Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilken mobil har du?


Maren

Recommended Posts

En HTC Touch Diamond! Noe mer crappy telefon skal man lete lenge etter! Er sykt treg, henger seg støtt og stadig, og tar bilder som er helt utydelige!

Så nå er er jeg på utkikk etter noe som fungerer! Men tror det må bli en form for touchscreen da, er blitt så vant med det.

Jeg skulle til å si det var godt å høre, men det var synd for deg... :yawn:

Jeg vurderte HTC's Diamond og HD mot iPhone...

Apple Hater som jeg er, så ville jeg ha HTC...

Men jeg snudde på flisa i butikken å gikk for iPhone i stede, litt pga pris også...

Og iPhone har imponert meg STORT...

Min logikk ble at jeg hører sjelden og aldri folk snakke dritt om iPhone, mens man stadig vekk hører dritt om HTC...

Så mitt poeng, vurder iPhone, selv om du også kanskje hater Apple... :)

iPhone kan gjøre ALT... ;) Verken henger seg eller er treig...

(og touch skjermen overgår HTC's med mange mil...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vurderte HTC's Diamond og HD mot iPhone...

Apple Hater som jeg er, så ville jeg ha HTC...

Men jeg snudde på flisa i butikken å gikk for iPhone i stede, litt pga pris også...

Pris? Er ikke totalprisen for iphone etter 1 år ganske høy?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som har SE C702i - er dere fornøyd? Jeg vurderer å kjøpe den (har enda min 5 år gamle SE mobil, vil ha ny SE) - men jeg er redd den er mer skjør enn den skal være. Trenger en mobil som tåler en trøkk og som har GPS - uten at software henger seg opp eller plasten faller av. Har hørt så mye negativt om 702'en, dessverre. Vurderer å vente til software og "bygg" blir bedre, men det var jo NÅ jeg trengte den mobilen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pris? Er ikke totalprisen for iphone etter 1 år ganske høy?

Jo, Men prisen for HTC HD var enda høyere... :rolleyes:

iPhone 8Gb = 1400kr innkjøp + 400krx12=6200kr totalt inkl. 500Mb data, 100ringeminutter, 100sms...

HTC HD = 4500kr innkjøp + 199krx12=6888kr totalt+ forbruket, og all datatrafikk...

HTC HD = 4200kr innkjøp + 400krx12=9000kr totalt inkl. 500Mb data, 100ringeminutter, 100sms...

Så prisen inklusive forbruk og fri databruk gjør at den ikke er dyr som det høres ut...

Jeg klarer meg fint på 100minutter og 100sms mnd...

Å jeg sliter veldig med å nå 500Mb på en mnd...

Har brukt Totalt 6Mb på 10 dager nå... :yawn:

EDIT: en måte å se det på er jo at de tar mellom 5 og 20kr pr Mb eller max 20kr pr dag...

20kr x 30dager=600kr bare der på et annet abonnement... +mnd pris + 100minutter + 100sms...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om det er produktivitet eller bare tidsfordriv kan vel diskuteres... icon_redface.gif

Herlig når ting bare funker... shocked.png Uvanlig nå for tiden...

Jeg mener at iPhone er ekstremt produktiv når jeg sitter på trikken hjem fra skolen og legger ut lekser til mine medelever om lysteknikk på et forum før jeg deretter sjekker om det er noe nytt, før jeg igjen sender min klarinett instruktør en laaang sms (som jeg ikke ville skrevet så lang hvis det ikke var for iPhone), og alt det i løpet av et par korte trikkestopp. Da slipper jeg å bruke den tiden hjemme og kan gjøre andre ting :yawn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå har jeg en Sony Ericsson W810i, en mobil jeg er veldig fornøyd med. Den er to år gammel nå, og funker smertefritt, selv om den har vært i bakken tusenvis av ganger og også opplevt diverse andre ting. Kamera og lyd er også greie, og den er egentlig grei ellers også. Egentlig den perfekte mobil for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ganske heftig mobilbruk, så jeg er ikke såå fornøyd med min SE C702, egentlig. Mest fordi den blir så fort slitt utseendemessig, men også på grunn av svært mange fabrikkfeil på modellen generelt. Nå skal det sies at jeg kjøpte telefonen som førstemann på elkjøp megastore (starten av juni 2008), en av de første i landet (utålmodig!). Dermed en del feil som jeg kunne unngått ved å vente litt. Men sånn all over er jeg trofast mot SE, og kommer til å være det så sant jeg ikke går til anskaffelse av en iphone (noe som sannsynlis vis ikke skjer, da jeg liker å kunna oppbevare mobilen i klærne når jeg er ute på byen). Jeg liker funksjonene og enkelheten i SE har. :blink:

