPG

007.JPG

004.JPG

Voksenpelsen har begynt å komme, han driver stadig vekk og får nye farger rundt omkring. Lurer på hvordan han ender opp som voksen... Tennene har han også begynt å skifte ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 months later...

Guttebassen har nå rukket å bli 11 mnd gammel :) Ailo har vert på sin første utstilling som junior, og fått sitt første cert.

Untitled+1.jpg

ailo er fortsatt en sosial og lykkelig hund, glad i både andre hunder og de fleste mennesker. Han har hatt litt issues med mannfolk, men ser ut som om det er på vei vekk nå. Vettet begynner nå å returnere etter å ha vert litt fraværende noen måneder. Damer er mye mer spennende enn å trene, se... HD/AA/Patella sjekk står snart for tur, håper det går bra :) Har allerede fått forespørsel om å bruke han i avl. Damene må nok ha tålmodighet i ett lite år til, da eg selv ønsker å se hvordan han utvikler seg når han får litt mer tid på seg, både mentalt og kroppslig.

Ellers planlegger vi noen utstillinger til i løpet av året, MH til høsten, og antageligvis starter vi opp med agility-trening til høsten.

Spamme med noen bilder...

016.JPG

002.JPG

050.JPG

DSC_0002.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...