Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hva betyr navnet?

Recommended Posts

Hva betyr navnet på hunden din?

Navn: Masithela`s Jelani Aro by Woody

Masithela- kennel navnet, vet ikke om det har en spesiell betydning.

Jelani- mighty, mektig

Aro- digger, graver- passer bra for han liker å grave. :wink:

Woody- er kallenamnet på faren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm tja si det :D

Rocky heter : Bekkegården's Bellafonte Rocky

Bekkegården: Er kennelen han kommer fra.

Bellafonte: Var noe meg og espen selv valgte, og vi kunne ikke finde noen bra navne på B, og da tiden var ved at løpe ut, så valgte vi bare Bellafonte. Hehe.

Rocky: Ja hva betyr Rocky :? Sylvester stallone kanskje :x:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hero heter Iveco`s Hero

Kennelnavnet er Iveco`s, og alle vet vel hva Hero betyr...

Han er uten tvil min helt!!

Goshi heter Gosh Amei av Nordenius.

Kennelnavnet er Nordenius, og navnet Gosh Amei var det en venninne som fikk inn i hodet en gang hun sov middag... Har dere hørt om Sissel Kyrkjebø... Hun sier Gosh Amei! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
speedy.. hva betyr det da-.. at han speeder rundt hele dagen.. men han heter jo egentlig Little Ninjas Heartbreaker.. og han er jo det.. en liten hjerteknuser!!! Love

SPEEDY GONZALES :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Lorca's Dramatic Look - Tinka.

Lorca er kennelen

Dramatic Look kommer sikkert av overbittet hennes (dramtisk utseende.. :wink: )

Og Tinka er et hundenavn som hele familien likte, vet ikke om det har noen spesiell betydning..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lorca's Dramatic Look - Tinka.

Lorca er kennelen

Dramatic Look kommer sikkert av overbittet hennes (dramtisk utseende.. :wink: )  

Og Tinka er et hundenavn som hele familien likte, vet ikke om det har noen spesiell betydning..

Hehe du har glemt og logge ind :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nordic choice steel anastacia

Nordic choice steel er navnet på kennelen, anastacia kennelnavnet.

Amy er det hun blir kallet til daglig, og det betyr elsket og kjær :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeg har ikke peiling på hva navnene til mine hunder betyr har ikke satt meg inn i det. kan jo ramse opp navnene, vet vell ka noen av de betyr da. Tinka La-Zita - har ikke peiling kalles bare Tinka

Aiwa - he he he :) fant navnet på videospillerne og aner ikke hva det betyr, noen andre som vet så spytt ut slik at jeg også får vite det ? synes bare at det var enkelt og fint navn derfor heter hun det.

Angel - ikke vannskelig det da Engel. jepp ser på den serien som går på tv2 er hekta på den, til dagli så går denne hunden for Småen - liten, forde hun har alltid vært den minste valpen i kullet og hun er det nå også som voksen.

Bamse - The Withe Gentleman det sier vell seg selv det navnet gjør det ikke? banana banana banana noen som har hørt om bana airlines (dette har med musikk å gjøre altså) :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Sjekk ut 4pets caree. Kan festes i baksetet med isofix. For hunder opp til 8 kg. Har det selv til min hund. Jeg elsker det! 
  • Har du innboforsikring? Sjekk om du kan få advokatrådgivning gjennom den. 
  • Fryktelig leit at det skulle bli slik, sender deg og lille en klem. Jeg tenker ditt beste trekk er forbrukerrådet. Send oppdretter forbrukerrådet sitt klageskjema. Dersom oppdretter sier nei, eller 1-2 dager etterpå uten svar, melder du inn saken til forbrukerrådet. De har flere ukers ventetid, så viktig at du gjør dette raskt.
  • Joda, det er tillat å skyte ulv - uansett ulv - om den skytes under et direkte angrep på bufe. På akkurat det punktet skiller ikke loven mellom verken hunder eller ulver. Forskjellen er at ulven er sky og man sjeldent ser den under direkte angrep, mens det derimot oftere skjer med hunder som ikke er redde for folk. Jeg regner med at politiet tar forklaringene til alle som skyter i nødverge like alvorlig, om det er en ulv eller en hund det dreier seg om. De er nok like lite interessert i å ha folk som er lette på avtrekkeren uten gyldig grunn rundt seg i samfunnet som alle oss andre. Jeg vil tro de er kompetente nok til å se om forklaringen henger på greip med hvor dyret ble skutt og andre beviser på stedet. Ikke minst vet de alle fakta i saken, noe vi som spekulerer ut fra en avisartikkel ikke vet. Jevnlig? Hvor mange saker kan du nevne der hunden har blitt skutt under et angrep på husdyr og i hvilke saker mener du at det har vært helt usannsynlig at hunden jaget? Jeg må bare si at jeg ser langt flere saker om fortvilede bønder med skadde husdyr etter hundreangrep enn jeg ser saker om skutte bikkjer. Hundens rettsvern i forhold til (hva som bør regnes som) skader på mennesker blir en annen diskusjon. For alle hundeeiere har et heelt objektivt og nyansert bilde av egne hunder, mener du?  At dama kjenner hunden sin, betyr ikke at den faktisk reagerer som hun tror i alle situasjoner med alle typer mennesker. Ifølge han som skjøt ble flere ting forsøkt før han gikk til det drastiske tiltaket som var å skyte. Jeg vil tro han som var til stede vet bedre hva som skjedde enn hundeeieren som var langt borte og "kjenner" hunden sin. Som du skriver øverst i dette avsnittet, det er vanskelig å avgjøre om den som skjøt gjorde det med god begrunnelse eller ei. Det blir opp til hva man selv tror og mener, og du har helt klart en oppfatning av disse sakene som "uforståelige hundedrap etter påståtte husdyrangrep". Jeg tenker at det kan godt hende at disse "hundedrapene" var helt nødvendig for å beskytte andre dyr, like godt som de var fullstendig unødvendige. Uansett er det hundeeiers ansvar å overholde båndtvangen, ikke slippe hundene sine løse i nærheten av sau/andre dyr og sikre dem tilstrekkelig. Jeg tror mange av disse sakene kunne vært unngått om folk hadde vært litt mer fornuftige med hvor de slapp bikkjene sine løse.
  • Hei. Jeg har en chihuahua på 3 mnder og akkurat nå har han stoffbur i bilen, men tenkte å bruke dette inne. Hvordan bur ville dere anbefalt til en så liten hund? Buret skal stå i baksetet. 
 • Nylig opprettede emner

×