Lagrange: Den tåler en del synes jeg det virker som, men den blir fort stygg i kantene. Min har til og med sprukket et sted. Men igjen - min mobil må tåle en del mht alt den utsettes for :wub:

Faren min, som er storforbruker av mobiler pga. jobb, var skikkelig misfornøyd med HTC diamond. Han er veldig fornøyd med apple iphone, men bruker nå en LG-telefon jeg ikke husker navnet på. Den er litt kjipere enn de andre telefonene med touchscreen, men programvaren er visst god og ikke minst inntakt. Han har i alle fall aldri klaget så mye over en telefon som over HTC'en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en HTC touch cruise, og vil vel egentlig ikke anbefale den.

Den er treg, og som alt Microsoft har vært borti, henger den seg innimellom...

HTC G1 eller Magic frister, men nytt hundebur står på planen før jeg bruker enda mer penger på mobil :blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg en Sony Ericsson C905:

New_Original_Sony_Ericsson_C905_8_1MP_8GB.jpg

Å - den vil jeg ha! Hvordan er den? Tar den gode bilder syns du?

Jeg har en Siemens CL 75. Det er en dametelefon med speil og sølv-blomster på en nydelig rød bakgrunn. Kameraet er møkk (VGA), jeg kan verken sende eller motta mms, men jeg kan skrive mld og ringe. Men nå er den så slitt på dekselet at jeg kan se inn i mobilen, så da er det på tide med ny. Ja, sånn i tillegg til at den har begynt å bli litt "rar", gammel og senil kanskje.. :wub: Ikke så rart kanskje siden den er fire år snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en Sony Ericsson G900. Kjøpte den rett før Jaily kom i hus og for å si det mildt har den fått gjennomgå av valptenner. ("IIIIIK! Rare dingsen lager lyd og vibrerer! Den må døøøøøøøø" var hennes innstilling til den de første månedene) Ettersom den fortsatt fungerer ganske fint på tross av "dekorasjon" i form av ødelagt skjerm, tastatur som nesten detter osv må jeg si holdbarheten har vært ganske god! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Jeg har en Sony C905 :rolleyes2: Supreste telefonen jeg har hatt! Kjempefornøyd :)

Å - den vil jeg ha! Hvordan er den? Tar den gode bilder syns du?

Jeg har en Siemens CL 75. Det er en dametelefon med speil og sølv-blomster på en nydelig rød bakgrunn. Kameraet er møkk (VGA), jeg kan verken sende eller motta mms, men jeg kan skrive mld og ringe. Men nå er den så slitt på dekselet at jeg kan se inn i mobilen, så da er det på tide med ny. Ja, sånn i tillegg til at den har begynt å bli litt "rar", gammel og senil kanskje.. ;) Ikke så rart kanskje siden den er fire år snart.

Vist du ser tråden til Paws så har jeg linket til noen bilder jeg har tatt med min C905. Veldig enkel å ha med å gjøre, behagelig tastatur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har sony ericsson w595, W300i og W610i. Den midterste er mest turtelefon da den tåler en beta juling, er litt gammel og har den desidert beste batterikapasiteten. Ellers brukes de egentlig om hverandre. NR 1+2 har teoretisk like bra kamera, men det nyeste gir de skarpeste bildene. Begge trenger riktige lysforhold for å gi optimale bilder. W610i har blits, eller lys, en grei ting å bruke i overskyet vær. Bra lyd og lagringsplass på alle.

(Jeg er ingen mobilfreak selv om jeg har 3 stk, er bare så heldig å bli sponset med en ny i året:P)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en Samsung B2100, støtsikker, vannsikker, sandsikker og kan faktisk kjøres over av en bil uten å ta skade. Den kan falle ned fjellskrenter og ta bilder under vann uten problemer. Den tar helt kurante bilder i korrekte lysforhold, men nå bruker jeg den kun ved "nødsbildetilfeller". Det viktigste for meg var en stødig mobil som har særs god batterilevetid og evne til å overleve en dag i felten. Attpåtil har den en utrolig god lommelykt hvis man skulle trenge belysning!

1235496570mob_picsamsung-b2100-rugged-mobile-phone.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Lurer på om dette er løsningen? Rett og slett at jeg gjør det selv  - Nå fikk jeg noe å tenke på. Takk for tips 👍😊
    • Jeg klipper min selv. Har kjøpt en billig klippemaskin på Biltema som fungerer helt supert, med flere ulike innstillinger for pelslengde. Klipper henne 3 mm på kroppen og 6mm på hale og ører. Når hun skal klippes tar jeg frem en slikkematte med leverpostei som hun koser seg med mens jeg klipper. Gjør dette ca. 5 minutter om dagen, så det tar en stund før hun er helt nedklippet, men hun slipper det stresset hos frisøren i hvert fall, og hun rekker ikke å bli lei ettersom det er såpass korte økter.
    • Sommeren nærmer seg (håper jeg), og jeg har begynt å tenke på om jeg skal klippe ned hunden i år også (som tidligere somre), eller ikke: Han blir så fin med kort lettstelt pels, Han takler varmen så mye bedre, han tørker fortere etter han har badet osv. Men; Han liker absolutt ikke denne timen det tar å klippe han ned. Hundefrisøren sier han er grei, oppfører seg bra. Men pistrer og piper. Og jeg må dra han inn "med makt". Og da blir jeg litt sånn; "Er det verd det? Skal han få slippe klippingen?" Skal / Skal ikke 
    • Haha ja, så sant man har fryser på forhånd. 😂 Jeg kjøpte meg fryser ene og alene mtp råfôr når jeg kjøpte leilighet. Blir billigere i lengden uansett. 😁
    • Jeg «har» også en hund som er usikker på fremmede mennesker og dyr (hun måtte bli igjen hos foreldrene mine da jeg flyttet, men jeg tok meg av treningen av henne). Hun har alltid vært tilbaketrukken og skeptisk, helt siden hun var valp. Så har iallfall et par ord å meddele. Det er en sterk genetisk komponent til dette, og ulldotten min kommer nok aldri til å bli den sosiale hunden som oppsøker andre. Uavhengig av om vi hadde vært enda bedre på å sosialisere henne i oppveksten, ville nok det genetiske utgangspunktet hennes uansett begrenset hvor komfortabel hun ville vært med fremmede.  Erfaringsmessig så tror jeg at det beste man kan gjøre i en slik situasjon er først og fremst å eksponere valpen for positive opplevelser med andre, under kontrollerte forhold. Kanskje har du venner eller familie som kan hjelpe til med treningen, og la alt foregå på valpens premisser.  Vel så viktig tror jeg det er å lære valpen at den IKKE trenger å forholde seg til andre hvis ikke den ønsker det. Nå vet ikke jeg om dere sliter med f.eks. passering av andre folk eller hunder pga. skepsisen, men det gjorde iallfall vi. Kinderegg-metoden kan være veldig effektiv for å få valpen til å ta kontakt med deg når andre mennesker/hunder kommer til syne, men også for å skape positive assosiasjoner til å møte på andre på tur.    EDIT: Sånn ang. selve bjeffingen, så ville jeg kanskje trodd at dette hadde roet seg av seg selv dersom den generelle tryggheten rundt fremmede mennesker og dyr ble bedre, for å konkludere. Men nå var jo dette bare en enkeltsituasjon. Hvorvidt bjeffingen i situasjoner med fremmede er et generelt problem hos dere vet jo ikke jeg
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...